Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü Resmim :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ewet 1 ay sonra aranızdan ayrıldığım için kendimi pati olayına kaptırdım ki önümüzdeki bir senenin acısını çıkartıyım hehe.
bu sabah bir ss aldım size de göstermek için :p
icq hariç görünüm buydu zaten onu da maviye boyadım hoş oldu. sonra şu pm geldiği zaman gelen miyaw sesini icq nun message sesi yerine koydum icq da mesaj gelince miyawlama geliyor hehe. 1 ay kadar böyle olucak :p
nese resmi koyıyım çok konuştum... garbage olabilitesi olan açtığım ilk we tek topic umarım mok etmessiniz bunu da hehe.
[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Mesaj tarihi:
vay be
hüzünlendim
* firk *[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
hehe[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Mesaj tarihi:
arcane'in shortcutlar ve beyonce'un durusu, bana nedense boyle dansoze bicak atilip tahtaya resminin cikartildigi eski turk filmlerini hatirlatti... yalniz norton atilirken bicak biraz eli de kesmis...[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-Follow the Blind-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
ben de mi koysam acep[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Mesaj tarihi:
öeh hakkaten :p
war böyleleri gerçi yeni gördüm antalyada :p... bilmem ama animelerde japon olduklarından mıdır nedir (ki gerçekte japon we çinli kadınları çok sewmem) ayrı bi çekicilikleri war hehe.
(hala sapık deilim)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
yolların ustasıyım
Faye'nin hastasıyım
---------------------------
anime değilsem günahim ne?
---------------------------
tek rakibim voltran[hline]Did you feel the wind
As it blew all around you
Did you feel the love
That was in the air

We're lost in space
And the time is our own
Mesaj tarihi:
böyle kızların hepsi bizim burda var
çok kötü bişey ama :([hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Yeni Oluştur...