Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dökün etekteki taşları, kimde ne var?

Cafein

Öne çıkan mesajlar

selam,

audi'cilerin yanında tüm vw'cileri de kutluyorum. biz bir aileyiz :) patinaj ismini değiştirip, der vw Gruppe Kaffee yapalım bence ;)

vw grubu araç sahipleri toplanalım diye düşünmüştüm ama neo-nazi düşüncelerden sıyrılıp tüm patinaj ailesini kucaklayalım dedim sonradan :))

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 21 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
said:
_Mordrac_, 21 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
Yalniz o 50 tane A3'un sadece 2-3 tanesinde xenon var birisi de benimki tek ovunc kaynagim :P:P

Nie Xenon ampül satılmıo mu serviste. Benim palioda bile xenon far var.

A3 ve palio xenon karşıştırması demkki bu durumda palio dahmı iyi oluyor. :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_MysteriouS_, 21 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki:A3 ve palio xenon karşıştırması demkki bu durumda palio dahmı iyi oluyor. :D

açıkladılar dikkatli oku![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

Audi A3 fabrika cikisi alirsan 1500 euro sonradan taktirirsan 4000 ytl(xenon paketi icinde isik sensoru, otomatik far yukseklik ayari, far yikama var; bunlar Avrupa'da zorunlu o yuzden birlikte satiliyor yoksa Xenon far yasak.)

Bir de xenon plus var bi-xenon o ne kadar bilmiyorum bende yok.

Disardan ustalarin taktigi cakma xenonlarla alakasi yok bunlarin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

2005 Mini Cooper S, 163 PS
John Works Kit ile insallah ~200 PS olacak.

Bide Mondial ZAT 150 scooter.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Diyorum ki a3 o kadar tutuldu ki gencler arasinda cogu univde en cok tercih edilen araba, bu gencler buyuyunce diyecek bende kucukken a3 vardi super arabaydi akillarinda unutulmaz bir yeri olacak ve yaslari ne kadar buyurse buyusun audiye karsi ilgileri olacak al sana potansiyel musteri. Bazi firmalar reklamlarla cocuklari kitle aliyordu (BP reklami mesela 5 yasinda cocukla benzin istasyonunun ne alakasi var 20 sene sonraya yatirim) audi bunu gercek hayatta yapti. Sahsen ben bundan sonra araba alirsam yine Audi dusunurum. Ileride Audi'nin Turkiye'de marka sorunu yasayacagini dusunmuyorum hatta en cok tutulan Alman bile olabilir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...