matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 mordrac a3 te hakli olabilirsinde abi bende su an a6 var sana net diyebilirim ust serilerde mercedes. Ister kiro desinler ister baska sey mercedes farkli. E serisi CLK si CLS S SL CLK bunlari audinin yapmasi zor. Kullanmadan yasanmadan anlatilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, esas üst serilerde iddalıdır audi. kaç modeli var sende ve kaç model ile karşılaştırıyorsun ama üst sınıfta sıralama şuan şöyle: a8 7-series s-series saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bence a8=yeni s > 7 a6>e=5 yeni 3 > a4 > c a3 malum[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, eski 3 ile a4 desen tamam da yeni 3 ile kıyasladın ya işte beni bitirdin :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Valla benim gorusum boyle, yeni 3'u sekil olarak begeniyorum, motor olarak da Audi'den ustun. Dizel konusunda dunya lideri BMW su anda.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yeni 3... İçi süper, aksesuarı über de... Dışı 5 yavrusu olmak zorunda mıydı azizim? Ben kıl olmaya başladım otomobil firmalarının araçlarının bütün modellerinin birbiriyle aynı olmasına, bkz Volvo, BMW, Audi, VW(Golf ve Polo (Gerçi Polo'nun arkası güzel), Jetta ve Passat).[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sosyal adalet oluyor bir nevi burda A3 aldigin paraya biraz daha koyup Avrupa'da A6 alabiliyorsun :) Bari gorunusu benzer olsun diyor adamlar herhalde :P[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, hahahaha güzeldi :) tek rakibimiz bmw zaten. gerisi yalan. ama bmw de her zevke hitap etmeyen bir tasarım uyguladı :( yoksa bavyeralı da hoş hatundu ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Alan yetkilimizden ırkçı otocu kokular yükseliyor, bilemiyorum. "Tek rakibimiz" gibi beyanatlar, tcık tcık tcık.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 para bende audi sahibiyim ama net soliyim yeni 3 a4 u bes kere katlar. A4 berbat bir araba ve audiye yakismiyor. Motoru desen yurumuyor, bmw nin motoruyla hele dizeli inanilmaz. Iscilik kalitesi audiden daha iyi. Acikcasi yeni 3 serisi uber bir araba ama tek problemi arkasi cirkin geliyor insana. ozur dilerim ama Yeni S serisi serisinin yaninda a8 in adi gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yeni S cikana kadar A8'in rakibi yoktu simdi yeni S cok buyuk rakip oldu tahtina oturdu. A4 aslinda tamamen yeni bir araba sayilmaz yeni 3 serisi ise tamamen yeni ve teknoloji farki var arada. Ayrica Bmw cok buyuk paralar harcadi dizel motor icin Bmw motorlarina diyecek lafim yok. Yeni A4 cikinca da 3 yalan olacak insallah :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 22 Kasım 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: matama, 22 Kasım 2005 17:46 tarihinde demiş ki: para bende audi sahibiyim buraya koptum sonradan anladim dedim noluyoruz :D[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, iyice motorlara bakmadan ağzımı açmayayım :) yorumlayacam. yaşın neo-audi hareketimiz :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 98 megane rte, 93 broadway (bunlar araba) 2003 laverda 2860 lxe 1997 newholland L624 MCS 1998 newholland fiatagri L 95 1999 den den den den den 1987 mb truck 900 ...[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 2005 Astra 1.3 CDTI 90bg 200nm tork 6 ileri vites. Dün 4000km yi geride bıraktım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 vodan kaca aldin? birde 1.3 un otomatigi varmi kaldirir mi kasayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 brodway beyaz canawar gıbı .6 super tuplu yakıyo yakmıyo gıbı bırsey[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende de broadway beyaz canavar var! :D ama benzinli tüpe gerek yok zaten az yakıyo![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kusura bakmayın ama Yeni S in rakibi hiç bir markada yok bırakın Audi yi. matamanın dediği gibi yeni bmw3.20d ye bindim dedim bu nasıl bir gidiştir böyle. İçi de gayet hoş. Matama ya şu konuda da katılıyorum, (babamın arabasından pay çıkararak) Mercedes bir başka. A3 e laf yok:P Hadi sizi kızıştırim biraz, bmw sahiplerine sorduğum sorularda aldığım ortak cevap şu oldu: bmw yi alacan kullanacan, 100.000km ye gelmeden satacan:) Şu anda 3 kardeş kullandığımız araba yeni Zopel astra. Bir tane de dizel gelicek İnşallah. Dualarınızı bekliyorum:) İyi geceler.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- [Bu mesaj JsH tarafından 23 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben Mayıs ayında 36.600- YTL ye aldım. Enjoy Paket + Metalik Renk Otomatik versiyonu yok malesef. Üretilmiyor henüz. Kaldırıyo kasayı canını sıkmaz zaten 2.0 araban olsada şehir içinde ne gibi bi atraksiyon yapabilirsinki o arabayla :) Sürekli dur kalk.. yapabileceğin benim kadar hız. Düz yolda 180 yapıyo. Yokuş aşağı 190. Daha fazlası yok. 2.0 Arabayla yapacağında son hız zaten. [signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 23 Kasım 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1996 Model Doğan Slx Metalik Bordo.. hidrolik direksiyon.. lastikler yeni.. motor bakımı 1 ay önce yapıldı.. Yerli Malı Yurdun Malı Olayı.. bide bütceye göre hareket için ideal bi araç[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 edit : cafein'in mesaji yeni gordum :D opel astra coupe var suan.fakat 94 senesinden beri opel arabamiz oldu. 94 Model vectra gls ile opel seruvenimiz basladi.daha sonra onu sattik.98 model vectra GT aldik.o esnada ben ehliyetimi aldim 91 model opel calibra aldik.sonra vectra gt yi sattik.honda civic sport aldik.calibra eski oldugu icin sorunlar cikariyordu.annemi ikna ettim 2005 astra h aldik.yaz baslarinda ben tatildeyken annem arabayi perte cikardi.o esnadada calibrayi satmistim :) araba bakiyorum bulamiyorum.96 calibra turbo lar baktim hepsi olmus bitmis arabalardi.dayanamadim 2001 astra coupe turbo aldim.Suan hala astra coupe turbo var. [signature][hline]Who can explain? [Bu mesaj Aramis tarafından 23 Kasım 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 selam, motorlara şimdi baktım; gerçekten de kabul etmek gerekli ki bmw motor araştırmasındaki emeklerinin karşılığını almış durumda. kıskanmadım desem yalan olur :D ama cık...hala 4 halka...ne zamanki bmw o tasarımı değiştirir, ozaman gözüme girer. şeytan detaylarda saklıdır ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gerzek motor jurisi FIAT tan para yemeyip multijet i birinci secmeseydi, bence son on yilin motoruydu bu 3.20 dizeldeki motor. Ben arabayi kullandim, inanilmaz gidiyor. hatta yani Kardesimle test surusu yapiyorduk. abi yurusene dedi bana kalkistan bir sure sonra benim cevabim oln zaten 140 la gidiyoruz:) ole bir araba yapmislar anlamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bende de 2000 Model kırmızı 1,9 dizell Renault kango var ama babamın. Ühühühühüh inşallah bir gün benim de olur. Şöyle gezmak için kimseden izin istemeyeceğim vede herşeyi il e kendim ilgileneceğim bir arabam olmasını isterdim şimdi babamınkine muhtacız. [Bu mesaj _MysteriouS_ tarafından 23 Kasım 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar