Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota Ve Moon Rider

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu gün dota oynuyordum değişik bi hero seçmek istedim ve moon rider i aldım başlangıçta sobi mask ve 2 tane ironwood branch alınca iş koptu moon rider i herkeze tavsiye ederim[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Mesaj tarihi:
sirasiyla yapilmasi gereken itemler(nullar haric)

lothar
pt
aganims
radiance
butter
bkb/bruize/aegis/dagon[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
said:
_Mikael_, 23 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
Pt yle Lothar ın yerleri değiştirsen daha iyi :)

Ben direk aghanim e gidiyorum vallahi.

En başta Sobi Mask çok işe yarıyo 2 tanede İronwood Branch alınca iş kopuyo ardından ring of regenaration alıyorum kopuyorum:D[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Mesaj tarihi:
Üstelik allrandom değilse uzaktan wuran adam alın alın çünkü çok daha avantajlı oluyor;)[signature][hline]®Lancelion'un arkadaşıyım fake diil
Mesaj tarihi:
range herolarda
evaison crit ve bash stun olmadigindan

1e1 de bir sanslari yok.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
luna çok cıvık bir hero. oyunun başında karşısında ki melee ise yazık olur ona rangedsada eğer sağlam değilse yazık olur. maşallah 100 manaya 300 dmg =) birde çok saçma olan şeyse lvl 6 seviyesinde kesemeyeceği hero yok. tek bir ultide iş bitiyor. ve lothar çok lazım heroya. ww ile gidip bi kere beam+ulti baktın ölmedi bi beam daha ölür zaten. ölmeyen varmı ki? birde :D o kadar item saymışsın mkb flnda onları yapmak için oyunun 2 saat fln sürmesi lazm yada pump[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
lvl 6 da centaur u alamaz ,follosh olur (HP +centaur un 2 vurusu)...
lvl 6 da yurnero yu alamaz , follosh olur (yurnero ultisi +donme muhabbetı (imune to magic))...
lvl 6 da slayer ı alamaz ,follosh olur (ulti)
lvl 6 da Leon u alamaz foolsh olur (ulti)
lvl 6 da shaman ı alamaz foolosh olur
lvl 6 da doombringer ı alamaz (lvled death+doom yer base e ya yetişir ya yetişemez)
windwalkı olan hiçbir heroyu alamaz vsvs...
mid game için lothar yapıldıktan sonra nefis bi hero ama early game de cok rahat foolsh edilebilir ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
ya sobi mask la kopmayı anladım hatta anlamadım 1 dakka karsıdakinde ring of health varsa yine çok ise yaramaz ama ironwood branch le kopmak nedir statlara +1 alınca koptu mu hero bu mudur olay?
Mesaj tarihi:
Nuller den sonra lothar sonra pt.
İnsanlara bi türlü anlatamadım. Şu heroya aganim kasmayıııııııııııııın. Aganim 5 aganimli 6 defa düşüyo ultide. Sadece 300 damage fark var. 300 damage için lunaya aganim kasılır mı? Hayır kasılmaz.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
Karsidaki herolara gore kasmakta fayda var. Bence Ultiye calismak gereksiz Luna'da. Ne de olsa Luna'nin karsisina BKB ile cikacaklar ya da ortamda zaten guzel bir tank varsa Ulti zaten yetmeyecek... Ha Agilityleri zaten kesiyorsun Ultiyle.
Damage cikmak daha hayirli gibi.
Bu arada Lothar 1. Tartisilmaz. Git adam avla... Hem kacisin da oluyor. Yoksa stun slow effect yapamayan herolarla kacis zor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Mesaj tarihi:
said:
THARKAS, 24 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
aganim 900 damage etkiler

senin dedigin kisi basina dusen.

Bende hero için olan farkı söledim. 900 damage farkla 2 3 creep alırsın en fazlma. Bilmiyom bana gereksi geliyo.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
eclipse her heroya en fazla 5 kere vuruyor.. aghanimle 6 galiba..
aghanim yapıcagın paraya.. (hadi sb kalsın sırf staff i atalım) -2900- cok daha iyi itemlar cıkabilirsin..
hesap kitap yapalım.. 5x 300 = 1500 * (3/4) = 1125
aghanimle +225 dmg.. öyle super aşmıs bir avantaj degil..
lunanın büyüleri son vuruş oalrka kullanma kdaha iyi bence ztn aurası ve moon glaiveleri ile güzel vuruyor..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Dark Throne
http://www.londinivm.com]
Mesaj tarihi:
refresher la daha şirin şeyler olabiliyor ...
beam ulti beam ulti şeklinde piyasada adam bırakmıyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
Aghanim Eclipsede Dmg eklemio.Acilajn Lucent beam miktarını arttırıo.Zaten bir player 4 ten falza lucent beam yiyemio.Aghanim karambol yerlerde double-trip fln cekmek icin kullanırlar zati[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abi ne refresherı 30 sanıyede dolan ultiye refresher yapmak ısraftır baska bsy deil yazık gunah harcadıın paraya :) bu arada command aura true shotı her sekil dover :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Mesaj tarihi:
yok refresher ın asıl amacı orda o degıl ...
peş peşe 2 tane atıyosun aganim de varsa 3-4 sn de ortamdakı her adama 10 ar tane beam sokuyosun ...
1 v 4 bile olsa durum stun yemez ve 3-4 sn ayakta kalırsan dırekt 4 kill ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Mesaj tarihi:
Sen Refresher + Aghanim yapana kadar 1 v 4'te seni 3 saniye icinde oldurecek kadar item yapamadiysa karsindakiler zaten kafalarina sopayla vurarak da oldurursun.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Mesaj tarihi:
lothar dolayısıyla ww li gelip ılk ultı ıle acıga cıkıyosun ...
ıdrak edilene kadar refresher + 2. ultıyı yapıyosun ...
sırf stun yememek ıcın kings bar yapıp avatar da ediniyolar iyi oluyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

• Yeni Oluştur...