arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 onun yerine cep telefonu aldım ama bazı aile üyelerine yeterli gazı verebilirsem alacağım araştıriim senin dediğini saol[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Bende sonynin cd den mp3 çalabilen cd/mp3 player ı var iki yanında plastik cam var hatta bazı sazanlar playback yaparken abi bu neden dönmüyo diye soruyolar :) 140 dolar a almıştım, bi de 50 dolar a remote aldırdım abime tam oldu, süper, hayat kurtaran :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Valla ben acikcasi iriver almistim onu kullaniyorum gayette mutluyum. Süper bir alet. Canavar gibi herseyi caliyor. Siddetle tavsiye ederim.[hline]Devlet-i Osmani ahalide terfiyi temayuz ilim irfan ile olmaz, ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak delikle temas...(Osmanli Atasozu) Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 bu benim anlattığım aletin üstünde Cd Walkman, CD-R/RW yazıo zaten yani tam istediği gibi arcane'in[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 said: UrZa, 26 Aralık 2002 19:53 tarihinde demiş ki: said: arcane, 05 Aralık 2002 22:28 tarihinde demiş ki: lütfen konuyu saptırmayalım cep telefonuydu mdydi falan.. sony iriver ın yanında özellik olarak etkisiz kalıyor[hline]*! tıngırdatır* kendi diyip sonra kendini döt ediyor[hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. Urza benim konu değişimleri konusunda bir bağlığım vardı pepelek kısmında.Bir oku istersen konuyu değiştirme olayına dediysen.Sony e dediysende Meph'in söylediği modele bakmam lazım daha iyi olup olmadığı o zaman belli olur. Iriver süperde herkeste ondan var[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Valla sony ses ve görüntüde başka bir şirket yok diyebilirim üstüne... Birde danimarkali bir şirket vardı manyak birşeydi ufacıktı 200 dolar falandı alırsan onu al derim ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 sırf cd'ye çekip, sonrada dinliceksen ötesi yok derim "esp max" var, ehh başka özelliği yok zaten ama dayanıklılık, ses ve özellikle fiyat konusunda piyasaya göre çok uygun bence[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 link var mı link ? ben sony nin adam gibi bi mp3/cd playerını hiç görmedim[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 ahah arcane bugun gordun aslında yazıcı da :)[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 napa dan başka varmıydı orada mp3 te çalabilen ? görmüş olsamda farketmez özellikleri lazım[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 az sora bunu alcam ben... http://www.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EL06218&dept%5Fid=5000000&bid=&mscssid=PWX45PEVJ4V98NDB6GX8936XKPAT6Q65[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 http://www.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EL06117&dept%5Fid=5003009&bid=0&mscssid=4AEA5BDQ95KM8KX26JPG80TRVMDLBH82 Iriver[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Email: [email protected] Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 iriver ın içinde discman off haldeyken pilleri çıkarmak gerekiyo mu fiz in md si yazın içinde pilleri bırakınca yiyodu bunda öle bi durum olur mu ..[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 iriver ownz joo[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 saolun sizin sayenizde bi iriver im oldu eheh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 birşey soracam benim bunun modellerinden falan haberim yoktu iriver dedim direk o yazıcıoğlunun yanındaki köşe dükkanda bu vardı kaptım geldim :p imp-100 bu millete kime sorsam 150 yi biliyolar .. ve o gayet şık ya benimkinde tip yok eheh ben 74$+kdv ye almıştım o da yakınmış buna sanırım keşke daha araştırsaydım diyorum şimdi[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bi de bu kulaklıklar için kumanda var ya hane kabloya bağlı onu nası edinecem ben ? yani baştan kulaklık mı almam gerekiyo yoksa mevcut kutudan gelene adapte falan mı ediliyo bu konuda bilgisi olan bi zahmet şeedebilir mi[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 aap ap appppp[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Bende iRiver imp-100 var.2 hafta önce Yazıcıda Karizmadan $60+kdv ye aldım. Kumandası içinden çıktı.Kumandanın üstünde bir giriş var oraya kulaklıklar, kumandadan çıkan bir kablo da discman deki kulaklık girişine takılıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: axedice, 02 Mart 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Bende iRiver imp-100 var.2 hafta önce Yazıcıda Karizmadan $60+kdv ye aldım. Kumandası içinden çıktı.Kumandanın üstünde bir giriş var oraya kulaklıklar, kumandadan çıkan bir kablo da discman deki kulaklık girişine takılıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . bak şimdi şimdi kafayı yeriiiiimmmmm hem 74 dolara aldım hem kumanda yok ulannn[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ağlamak istiyoruuuuuum axedice uff keşke baştan söleseydin ark bi de napa aldım karizmadan dedi .. gitmedim bile oraya üfffff[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 i-river 100le 150 arasında ne fark war?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 demekki neymis? Pepelek tayfasina danismadan donanim vs. Hiçbisey almiyormusuz.[hline]Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 iyi de danıştım topic var hatta discman tavsiyesi diye herkes aldığım dükkanı söyledi[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bak burada[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar