Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü Resmim :p


Sly-One

Öne çıkan mesajlar

Ewet 1 ay sonra aranızdan ayrıldığım için kendimi pati olayına kaptırdım ki önümüzdeki bir senenin acısını çıkartıyım hehe.
bu sabah bir ss aldım size de göstermek için :p
icq hariç görünüm buydu zaten onu da maviye boyadım hoş oldu. sonra şu pm geldiği zaman gelen miyaw sesini icq nun message sesi yerine koydum icq da mesaj gelince miyawlama geliyor hehe. 1 ay kadar böyle olucak :p
nese resmi koyıyım çok konuştum... garbage olabilitesi olan açtığım ilk we tek topic umarım mok etmessiniz bunu da hehe.
[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane'in shortcutlar ve beyonce'un durusu, bana nedense boyle dansoze bicak atilip tahtaya resminin cikartildigi eski turk filmlerini hatirlatti... yalniz norton atilirken bicak biraz eli de kesmis...[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-Follow the Blind-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öeh hakkaten :p
war böyleleri gerçi yeni gördüm antalyada :p... bilmem ama animelerde japon olduklarından mıdır nedir (ki gerçekte japon we çinli kadınları çok sewmem) ayrı bi çekicilikleri war hehe.
(hala sapık deilim)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...