axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Yapma ya tam Kocaelinde kaldığım hafta sonuna denk gelmiş topiğin aplandığı vakit yoksa yazardım jankis, ne diyim geçmiş olsun. Eğer içinden kumanda çıkmadıysa git kafalarına at sen onu resmen eksik vermişler, yeni aldığına göre garantisi de daha geçmemiştir.Hatta iade edip paranı geri almaya falan çalış. 100 le 150 arasında tasarım ve fiyat dışındane fark var tam bilmiyorum ama aynısını satıcı elemana sorduğumda 100 filebrowse olayına sahip değil diye bi yalan attı.Size de söylerse inanmayın.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 hmm ben 150 de yılan oynuyorum...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 philipsin 400 milyon luk bitane var.. onu tavsiye ederim[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehuhe bende iriver imp-400 ü öneriyorum inceötesialet :) açım türkiyeye gelsin direk alcam[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 yılan mı oynuosun????[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 evet[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 obaa. kaç kuruştu bu alet(oyundan dolayı diyil güzel gibi özellikleri flm.hatta güzel)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 peşin aşlırsan 90 $+kdv fişde 177milyon yazıyoırdu[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 nerde o fiyat yazıcıda mı?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bende imp-150 var. Cok güzel cd çaliyor. Sayesinde arsiv genisledi. *! igrenç esprisini yapar ve hayiiiir diye cigliklar atarak kosmaya baslar*[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bugün 16.30 civarı estelle kadıköyde buluştuk exa dükkanını fethetmek amacıyla burda tekrar teşekkür ediyorum adam benim 15 dakikalık işim için okuldan çıkıp 1 saat bekledi saolsun neyse efenim axedice in dün bu sayfalarda yazıcıoğlundaki karizma bilg den iriver imp-100 ü 60$+kdv ye almasını deklare etmesi üzerine (ben cumartesi günü babacum un söylediği aynı sokağın köşesindeki exa bilg den bu aleti 74$+kdv ye aldım) önce karizmaya gidip bu fiyat doru mudur soralım dedik .. gittik işte 63$+kdv dedi herif tabi deliriyom ben bu arada aptallığıma hee bu arada bi ara not geçeyim: bu exa dan aldığım aletin içinden kumanda da çıkmadı yane kutuda koskoca kumanda resmi var fakat ben bi hıyarlık yapıp kontrol etmedim işte alırken eve geldim yok kumanda vs bi de bütün bu söylediklerimden iriver la ilgili en ufak bi kötü fikir oluşmasın kafanızda alet taş gibi maşallah .mp3-.wma falan çalıyo acaip hoşuma gitti ama o exa yı c4 leyecem bi ara :) neyse efem yazıya devam: çıktık yazıcıoğlundan exa nın yolunu tuttuk .. girdik ve estel direk: şikayet masası nerde diye sordu. ehueh ben kendimi zor tuttum burda neyse kadın şok oldu tabe buyrun bana söleyin falan dedi hararetli hararetli anlattık kumanda çıkmadı falan bi de estel yan tarafta 30$ a ucuz var dedi (yazışın allahı tabe :)) olm matın kaç senin 1 mi eauh 74-63=11 eheh ondan sora bi sorumlu geldi ilgilendi falan önce zor bi durum falan diye sayıklamaya başladı kontrol etseydiniz bilmemne neyse sora adamlar benim paketteki kumandayı alıp başka yere mi koymuşlar napmışlar kadın getirdi verdi iyi dedik sora adam bilgi olsun diye soruyom dedi: 30$ fark mı var dediniz .. ben düzelttim tabe durumu yok o 10 diye ama işin ilginç ötesi kısmı herifler makinayı toptan fiyatına 69$ a alıyolarmış halbuki yanı başlarında perakende 63 e satılıyo eauheaue efenim bugünkü serüvenimizdi böleydi eylenceli olmuştur umarım yazı :P[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü [Bu mesaj jankis tarafından 03 Mart 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Lan olm bozmicaktin beni herif labunya gibi kalacakti boyle. Sen yanlis fiyat soyledin ben attikça atiyorum :P. Olsun hakettiler ama. Bu arada exa kadar laubali bir yer görmedim. Saçmalamislar iyice. Tavsiye etmiyorum. (ama o tezgahtar kadinlarin suratinda sokun resmini almak isterdim muhtesem bir andi :) )[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bu 63$ satılan discmn nerede satılıyor acaba?[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Unutmadan bu arada seninle iriver 100 ticaretine giriyoruz :) 63 dolara alacaz 69 a satacaz oraya :P 6 dolar kar dan 3er 3er kIrIsIrız :)[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yazıcıoğlu 2. kat karizma bilgisayar[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Estel_Anorien, 03 Mart 2003 19:11 tarihinde demiş ki: Unutmadan bu arada seninle iriver 100 ticaretine giriyoruz :) 63 dolara alacaz 69 a satacaz oraya :P 6 dolar kar dan 3er 3er kIrIsIrız :)[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] lol aslında onu söylemeyecektik olm adam çaktı şimdi durumu direk gidip satacaktık 68 e ehah[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 en son kim aldı buradan ve ne zaman aldı?[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bi ara 7.1 creative speaker sistemi gordugumu sandim karizmadan inerken. Daha sonra halüsinasyon olduguna kanaat getirdik jankisle. Sizde giderseniz bir bakin arkadaslar acaba var mi gerçekten? Yoksa acilen bir doktora görünmem gerekiyor.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Demon_of_Hell, 03 Mart 2003 19:13 tarihinde demiş ki: en son kim aldı buradan ve ne zaman aldı?[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız bugün gittik sorduk kimse almadı .. axedice fi tarihinde 60$ a almış[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Deamon saat 4.50 civarinda sorduk gidip. Almadik ama 63 $ + kdv ödeyecen i-river imp 100 mp3 ve cd çalar discmanine kavusacan.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 su hani biraz kalın birşey olan mı normal discman ile karşılaştırıldıgında biraz kalın kalıyor hani[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Normal discmanler cok ince oluo galiba. Bu biraz kalin.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ben de exa dan aldım hatta ilk orada gördüm[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ya beyler imp500 de karizmada var m1?[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 imp 500 türkiyede yasal olarak yok... ama istersen kaçakolarak sirkeciden alabilşirsin[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar