ferfere Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yeni görev aldım.. Bandit Archer yakala diyor.. Ben bulamadım :( bilen var mı nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aha birazdan dayak yicen :) diğer konulara bak orda bi haritada vardı[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok haritada valla baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://silkroad-oasis.com/pictures/maps/hunting_001.jpg ahanda :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yazıklar olsun size ulan küfür bile ettim konu açmayın diye ayıp ya. Knightçilardan bu yüzden nefret ediyorum.Eğer adam gibi bir admin varsa şu konuları silsin ve sticky olarak mesaj atsın.Bir daha arama yapmadan konu açanlarıda süreli banlasın bu bölümden yeter ama ya Eve geldim dün mesaj attığım konu 2 . sayfaya düşmüş harbi yazık[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferfere Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ağır ol bakalım.. dorumun amacı bu..elbette sorucaz.. rahatsız oluyorsan girme foruma okuma her mesajı. burası kimsenin özel sitesi değil.. burayı sen yönlendiremezsin.. olmazsa sen kendine ayrı bir site yap orada takıl.. küfür ettiysen kendine etmişsin..lüzümsuz yere mesaj atma.. [Bu mesaj ferfere tarafından 05 Aralık 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tek buldunuz cocu dalın bakalım hayyt bırakın tartışmayın (: yukardakı konulara cevap werın mesela su benım actıgım konuya[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: ferfere, 05 Aralık 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ağır ol bakalım.. dorumun amacı bu..elbette sorucaz.. rahatsız oluyorsan girme foruma okuma her mesajı. burası kimsenin özel sitesi değil.. burayı sen yönlendiremezsin.. olmazsa sen kendine ayrı bir site yap orada takıl.. küfür ettiysen kendine etmişsin..lüzümsuz yere mesaj atma.. [Bu mesaj ferfere tarafından 05 Aralık 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] evet forumun amacı bu karşılıklı tartışmak,bilgi paylaşma, vs. Ama gel gör ki bir konu üzerine her 2 saatte bir konu açılırsa insan bunları demek zorunda kalıyor. Şu forum açılalı 1 hafta oluyor ve Bandt Archery adına 5. topic oluyor sanırım.Ben bunu demeye çalışıyorum Arama diye bir buton var ki burada arama bile demene gerek yok.Üşenmeyip 2-3. sayfalara baksaydın ki sayfa bakmana gerek yoktu en son baktığımda (dün gece) ilk sayfada 2 tane bandit archery konusu vardı. Forum kirliliği istemiyorum ve evet insanları yönlendirmiyorum ama yönlendirmeye çalışıyorum.Niye yönlendirmeye çalışıyorum.Silkroad Online oynayanların Knightçilardan farkı olsun diye. Knight Online forumlarını görüyorsunuz artık Penguen almıyorum orayı okuyup kopuyorum. 2. bir dergiye gerek yok. Lütfen bir konu açılmadan önce bir arama yapıp açın konuları ki forum kirliliği olmasın.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: DarKRideR, 05 Aralık 2005 21:52 tarihinde demişki: Knight Online forumlarını görüyorsunuz artık Penguen almıyorum orayı okuyup kopuyorum. 2. bir dergiye gerek yok. euheua koptum bende sana gülüyorum :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya millet hep bu questi soruyor ben se midtermlerden giremiyorum :([signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Komik insan.Diğer konuda da soylemiştik arama yap diye yine aynı cevaplar.Adam ısrarla aramıyor yahu.Topu topu 10 tane topic var.Zaten biraz anlıyosan bu işten herbirinin cevabını buluyorsun. Bu arada Bandit Archerlar 3 köprüyü biliyosan en aşşadaki köprünün olduğu yerde.Exorcist Home un olduğu köprü değil.Ondan aşşa doru gidiyosun.3 köprü var.En sondaki köprüden 2-3 adım at göreceksin.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben de hatırladım gwindonun söylediği haritada vardı[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar