Ecee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arese girememe gibi bir problem yaşıyorum şu anda ne yapmam gerekli bir bilgisi olan varmı ? yani oyuna tıklıyorum direk disconnect hatası veriyor sizce ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bikac kiside Ayni problemden yakinmisti Sanirim problem Server Dan[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ...Pufff :)[signature][hline] žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aynı sorun bendede var serverlar açık gözüküyor ama[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ewt ares 1 gırmeye calısıom dc :D knight eskı halıne donmeye basladı :P[signature][hline]Name : wildrain Clan : UknighteĞ Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Np :1xxxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bi sacmalik var yine ama...[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Marl0_on, 06 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: bi sacmalik var yine ama... herkes teker teker dökülüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya abi nasil bi disconnect seklidir o allah askina server i secer secmez beklemio bile dc oluoz[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben de o bilem yok :([signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben Şu an Diez1 den online ım bi daha deneyin bakalım..[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ares1'e girmiyo ama a1de şu an oyunda olanlar var(mış). a3 ve a2 de problem yok diye duydum. sabırr.. herkese sabır..[signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 log in server down (10060).. Pfffff[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLs Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya ewet sorun bende de var . Deniyorum aLmıyorLar ..:) akLıma gelen tek sey password larla ilgilendikleri . yoksa girmesi lazım bence herkesin passwordlarını ayarlıyorlar yada 4-5 gün felan roolllback felan yapıcaklar nebilim server da bisiler var .. insallah hayırlısı bakalım neler olcak .. oynama isteği kalmadı be sen kas kas 65 - 66 ol sifre muhabbeti cıksın karsına hayy alllam ya .. :([signature][hline]İmzaya Ne GereK vaR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 lançırdan girmiyor ko egze ye tıklayıncada şifremi girince log in feyıld[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 serverlere bağlana bilmek için mailinize kodfalan yollluyorlarmışş iğğrencim dimi???[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) CLan:SysTeM RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bak mosule ares 1 e tıkla sürekli klıikle disconnecvt vericek o disconnectin üstünden clıklemeye devam ediceksin connetc dic connect dc snnda alıcak server seni sürekli clık ama böyle girebvilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: ozkancab, 06 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki: bak mosule ares 1 e tıkla sürekli klıikle disconnecvt vericek o disconnectin üstünden clıklemeye devam ediceksin connetc dic connect dc snnda alıcak server seni sürekli clık ama böyle girebvilirsin GüzeL bir YÖNTEM anlayana...Tşk...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...57k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Anlamamışsın Şu An Arkadaşın dediği YöntemLE oYuNA girdim.. Yani daha açık anlatıcak olursak: Ekranda Disconnect From Server Yazısı Geldiğinde OK'a basmadan aşağıdaki Connect Yazısına tıkLıcaksınız sürekli Disconnect veriyor ama bi süreden sonra giriyo..[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...57k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: _Kennicky_, 06 Aralık 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: bak mosule ares 1 e tıkla sürekli klıikle disconnecvt vericek o disconnectin üstünden clıklemeye devam ediceksin connetc dic connect dc snnda alıcak server seni sürekli clık ama böyle girebvilirsin lol zaten dc ettiğinde tıklar tıklamaz oyundan atıyo... Connect e tiklican sürekli[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende girdim arkadasin dedigi gibi..[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 vallaha ben de girdim bu yolu bulandan allah razı olsun xD[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 :) rica disconnet te oke sakın basmayın sürekli ares 1e klik[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Georing, 06 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: serverlere bağlana bilmek için mailinize kodfalan yollluyorlarmışş iğğrencim dimi??? bu dediğin doğrumu ??? ( doğruysa ben hiç giremeyecem çünkü charımın adresi başka birinn mail adresi oluo )[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar