tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ehheh rezillik diz boyu .. maçın ikinci yarısı başladı topiğimiz yok ama. 3-0 önde bitirdi beşiktaş ilk yarıyı , goller ibrahim akın , ahmed hassan ve kleberson dan geldi..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bjk 5 dk da 3 tane gol attı[signature][hline]1905 [Bu mesaj tony_montana tarafından 04 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 başkda poziyonumuz yok zaten :)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 3-1 oldu[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2 kişimi konuşuo maçı rekor valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 acıcaktımda fenerliler gelir vestel 3 atar 5 atar yazar bende sinirlenirim diye acmadım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 fenerliler bu hafta tisladi galiba ehue. haftaya gs gelsin.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Coook calismamiz lazim cook..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 fenere ne allahın bjk-manisa maçından yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Dela, 04 Aralık 2005 20:57 tarihinde demiş ki: fenerliler bu hafta tisladi galiba ehue. haftaya gs gelsin. siz geliosunuz haftaya...:)[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ayrica her ne kadar besiktas taraftarini ne kadar takdir etsem az. Yani Ridvan Dilmen in dedigi gibi iddia si kalmamis bir takimi destekliyorlar. Ama gereksiz kufur etmeleri acikcasi beni rahatsiz etti.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mösyö tigana nın takıma kondisyon yüklediği belli takım 60dk fırtına gibiydi.Ama daha yapılacak çok iş var. Beşiktaş harika oynadı İbrahim Akın mükemmeldi.Anlatılacak çok birşey yok.İddası kalmamış lafına inanmıyorum.İddia iddiadır. 14 puan fark var.Kapanmaz belki ama Beşiktaş 2. lik için göz kırpıyor. Takım 3-5 hafta sonra 90dk ayakta kalabilecek bir kapasiteye sahip olucak. Özellikle İbrahim Akın bu senenın kahramanı olucak belli[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kondisyonumuzun yettiği sürece iyi oynadık bu zamandada 3 puanı almayı garantiledik ilk yarı sonuna kadar bütün maçları kazanmamız lazım devre arasında kondisyon 90dk dayanıcak şekilde gelişir devre arasındada 2-3 transfer iyi işler yaparız tiganayla[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aynı skoru gs maçında da yapsak da moralimiz düzelse iyice hehe.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ibrahim akının koşarken ayakta kalmasını ogrenmesi gerekiyor..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ilk yarı çok zevkliydi 2. yarı çok sıkıldım.önümüzdeki haftayı iple çekiorum.inş güzel oynarız.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ibrahim akin'a 10 haftadir bencil oynuyo, pozisyonlari bosa harciyo die denmeyen kalmadi, bi mac iyi oynadi diye mi kahramani olucak sezonun ehe kotu takim besiktas, daha 6 senede sampiyonluk yok[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tigana adam edecek bizi inanıyorum[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mephisto_, 04 Aralık 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ibrahim akin'a 10 haftadir bencil oynuyo, pozisyonlari bosa harciyo die denmeyen kalmadi, bi mac iyi oynadi diye mi kahramani olucak sezonun ehe kotu takim besiktas, daha 6 senede sampiyonluk yok ehheh .. kokainman diye dalga geçtiğiniz adma teknik direktörünüz :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben galatasarayliyim yalnis anlamisin sen[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :D[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eh iyi o zaman ibrahim akın haftayada şahsi oynasın :D beğenmediğin ibrahim akın GSde her hafta banko oynar :)[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mephisto_, 04 Aralık 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ibrahim akin'a 10 haftadir bencil oynuyo, pozisyonlari bosa harciyo die denmeyen kalmadi, bi mac iyi oynadi diye mi kahramani olucak sezonun ehe kotu takim besiktas, daha 6 senede sampiyonluk yok gsliler veya fbliler tarafindan denmis olabilir mümkündür. hasetinizden catlicaksiniz cünkü. uzun yillar ibrahim akin gibi bi futbolcu cikmicak muhtemelen sizden.. gereksiz gereksiz konusmayin. bu adam 21 yasinda babalar gibi oynuyo.. tuncay yildiz olacakti ya hani.. ibrahim akin ondan 4 kat daha yildiz olur.. kötü takim galatasaray.. daha rahat 20 sene sampiyonluk yok..heinz ketçaplarıyla.. [signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II [Bu mesaj Mumu tarafından 05 Aralık 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Super ya. 1 mac aldilar hemen de bidi bidi. Cok guldum. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tamam wissycim.. tigananin gelisinden berii takimda degisen seyleri biz gorebiliyoruz Besiktaslilar olarak.. ama siz GS ve FB liler olarak kendi takimlarinizdaki düsüsü göremicek kadar at gözlügüyle bakiyosunuz bu da ayri. biz sampiyon olucaz soyle olucaz demiyoruz. takim iyiye gidiyor diyoruz. bu kadar basit..[signature][hline] Sex Machine The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar