Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiçbir şey tat vermiyor.

Muhallebi

Öne çıkan mesajlar

Evet öyle, hiçbir şey eski verdiği tadı vermiyor artık. Akşamcı biri olarak bu saatlerde eve geldiğimde, normalde mutlu olurdum. Kahvemi alıp, eşofmanları çekip klavyemin karşısına geçerim müzik,msn,pati,wow dörtlüsü civarlarında dolanırdım.

O hayatıma girdikten bu anlattıklarım dahil çoğu şey tat vermiyor bana. Kadıköye inip yakın arkadaşlarımla barda canlı müzik dinleyip d.t içi kadar yerde pogo yapmak, çakır keyifle şarkılara eşlik etmek. Rakı balık yaparken ki geyiklere katılmak.

Ya bu kadarı olamaz. Artık bende ki memnuniyet hissi, okula gidip onu görmekten ibaret. O yanımdayken ben yine eski ben oluyorum. Ama arabaya bindiğim anda özlemeye başlıyorum.

Platonik bir durumda yok. Oda aynı şekilde. Beni sıkan kısım bu. Ben ona sahibim, oda bana.

Kafayı yicem, eve geldim oturdum, bunları yazarken bile ne mutluyum ne mutsuzum, içim bomboş. hayatta hiçbir amacım yokmuş gibi hissediyorum. Öyle işte. Neden yazdım onuda bilmiyorum.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

Muhallebi janim üzme kendini ya işte biz bunun adına aşk diyoruz. Hayatta hiç bi amacım yokmuş gibi bi kelimeyide sana yakıştıramıyorum. Evet sap olabilirim ama sütten ağzı yananlardanım. Tecrübelerime bu aşk çok ani olmuş ve gelişmiş. Bu yüzden hiç bir şeyden tat alamıyorsun. Bence ilişkini bir kez daha gözden geçir ve hızlandığını düşündüğün bir takım şeyleri kısmaya başla. Ayrıca her şeyide kafana yer etme. Daha sonrası senin için pek iyi olmaz. Birde oflayip puflamayı bırak. Mutlu olduğunu düşün..[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk değil ya. Aşk olsa daha farklı olurdu. Bende neden yazdım anlamadım zaten. Öyle çıktı bi anda (:

Neyse biraz iyi oldum galiba :D[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli yanında olmasını istiyorsun ama bunun olamayacagını sende gayet iyi biliyorsun ama sonuçta ona sahipsin birde sevdiklerine sahip olamayanları onları başkaları ile görenleri,onların başkalarını sevdigini görenleri düşün onunla geçirdigin zamanlarda mutlu ol o yokken geçirdigin zamanlarda düzgün bir şekilde hayatını devam ettirmeye çalış...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...