Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapabilirim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bn şuan işyerimdeyim ve acaip sıkıldım normalde çok yoğun geçen günlerimden şikayet ederdim şimdi de yapıcak bişi bulamıorum.işin kötü tarafı bgn işe acaip bi enerjiyle gelmiştim içimde patladı yaw.napıyım bn arkadaşlar bana bişi söleyin 5 buçuğa kadar zamanımı nası ii geçirebilirim??bi fikriniz var mı???[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Böyle bağımlılık yapıcı 1-2 oyun bul onu oyna. =)[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
Bunu oynayabilirsin. Çözdükten sonra bayağı zevkli bir oyun, direk monopoly gibi masaüstü. Bir de server listesinde "game[ladder]"a gir, diğerinde kimse olmuyo[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ama oyun yasak :( bizim burda en fazla ogame oynanabilio onu da bizim burdaki bizden daha yetkili arkadaşlarımız olan ve oynayanlar girmemizi istemedi çok zamanınızı yer die böhüüüüü :([signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
valla normalde eğitim veriolardı ama bgn bişi yapmıolar ne haliniz varsa görün dediler :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
  • Yeni Oluştur...