Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Üniversite nin başından beri çok hoşlandığım bir kız var.Ama ona bir turlu acılamıyorum. Çünkü aynı ortamlarda takılamıyoruz. Daha bir merhabamız bile yok. Acaba nasıl tanısabilirim. Kız biraz muhafazakar kimseyle cıkmam erkekler çirkeftir havasında bu yuzden direk olarak gidip ben Evrim acaba tanısabilir miyiz gibisinden birşeyler soylemiyorum ve biraz da red edilmekten korkuyorum. Tecrube sahibi bir arkadaşlar biraz fikir verirse çok sevinirim. dipnot: Muhafazakar derken ortalıkta dolanan bazı kızlar gibi değil demek istemiştim [signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi [Bu mesaj Zephyros tarafından 01 Aralık 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yüce rabbimin yarattığı ormanlar ne kadar güzel değilmi diye söze gir bence. arkasından imam akrabalarından bahset.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bence kendi sınıfındaki bi kıza durumu anlat onunla tanışmak istediğini söyle, çekindiğini söylersen acaba kızla konuşur musun dersin arkadaşına, red de edebilir ama zaten bi şekilde söyleyeceksin her şekilde de aynı şey olabilir[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu iş okul koridorundaki, kalorifer muhabbetinde biter[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: BabacumMostors, 01 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: bu iş okul koridorundaki, kalorifer muhabbetinde biter hmmm mevsim itibariyle oladabilir[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 @Babacum yani hava civa mı olur diyorsun?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 o da güzel[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 git ve tanış onla yanki.. go yankiii gooo.. *!Daha Yeni Amerikan Filmi İzlemiştir.. Gaza Gelir*[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! [Bu mesaj Stifler tarafından 01 Aralık 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kız nelerden hoşlanıyor mesela? Yok mu hobileri?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kolay gelsin :)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 abi ortak bi arkadaş ŞART!!! yoksa olması çok zor.. biraz önce tecrübe ettim ben de.. ;)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 okula gidicem mideme kramplar giriyor. hala kesin birşey soyleyen yok yardım pls[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Zephyros, 02 Aralık 2005 11:27 tarihinde demiş ki: okula gidicem mideme kramplar giriyor. hala kesin birşey soyleyen yok yardım pls yahu sende ne bekliyorsun ki ? gelelim kızı sana yapalım mı yani ? hayret birşey dedik ya kendi sınıfından bir kıza rica et, söylesin hoşlandığın kıza tanışmak istediğini.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 omuz at, maco erkek ol ama nazik ol pardon bagyan de. biraz sert atarsan affettirmek icin bi kahve ismarla.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Okul çıkışı kız tek başına yürürken yavaşca, inceden yanına yaklaşacaksın. Ve gayet doğal bir şekilde buraya yazdıklarının aynısını söyleyeceksin. Merhaba takıldığımız ortamlar ayrı olduğu için ne zamandır kafamdakileri sana yansıtamadım. Diye gir olaya gerisi senin yaratıcılığına kalmış. Nasıl konuşsam, muhabbetim yok, selamım yok, sabahım yok diye kasma. Doğal bir şekilde git ve konuş.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İlk once kendine guven sonra birşeyler dusunuruz hem kabul etmezse dunyanın sonu deil ya universite orası baska kız mı yoq ama kendine guven ve ortak arkadas bulmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: ayayekokocambo, 01 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki: yüce rabbimin yarattığı ormanlar ne kadar güzel değilmi diye söze gir bence. arkasından imam akrabalarından bahset. Abiiiiii Koptuuuuuuum beeeeeeeeeeeee oh yani bu kadar inceden olmaz abi yaa :D[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Mavi, 02 Aralık 2005 14:52 tarihinde demiş ki: yavaşca, inceden yanına yaklaşacaksın. nasıl oluyo bu yavaşça inceden :D[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bende aynı durumdayım, kızdan hoşlanıyorum muhabbetim yok direk konuşucam, az önce tek yakaladım yanına gittim, "sınav nasıldı?" sonra tam söyleyecekken arkadaşı geldi patladı içimde eheh. Pazartesi kaçmaz direk açılıcam. Bu arada mavi güzel girmiş olaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Dün yolculuk nereye gibi kroca bi laf edip girdim olaya şimdi msn adresini aLmaya çalısıyorum 3 tane horoz karası içtim. Bu işin sonu hayırlı ola.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 beyhude geçti yılları bir avuç dam peşinde.. sen istemeyeceksin.. öyle bir adam ol ki onlar istesin.. eğer karşındaki isterse bunun bir anlamı olur sen isterse pühüü unut o işi.. zaten bitecektir[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sensei peki nasıl öyle bir adam olabiliriz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yanlız arkadaş tanısmak istemisin diye sorduğunda uzun boylu küpeli çocuk mu diye hemen tahmine kalkısmıs ki hiç muhabbet olmadığı halde. Su an sadece bir kaç yazı yazıyım msn de yeter gerisi zaten gelir.Çünkü duygularım kimseye olmadığı kadar acık ve net zaten nitro mu da almısım. İçimdekileri yazsam sadece yeter.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tama o zaman kedi kuyruk sallamış nasıl bir adam oalcaüınızı ben bilemem.. kimisine uçuk olamk yakışı kimisine ağır abi olmak[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oo sensei dedik bagrımıza bastık attı başından bizi nese[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar