Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Ülker

Lothrodel

Öne çıkan mesajlar

Süper geçen bir maçın ardından Beşiktaş Akatlar'da Ülker'i devirmeyi başardı.

Harika maçtı ben delirdim resmen Kerem atıyor geliyor Ömer Onan atıyor.Tekrar atak tekrar cevap harika bir maçtı.

Her ne kadar futbol taraftarları yüzünden küfür vs. olsa da Beşiktaş seyircisi harikaydı.Salonda boş yer yoktu resmen ve verilen destek harikaydı.

NBA maçları kadar heyecanlıydı.İnşallah böyle maçları sık sık görürüz.Eski bir Ülker oyuncusu olarakta Ülker'i tutan arkadaşlara geçmiş olsun :D

Helal Beşiktaş'ıma :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bizi durdurabilene aşkolsun.Bugünde Efesten sonra bir başka devi devirdik.İlk periyot belki bu senenin en kötü oyununu oynadık,hatte daha maçın başı olmasına rağmen bu iş bitti dedim.Ama o taraftar inandı ve takımı ateşledi.Özellikle bugün mükemmel savunma yaptık.Maçı kazandıysak kesinlikle bu yaptığımız savunmaya borçluyuz.Çok top kaybettik,bazen amatörce hatalar yaptık ama yinede kazanmasını bildik.Tekrar helal olsun bu oyunculara.Aslında bu takımın mücadelesini futbolcularımıza sabah,öğlen,akşam izlettirmek lazımki ders alsınlar.

Ligin 7. haftasında şampiyonluk adaylarından Ülkerspor'u Akatlar'da konuk eden Erkek Basketbol Takımımız, taraftarlarımızın muhteşem desteğini arkasına alarak, salondan 66-63 galip ayrıldı.
Geçen hafta güçlü Efes Pilsen'i mağlup eden Takımımız'a destek olmak üzere BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ni tamamen dolduran taraftarlarımız, maç boyunca verdiği muhteşem destekle, galibiyette önemli bir rol oynadı.
Haftanın en önemli karşılaşmasının ilk bölümünde tutuk bir oyun sergileyen Takımımız, Haislip'i durduramadı. Savunmasında hatalar yapan Erkeklerimiz, Kornegay ile etkili olmaya çalışsa da Ülker hücumlarını durduramadı ve ilk periyodu 17-8 geride tamamladı.

İkinci periyotta da ilk yarıdaki oyun temposunu artıramayan Takımımız, attığı dış şutlarda isabet kaydetmekten uzaktı. Haislip'i durdurmakta zorlanan Siyah Beyazlılarımız, bu oyuncunun savunmadaki oyunundan dolayı pota altında da sayı bulmakta zorlandı ve soyunma odasına 29-35 mağlup gitti.

Üçüncü periyodun hakimi ise Siyah Beyazlılarımız'dı. Takım halinde Ülker savunmasını bunaltan Ekibimiz, savunmasında da az hatalar yaparak farkı azalttı ve Mithat Demirel'in attığı üçlükle karşılaşmada beraberliği yakaladı. Wright'ın attığı sayıyla Takımımız karşılaşmada ilk defa öne geçti (43-41).

Son periyod her iki takım için de stresli geçti. 4. çeyreğin son dakikasına her iki takımda başa baş girerken, son dakikada Elliot'un attığı üçlük Siyah Beyazlılarımız'ı 62-59 öne geçirdi. Bu andan itibaren üstünlüğünü kaybetmeyen Takımımız, salondan 66-63 galip ayrılarak zirve iddiasını sürdürdü ve üst üste 6. karşılaşmasını da kazandı. Şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri olan Efes Pilsen'in ardından Ülker'i de mağlup eden Erkek Basketbol Takımımız'da Kerem Tunçeri attığı 18 sayıyla oyunun en skorer ismi oldu.

:)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT

[Bu mesaj AthleT tarafından 27 Kasım 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aytimania, 28 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
off müthişti çığlıklarla izledim üçlük olayı avrupa liglerinde gerçekten iğrenç ama işin içinde beşiktaş olunca gerçekten üçlükler insana gaz werio :)
[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
pati meyhanesi
pati meyhanesi sevenler derneği
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...