Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 İnternette ücretsiz phpbb forum kurulumu kurulumu TripoD buraya girip bir hesap açıyoruz Ordaki bölümdeki her seyi doldurmanız lazım yoksa olmuyor üyelik Her seyi doldurduktan sonra formu yolluyoruz Sonra mail adresimize bilgiler gelecek hesabımız hakkında Mail adresine lycos tan gelen bütün mailleri onaylayın Phpbb Forum: PHPBB 2.0.18 Yukarıdaki linke tıklayıp phpbb forumu indiriyoruz http://www.globalscape.com/files/cuteftppro.exe dediğim dosyaları indirdikten sonra cute ftp yi açıyoruz Ondan sonra yukarıda menüler var burada; File>connect>connect wizard buraya tıklayoruz sonra my ftp site yazacaktır Orayı istediğimiz gibi değiştirebilir adınız falan gibi sonra; Sonra doldurulması gereken yerler var ftp: ftp.members.lycos.co.uk kullanıcı adı:[lycostan gelen mailda yazacaktır] Şifre:[lycostan gelen mailda yazacaktır] Bu bilgileri girdikten sonra phpbb2 dosyalarını kopyala yapıştır yöntemiyle panoya yapıştırıyoruz Sonrada dosyaların yüklenmesini bekleyoruz Bu tahminen: yarım saat sürebilir Yükleme bittikten sonra sitemize giriyoruz ; members.lycos.co.uk/kuladınız/forumklasörü/install/install.php buraya giriyoruz Unutmayın! kuladınız gibi bölümleri kendinize göre ayarlayın sonra kurma ekranı gelecek Burada Bazı şeyler soracak şimdi bende açtım yanlışlık olmaması için bende kuruyorum Basic Configuration Default board language: English Database Type :MySQL 4.x Choose your installation method: install Database Configuration Your Database Name: kullanıcıadı_uk_db Database Username: bilinmeyen [kendinize göre ayarlayın] Database Password: 123456 [kendinize göre ayarlayın] Prefix for tables in database: phpbb_ Admin Configuration Admin Email Address: [mail yazınız] Domain Name: localhost [aynen kalsın] Server Port: 80 Script path: /phpbb2/ Administrator Username:adminadı Administrator Password: [şifrenizi yazınız] Administrator Password [ Confirm ]: [şifre tekrarı] Sonra FTP mizi tekrar açıyoruz install ve contrib dosyasını bulup bu iki dosyayı siliyoruz Şimdi yapacak bir şey kalmadı sorun olmaması lazım forumumuzda giriyoruz ve bakıyoruz Forumunuz karşınızda çok uğrasmadan pratik bir forumumuzu kurduk Eeee... nede olsa Türk ' üs şimdide foruma türkçe yamamızı kuralım.. Sonra buradan ; Turkce Yama türkçe yamamızı indiriyoruz extract ediyoruz sonra açıyoruz dosyamızı lang_turkish'in içine giriyoruz sonra içindeki lang_turkish klasörü sağ tuş kopyala diyoruz sonra ftpmizi açıyoruz language klasörünün içine yapıştır diyoruz tahminen 15 saniye sürer sonrada administrator panel var [yanlış yazdım tabiki :-p] tıklıyoruz sonra bi sayfaya yönlendirecek bizi Configuration var Tıklıyoruz ona Default Language: english yazıyor bin turkish i seçiyoruz Bunu okuduktan Sonra sanırım İyi çalışmalar.... Dip not : bunu 11 yaşındayken yazmıştım imla hatalarim icin özr dilerim + yapacaklara mod + tema + kurulum yrdm ederim :)[signature][hline] [Bu mesaj Necro tarafından 12 Kasım 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Necro tarafından 12 Kasım 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Teşekkürler b@bs. Ama lycos tripod u sevmem. Bir ara bütün herşeyim silinmişti orda. Başka php destekli free host varmı?[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 13 Kasım 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Forum kurucaksam freehosta dövseler kurmam.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Pörfekt,tenkyu böyle birşey arıyordum ben de.:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Güzel bir anlatım olmuş. Tripod denemek için güzel bir hizmet veriyor bence tabiiki bedava hosta forum kurulmaz. Burada deneyip işi kaptıktan sonra anlatılanları kendi hostunuzda da yaparsınız. Ben biliyodum zaten ama yine de anlattığın için teşekkür ederiz =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Önemli değil lasım olan tema,mod felan arayıpda bulamayan varsa yardımcı olurum :) yada uğraşıpda kuramayanlara 73R4Z1M3 71K1A :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ben en beğendiğim temaları paylaşayım. www.mikelothar.com conundrum ve nosebleed phpbb forumlarında bunlardan iyisini görmedim[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bişi sormak istiyorum simdi forum u upload etcem guzel ama benim yapmak istedigim once bi anasayfa olsun ordan buttonlar falan işte ordan forum a basınca foruma gitsin bunu nsıl yapcam?[signature][hline]MrEryan LvL 50 on recursion MszE LvL 24 on recursion Turquaz LvL 31 on Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 anasayfan index.html dir zaten. forumu upload edeceğin yerin linkini verirsin anasayfadan olur biter. yani forumun adresi forum.siteadı.com ya da www.siteadı.com/forum.php olabilir. sen de anasayfanda linkler kısmına Forumlar diye bi yazı atar buna da forumun adresini linklersin.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 free serverda forum düşünemiyorum bile...[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yuklyorum database name falan fılan..Ama start ınstall dıyınce could not connect dıyor onu anlayamadım ne hata yaptım acaba [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:27 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Gel biz sana ucuza hosting ayarlayalım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar