AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 aslında park a hicbirsey yapılamaz teknik olarak orman bakanlgının koruması altında orası ama işte...[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: fastreload, 04 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki: okullara da sığılmıyor diyoruz hemde yılın 9ayı hastanelerde millet 00:00 da başlıyor sabah kuyruğuna sorarım size sağlık yada eğitim mi önemli yoksa iman mı? eğer eğitiminizi iyi aldıysanız bu soruya doğru cevabı verirsiniz okul ve hastane yapılmasına kim karşı çıkıyor? o bahsettiğin okul ve hastanelere arada bir uğra, bak bakalım her şey mükemmem mi, hiç bir eksiği yok mu? ben de isterim cami de, hastanede, okulda herkese yetcek kadar olsun ama herşey imkanlar dahilinde, okul ve hastane cami gibi basit değilki, personel sayısından tut harcanan kaynağa kadar çok daha özen istiyen şeyler ona bakarsan bizim köyde( Allah ın dağı, merkezden 200 km uzak, ilçeye 20 km fakat yol yok, okul yapılmış, erzincan) cami de var onu da köylüler yapmış, şu anda kapalı sadece örnek ne camimin ne de okulun gereksiz yere yapılmaması adına(okul yapılmasının nedeni devlet görevlisinin bizim köye yerleşmesiymiş :), yani sözü geçiyormuş okul yaptırmış, faydalı da olmuş ama şu anda boş ) yani olay x yapın y yapın demekle bitmiyor ikincisi okul ihtiyacına ve hastane ihtiyacına karar vercek olan malesef halk deil devlettir, yani sen adama bana okul yap diye oy verirsin ama yapmaz, bunun şu anki yönetimle alakası yok, x hükümetinde y hükümetinde de bu böyledir, çünkü bu olay eldeki malzemeyle alakalıdır. cami niye fazla çünkü halk tarafından yapılıyor, devlet görevli vermese bile bir çıkar kıldırır namazı, yaptırılması kolay, cuma çıkışı bi sandık aç camiye yardım diye bağır, 1 ayda toplarsın parayı, (diyanet yoluyla tüm camilerde), devlete yükü bu bakımdan az.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 forgiver senin hz. rte bir ara hastane okul falan yapın diyordu. linki var ama siteye bi haller olmuş. hatta linki de buydu = http://www.habera.com/news.php?id=44783 [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Aralık 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Asteroth, 04 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 04 Aralık 2005 17:14 tarihinde demiş ki: stadyum gerekirse yapılır, mesela gs nin stadyum yapcak parası olcakta yapmayacak mı veya mersin idman yurdunun cami yapılmasının gereği daha önce de yazdığım gibi, insanların sığmaması, ha bir gün sığmamışlar ha her gün önemli olan ihtiyaç duyulduğunda sığılmasıdır. Bak birader, stadyum yeterince büyük olmayınca ne yapıyolar? Stadyumu büyütüyolar, yenisini yapmıyolar. Camileri genişletsinler, kapasitesini arttırsınlar, sorun çözülsün. Hem siz rahat edersiniz hem biz , haksız mıyım? o da bir çözüm, fakat cami yaptıran insan estetik görsünsün istiyor, yani eski camiler nasılsa öle olsun. fakat çok katlı estetik açıdan bişeyler ifade eden camilerde yapılabilir fakat bu da imece usulu yapılan şeyleri biraz aşar örnek: geçen gazetede londra olimpiyat köyüne senin dediğin tarzda bir cami yapılacağı yazıyordu. bundan sonra devlet ön ayak olsun, daha fazla insan alan cami yapsınlar vs.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Rahan, 04 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: forgiver, rte bir ara hastane okul falan yapın diyordu. linki var ama siteye bi haller olmuş. cami yapın ulan diye emir verdiğini de hatırlamıyorum edit: benim de değil, hz. de değil. [signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 04 Aralık 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yok referans olarak verdim aynı fikri savunan farklı insanlar için gerçi böyle link olmayınca havada kaldı ya neyse bulurum belkim bi ara.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: forgiver, 04 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: o da bir çözüm, fakat cami yaptıran insan estetik görsünsün istiyor, yani eski camiler nasılsa öle olsun. fakat çok katlı estetik açıdan bişeyler ifade eden camilerde yapılabilir fakat bu da imece usulu yapılan şeyleri biraz aşar örnek: geçen gazetede londra olimpiyat köyüne senin dediğin tarzda bir cami yapılacağı yazıyordu. bundan sonra devlet ön ayak olsun, daha fazla insan alan cami yapsınlar vs. Eh bulup da kıllısını aramak bu olsa gerek. :) Çözüm gerekiyorsa buyrun çözüm, hızlı gelişme sonucu alandan tasarruf edilmesi zorunlu bir hale geldiğinden, estetik görüntü 2. plana atılarak kapasitesi daha yüksek olan camilerin yapılması gerekmektedir. Bak şimdi, yaklaşık 1 saat tartıştık 2 sade vatandaş olarak, böyle bir çözüme vardık. Koskoca devletin başbakanı, onlarca danışmanıyla, yüzlerce milletvekiliyle 2 senedir bu sonuca ulaşamadıysa (ya da bu sonucu görmezden geldiyse) , sence benim bunun altında bir komplo teorisi olduğunu düşünmem yanlış mı olur?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bir de cami vs. (okul + hastahane) bu muhabetti anlayamadım yani cami isteyen insanlar en az cami kadar okul ve hastahaneyede ihtiyaç duyar, sanki karşıymışlar gibi bir izlenim sunulmasını anlayamadım yani hastahane ve okul yaptırmak o kadar basit bişeyse koyalım yardım sandıklarını halkın yoğun olduğu yerlere, arazisi zaten devletten beleş diyanettenden riacada bulunalım belli bir süre cumaları bunlar için yardım toplasın oh miss, sonra x yapılsın, y yapılsın demenin ne kadar olduğunu tekrar düşünelim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Valla İstanbul örnek alınsa cami konusunda masallah 50 metree arayla bazı yerlerde yanyana bile cami var ve bu camielrin sadece bazıalrı doluyo onun dısında dolarsa bi bayramlarda dlar fazladan insanlar bizim burdaki camiye baska semtlerdde geliyo diyolar (istanbulevlerinde) kendi mühitlerindeki camiye niye gitmiyolar buranın sevabı dahamı cok acaba ayrıca madem fazla paranız var bunlarla hayır isi yapın cami fazlası olan bi kente cami yi evk icin mi yapıyorsunuz İnsanlara hizmet sunmak okul hastane dispanser vsvs cami yaptırmakan daha sevap bunu anlamıs deiller hayat kurtarmakmı yoksa bos kalan camielre yenisini eklemekmi daha sevap ülkenin yüzde 99 u müslüman olabilir ama bu ülkede alkol tüketimide hic de az sayılmıycak degerde yani madem ibadet ediyoruz alkol alan kisi namaz kılıyo demektir elbette herkezin dini kenidine ama sanırım aloklü namaz kılınmaaz oluyo abdestmi ne sorunsalı yani .... İstanbulda yesil alan kıtlıgı cekiyoruz bugün parklara cami yapanlar yarın belgrad ormanının ortasına piknikciler namaz kılsın diyede cami yapar zihniyet yanlıs.... Agacı kes cami yap daha sevap bi canlıyı yok et ortamı betonlastır..Her yer cami olsun hmm anladım aslında Kisi basına bi cami düserse sorun biter..[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Aralık 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Olaya gelince, Türkiye'de gereksinim bakimindan okul, cami, hastane vs. seklinde kuruluslar konusunda caminin sonuncu olarak geldigini hepimi biliyoruz, nereye elini atsan orada cami var, cünkü bu sekilde kolayca dindar olabilecegini saniyor insanlar. Oysa bu koskoca Istanbul'da bile binlerce okuyamayan cocuk var. Önümüzdeki kis aylarinda disarda donarak ölecek olan binlerce evsiz var. Binlerce SSK kuyrugu bekleyen hasta var. Ve Türkiye'de, YESIL ALANA ihtiyac var, artik kökünü betonlarin cevreledigi hastalikli agaclardan baska birsey göremeyecek mi millet doga niyetine? başlıktaki en mantıklı ve sağduyulu mesajlardan biri said: SoulCube, 04 Aralık 2005 02:09 tarihinde demiş ki: insanların dini duygularının istismar etmeyin kendinizi laik diye gösterip dinine bağlı insanları küçük düşürmeye çalışmayın . içki içen karıya giden ne biliyim binbirtürlü adasd yapan biri ne kadar laik ve özgürse namaz kılan dinini benimsemiş adamda o kadar laik olabilir.Laiklik tek taraflı değildir /yarası olan gocunur.kimseye laf soktugum yok. bu da diğer favorim, insanları yargılamadan önce-ki böyle bir hakkın varlığı biraz tartışmalı- biraz daha fazla düşünülmesi gerektiğini hatırlatıyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: VipeR, 04 Aralık 2005 17:01 tarihinde demiş ki: kimsenin bişeyini ezdiğim yok. Osmanlı Devleti bile din özgürlüğüne izin vermiş sende özgürsün.özgürlük sınırlarını aşmadan istediğini yapabilirsin. konuyu saptırma türban falan diye zaten sıkışınca başka yönlere çekiyosunuz konuyu. hep aynı şey nasıl yaşarsanız yaşayın ama Türkiye Demokratik,Laik ve Müslüman bi ülkedir. bunu ister kabul et ister etme bu gerçek. degildir o kalin olan. hem laik hem müslüman olunur, ama hem laik hem müslüman devlet olunmaz. sen amerikanin ilimli islam ulkesi laflarina yedirmisin beynini arkadasim.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 dela haklı viper maddi bir hata yapmış türkiye yüzde 99 u müslüman bir ülkedir demesi lazımdı bu kimya derslerinde mol sayısı çok az olduğu için ihmal edilen maddenin bizlere kazandırdığı kronik bir sorun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hayır forgiver, yine yanlış bir tespit. Türkiye'nin yüzde 0'ı müslümandır. Türkiye Devleti laiktir, müslüman değildir. Türk halkının da belli bir yüzdesi Müslüman'dır. (Nüfus cüzdanı baz alınacaksa %99 diyebilirsiniz.) Ama "Türkiye Müslüman'dır" ya da "Türkiye'nin %99'u Müslüman'dır" yanlış söylenişlerdir.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seren000 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: fastreload, 04 Aralık 2005 16:34 tarihinde demiş ki: @seren Türkiye Cumhuriyeti, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. ama senin dediğine bakarsak müslüman olmayan siktirsin gitsin diyosun ama böyle bişey yok. olamaz da.. ben senin inanışına, görüşününe nasıl saygı duyuyorsam sende benim görüşlerime aynı derecede saygı duymak zorundasın. bir iranda, bir suriye de bile bu kadar cami yok... ayrıca bu ülkede camiye ihtiyaç yok.. yani olsa bile en son sırada gelir penthin de dediği gibi önce acil olan. okul hastane gibi ihtiyaçların giderilmesi lazım... önce insanlık Kardeşim algılayamıyorsun heralde. Benim demek istediğim çok başka bir şey. Bu ülkede yaşamak herkesin hakkı. Fakat bu ülkede yaşıyorsan bu ülkedeki çoğunluğu göz ardı etmeyeceksin. Türkiye Cumhuriyetinin demokratik, laik yapısına laf atan yok. Bunun bilincindeyim ve belkide senden çok bilincindeyim. Öncelikle laikliği her lafa uygun bir kavram haline dönüştürmeyin. Laiklik, din ve devlet işlerini birbirinden ayrırmaktır ve konumuzun laiklikle hiç bir ilgisi yoktur. Laik Türkiye Cumhuriyeti camilere karşı değildir. Camilerle laikliğin hiç bir bağlantısı yoktur. İpe sapa gelmez konuşmalar yapmayın be kardeşim. Önce terimsel kavramların ne demek olduğunun bilincine varın sonra konuşmaya kalkışın. Ve ateist ezanı okumak isteyen arkadaşa gelirsek eğer ülke topraklarında yaşayan insanların çoğu ateist olsaydı sen ateist ezanı okumaya kalkışabilirdin. Fakat bu topraklarda yaşayan insanların çoğu müslümandır. Ezan okunacaktır!!! Ezan okunmaya devam edecektir!!! Cami yapılacaktır!!! Camiler dolup taşacaktır!!! İnsanlar dilediği camide dilediğince ibadet edecektir!!! Bunun yanı sıra okul, hastane tabiki yapılmalı. Bunu tartışmıyoruz zaten. İşi bu noktaya getirenler diyecek sözü olmayanlardır. Konuyu saptırmaya çalışanlardır. Bu ülkenin değer yargılarını eleştirmeye kalkışmayın. Eleştirecekseniz bile dozunu kaçırmayın. Benim sözüm camiler yakılsın diyen vicdansızaydı. Hadi yakmaya kalkışın bakalım. Bu ülkede yaşayanlar sizin kadar sağduru mağduru değil ne güzel ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 avrupadaki gibi din vergisi olmalı. ne belediyelerin ne de devletlerin herkes için toplanan vergi ile cami açmaya, imam yetiştirmeye v.s. hakları yok. bu en hafifinden faşizmdir, ayrıca o camileri felan da zan altında bırakıyor. bu ülkenin cia'e göre %99'u sunni müslüman. bazıları bu rakamı pek seviyor! bana göre ise %60 ancak çıkar. o da fethullahçı, süleymancı, diyanetçi derken hepsi birbirini yiyo. büyük bir pasta kapma savaşı var.[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 04 Aralık 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Asteroth, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: Türk halkının da belli bir yüzdesi Müslüman'dır. (Nüfus cüzdanı baz alınacaksa %99 diyebilirsiniz.) Ama "Türkiye Müslüman'dır" ya da "Türkiye'nin %99'u Müslüman'dır" yanlış söylenişlerdir. türkiye derken türkiyede yaşayan insanları ifade ederiz. yani bunda yanlış bir tespit yok.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: zarek, 04 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki: amerikada çöken enron şirketi de müslümandı, bütün dünyanın anasını s. bush ve her gittiği yere işkence uçakları götüren cia elemanları da müslüman değil mi ? ya artık çıkarın at gözlüklerinizi yolsuzlukla dini bağdaştıracak kadar sofu olmayın. iyi yakalım bütün camileri ertesi güne kişi başına düşen milli gelir 15 kat artar. bu camileri yakalım olayını yanlış anlamışsın galiba iyi oku mesajın ardını. bu olay bektaşinin namaz kılmayın işine döndü, abdestsizken namaz kılmayın... okuduğumuzu anlıyor muyuz ??? seren000 için yazdım bunu. camileri yakalım diyen vicdansıza yazmış mesajını. [signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 04 Aralık 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zarek tarafından 04 Aralık 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: forgiver, 04 Aralık 2005 18:21 tarihinde demiş ki: türkiye derken türkiyede yaşayan insanları ifade ederiz. yani bunda yanlış bir tespit yok. "Türkiye" ifadesi halk için kullanılsa da, o kadar çok yanlış anlaşılmaya yol açıyor ki, "Türkiye'nin %99'u Müslümandır" dediğin zaman bir başkası çıkıp "Türkiye Müslüman devlettir" diyebiliyo. Aman dikkat diyorum, yanlış anlaşılmalara yol açmayalım.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 abi kendi mesajını almışsın önüne verip veriştiriyorsun öyle değilse kime sitemin senin mesajın anlaşılmayacak değil bence, yani vermek istediğin mesaj gayet anlaşılır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: forgiver, 04 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: dela haklı viper maddi bir hata yapmış türkiye yüzde 99 u müslüman bir ülkedir demesi lazımdı bu kimya derslerinde mol sayısı çok az olduğu için ihmal edilen maddenin bizlere kazandırdığı kronik bir sorun. Forgiver fikirlerini anlatmaya çalışırken yazdığın sözlerin nereye gittiğine dikkat . Bu ülkede müslüman olmayanların ihmal edilmesi gerektiği çıkar bu sözünden. [Bu mesaj elm tarafından 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seren000 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Zarek ben senin ne demek istediğini kelimesi kelimesine anladım. Cümlende mecaz sanatı yapmışsın. Bu sebepten ötürü sana sözüm yok benim. Senin mecazlı anlatımını mecazlıktan çıkarıp işi dediğin (aslında demek istemediğin) noktaya getirenlere sözüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 anladım şimdi. kusura bakma ben yanlış anlamışım.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: elm, 04 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 04 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: dela haklı viper maddi bir hata yapmış türkiye yüzde 99 u müslüman bir ülkedir demesi lazımdı bu kimya derslerinde mol sayısı çok az olduğu için ihmal edilen maddenin bizlere kazandırdığı kronik bir sorun. Forgiver fikirlerini anlatmaya çalışırken yazdığın sözlerin nereye gittiğine dikkat . Bu ülkede müslüman olmayanların ihmal edilmesi gerektiği çıkar bu sözünden. [Bu mesaj elm tarafından 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] ihmal ediliyor zaten, bu bir gerçekte benim yazdıklarımdan o sonucu çıkarman anlamlı değil. ikincisi orada espiri değilde hafif gülümsetmesi gereken bir cümle var; onu anlayıp bu yorumu yaptıysan zaten sana cümlemi açıklamaya çalışmam hata.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Komikçi forgiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya hakkaten siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz öncelikle stadyumla caminin ne alakası var camı açı bakın bakalım kaç tane stadyum görebiliyorsunuz kimsede sağa sola hele ki işlek mekanlara stadyum yapmıyor.. ayrıca stadyumun ne yararı var deseniz haftada 2 sefer oraya çok büyük parlar giriyor ekonomiye katkısı oluyor... ayrıca Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülkedir. Hadi lan falan derseniz gidin yaşadığıınız ülkenin anayasasını açın bir okuyun. çoğunluğun müslüman olması ülkeyi müslüman yapmaz ayrıca camilerden hoşlanmayanlar(fazla camilerden) bu kadar fazla olduğuna göre demekki halk olarak birçok ülkeden daha laik insanlar var demektir burda. @forgiver mesajımın bir kısmını alıntılama. orda yazan yazıyı tam oku ondan sonra yorumlayıp cevabını yaz. habertürk gibi iş yapıyosun. sonra gidip gidip istiklal marşından örnekler verip durmayın mehmet akifin gerici bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz. ayrıca rahanizm demiş rahan. herkesin kendi inancıdır. Türkiye Cumhuriyeti laik olduğuna göre herkes istediği gibi kendi dinini yaşayabilir. AIHM e de gitse böyle bir konuda rahan haklı çıkar. çünkü insanların inançları sorgulanmadan kabul edilmek zorundadır. ayrıca cami tabiki olmalı madem laiklikte bahsediyruz ama zaten yeterince cami var. okuldayken öğle ezanı bi okunmaya başlıyor hemde tam sınav saatine denk geliyor. 5+1 ezan dinlemek zorunda kalıyorum. tabi kafa falan kalmıyor yaklaşık 6 saat önce yazdığım mesajı şimdi postluyorum[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar