Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 http://cgi.ebay.co.uk/aw-cgi/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1219771043 buraya bakin allah a$kina adam large tower ini satiyor europa serverinda ve gelinen miktara bakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 yalnız adam da iyi kasmış ama, daha da artar o fiyat bence... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 http://cgi.ebay.co.uk/aw-cgi/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1221776932 Bunada bakin adam 55 dolara uo daki 1milyonunu veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 uoda gordugum en buyuk para 3700$ idi. nerede ise 3 yıllık bir account ve her karakter slotundaki karakterler oyunda nerede ise tum gmlere sahip idi. Ayrıca dayalı doseli bir large towerı vardı :-) adresini bulursam veririm. 3700 dolar; iyi para 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 eBAY de sizlerin accsi warmı? ve en önemlisi güvenlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 ebay guvenlidir. ben acc orda satmistim 280$ etmisti :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Ben bilgisayari + modemi (2 tane) + ram i (256 ram) ebay dan aldim kisacasi butun elktronik e$yalarimi ebaydan aldim adamlar cunku 2 gunde gonderiyolar...Hatta son modem ben daha parayi vermeden geldi 1 gunde (Diamond supra external 56e)... Guvenli hic bi sorunda ya$amadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 abi bişey sorucam şimdi üyelik için kredi kartı giriosun ya kesinlikle bi ücret falan ödemiosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Uyelik icin kredi karti sormuyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 hadi be parayı nasıl alıcam mesela ibşey satarsam? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 ebay sadece acik arttirmaya bakar! Gerisini alici ve saticiya birakir! o zise kalmi$ nasi anla$irsaniz artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 ee nası yani eheh hmm peki bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Onu sattıgın adamla bi cozume kavusturucaksın mesela banka hesap numarası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 heh zor işşşş mumu olm ne satçan lan ne bu hevess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yuh özlemişim eskileri walla bakın satıyor[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Hem Mal Hem Kor (rumuzda mantık aranmaz) Hööööööööööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ben nie bütün sessiz harflerden üçer beşer tane koymuşum onu anlamadım gollum tadında ah zamane gençliği =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bu arada en son ( OSI bolumunde yazılmıstı hatta ) ice islandtaki evler satılıyodu baya bi accountta toplamış adam 4000 dolarmıydı neydi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar