Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota Ve Moon Rider

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gayet ucuz bi lotarla halloluo zaten oyun o neoktaya geldiinde sadece ultisini gelistirme cabası vermis luna acaba ultisi karsısındaki elemeanı olduremeyince ne yapar hele skeleton kingi olaya karsıtırmıyorum muhtemelen o noktada ske 1 en fazla 2 vurusta lunanın on kol arka kol gibi fiyatlarını belirlemiş olur en kotu ihtimalle olse bile ki hot yapmıs bi ske olmez oyle kolay kolay neyse tekrar ayaga kalktıında lunanın kosus hızını gormeniz gerekir bide karsıda luna varken , tüm yapman gereken creeplerden ayrılmamak bi int herosuna bile eger ortada creepler varsa lunanın ultisi sinek ısıırığı gibi gelicektir daha dün oynadım bende slardar vardı gidiodum açıodu ultiyi sonra da kacmaya calısıodu ama 2 hyper 2 basher yapmıs slardardan pek kolay kacılmıo maalesef :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
lunayı warrior olarak kasmak çok daha güzel bence, warlock karakter zaten millet mage gibi kullanıyor. butterfly şart sonra bruize[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
kaliteli bir oyuncunun elinde str vs dinlemez moon da bunu lvl 6 olur olmaz oynu domine etmeye çalışarak yapabilir.[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
said:
The_Delucian, 05 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
kaliteli bir oyuncunun elinde str vs dinlemez moon da bunu lvl 6 olur olmaz oynu domine etmeye çalışarak yapabilir.

Sana Katılıyorum;)Yürü Beee[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
  • Yeni Oluştur...