crysania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya bn şuan işyerimdeyim ve acaip sıkıldım normalde çok yoğun geçen günlerimden şikayet ederdim şimdi de yapıcak bişi bulamıorum.işin kötü tarafı bgn işe acaip bi enerjiyle gelmiştim içimde patladı yaw.napıyım bn arkadaşlar bana bişi söleyin 5 buçuğa kadar zamanımı nası ii geçirebilirim??bi fikriniz var mı???[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben ole durumlarda buraya takiliyorum...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Böyle bağımlılık yapıcı 1-2 oyun bul onu oyna. =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bunu oynayabilirsin. Çözdükten sonra bayağı zevkli bir oyun, direk monopoly gibi masaüstü. Bir de server listesinde "game[ladder]"a gir, diğerinde kimse olmuyo[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ama oyun yasak :( bizim burda en fazla ogame oynanabilio onu da bizim burdaki bizden daha yetkili arkadaşlarımız olan ve oynayanlar girmemizi istemedi çok zamanınızı yer die böhüüüüü :([signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sevisecek birini bul :-P saka bi yana yapicak bir is olmayinca bon bon oturmanizi mi bekliyorlar ??[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla normalde eğitim veriolardı ama bgn bişi yapmıolar ne haliniz varsa görün dediler :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar