raspy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 her biri hearth of tarr. yapmış 4 str yi alsana bakiim kolayca sora bana da anlat bi nasıl idrak edemediklerini...
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gayet ucuz bi lotarla halloluo zaten oyun o neoktaya geldiinde sadece ultisini gelistirme cabası vermis luna acaba ultisi karsısındaki elemeanı olduremeyince ne yapar hele skeleton kingi olaya karsıtırmıyorum muhtemelen o noktada ske 1 en fazla 2 vurusta lunanın on kol arka kol gibi fiyatlarını belirlemiş olur en kotu ihtimalle olse bile ki hot yapmıs bi ske olmez oyle kolay kolay neyse tekrar ayaga kalktıında lunanın kosus hızını gormeniz gerekir bide karsıda luna varken , tüm yapman gereken creeplerden ayrılmamak bi int herosuna bile eger ortada creepler varsa lunanın ultisi sinek ısıırığı gibi gelicektir daha dün oynadım bende slardar vardı gidiodum açıodu ultiyi sonra da kacmaya calısıodu ama 2 hyper 2 basher yapmıs slardardan pek kolay kacılmıo maalesef :)[signature][hline]
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aegisli butcher yada cloak lu magina da güzel yer onu :) tekrar aynı noktaya dönüldü işte her hero iş görüyor.. luna yı geçin esas v6 da silencer süper olmuş dimi esas imba o bence :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Silencer dan bahsetmeye gerek yok zaten hiçbir şekilde durdurulamıyor karşıdaki mage heroları ezmek için tasarlanmış bir oluşum.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 valla her postla bir yaşıma daha giriyorum. yeni yeni şeyler öğreniyorum. naix'e soul booster yapan bir adam görmüştüm onu da geçiceksiniz valla.
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bosver oyun boyu pers yapanı gördüm ben.. 4.ü yü yapıyodu oyun bittinde :) bide nerelrede yeni yaşlara giriyosun söylesen? kimlere attıgınıda anlarız.. sven ci arkadaş da gelsin :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 verdiğim örnek biraz marjinal ama, benzer slot ve para israfları çok. burda tek tek amele seçer gibi söylemek istemiyorum.
skyly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 en çok eğlendiğim herolardan biri[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
dioX Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Beyler Moon Rider dedik siz heroları saydınız
LethE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 luna insansın kendine yakışan heroyu seçmesi dğeil midir ztn? ( bi kere söyliyim bu lafı dedim)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Messor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 lunayı warrior olarak kasmak çok daha güzel bence, warlock karakter zaten millet mage gibi kullanıyor. butterfly şart sonra bruize[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
remedy1014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben bi ara sırf o heroyla oynuyodum ve artık sıkmaya başladı lvl6 oldu mu herkezi kesiyo wind walk olanlar dışında.artık o hero baymaya başladı zevk vermiyo (lich,bounty rlz)
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bardwardende kasabilir tüm heroları alamazsın tabi karsında oynayanada bakar[signature][hline]:))) !!! ........................
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eclipse tank herolara karşı tamamen yalan bence..[signature][hline]
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kaliteli bir oyuncunun elinde str vs dinlemez moon da bunu lvl 6 olur olmaz oynu domine etmeye çalışarak yapabilir.[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
dioX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: The_Delucian, 05 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki: kaliteli bir oyuncunun elinde str vs dinlemez moon da bunu lvl 6 olur olmaz oynu domine etmeye çalışarak yapabilir. Sana Katılıyorum;)Yürü Beee[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Öne çıkan mesajlar