_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 xenon 4 milyara takılıyor Audi'ye onu biliyorum :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 selam, audi'cilerin yanında tüm vw'cileri de kutluyorum. biz bir aileyiz :) patinaj ismini değiştirip, der vw Gruppe Kaffee yapalım bence ;) vw grubu araç sahipleri toplanalım diye düşünmüştüm ama neo-nazi düşüncelerden sıyrılıp tüm patinaj ailesini kucaklayalım dedim sonradan :)) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 selam, 4000 YTL'e orjinal mi takılıyor? saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bmw'ye 1200 euro'ya takılıyor xenon,4 milyar biraz çok sanki. bende e46 kasa 3.18 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bendede uzay kasa mazda 626 var. 2.0 hemide 136hp[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende bişey yok anada babada var :([signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2000 model palio war 1.4:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: jacabo, 21 Kasım 2005 18:48 tarihinde demiş ki: bende bişey yok anada babada var :( elbet bigün bizdede olacak ...[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 96 model Alfa 145 1.7 var. Mart'ında 10. doğumgününü kutlayacak.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bi peugeot 206 'ım olsun isterdim ama pederin araba ile idare ediyoz Honda Civic 1.6[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Baba'da 2004 kasa Focus var. 1.6, HB yanındayken bikaç defa kullandım ama kendisi gibi kullanacağımdan korktuğu için vermiyo arabayı. Bende deli oluyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2006 Mazda3 sedan[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 98model polo var bende de.Pek arabalarla ilgilenmiyorum nedense.Aileden bana geçen polo'yu kullanıorum birkaç senedir.Ama fırsat bulsam opel astra'ya terfi edicem inşallah [Bu mesaj Mosquito tarafından 21 Kasım 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Davion, 21 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki: said: _Mordrac_, 21 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki: Yalniz o 50 tane A3'un sadece 2-3 tanesinde xenon var birisi de benimki tek ovunc kaynagim :P:P Nie Xenon ampül satılmıo mu serviste. Benim palioda bile xenon far var. A3 ve palio xenon karşıştırması demkki bu durumda palio dahmı iyi oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Vallaha bene 5 melyon İETT de öğrenci 0,90 ytl minübüste gebze haremde 1,20 ytl (maltpeden harem) daha neyime yetmiyo. İETT ler ve magirus minubüsler benim zaten boş ver zaten gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 fasist kokenli conservative vw arabasi 99 bora var, beyaz renkli otomatik vitesli az luks yetersiz performansli. onun disinda keyif araci, asil bir ingiliz land rover serie III 83 model, benden 3 yas daha buyuk, bir bakima abim yasinda bir jipimiz de mevcut garajimizda.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: _MysteriouS_, 21 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki:A3 ve palio xenon karşıştırması demkki bu durumda palio dahmı iyi oluyor. :D açıkladılar dikkatli oku![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Audi A3 fabrika cikisi alirsan 1500 euro sonradan taktirirsan 4000 ytl(xenon paketi icinde isik sensoru, otomatik far yukseklik ayari, far yikama var; bunlar Avrupa'da zorunlu o yuzden birlikte satiliyor yoksa Xenon far yasak.) Bir de xenon plus var bi-xenon o ne kadar bilmiyorum bende yok. Disardan ustalarin taktigi cakma xenonlarla alakasi yok bunlarin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben herhalde orjinal xenon gormedim, gozlerimi aliyolar o isiklar. ayarsiz fari olana kafam girsin, bi de acemi sofor girsin arabasina otoparkta.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende bir audi a6 bir tanede volvo s40 t4 var s40 i satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ahsap sandalye var altimda, yakitti bakimdi masrafi yok. ne kadar itersem o kadar gidiyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, ayarsız farı olanlara ben yol verip, arkasından uzunlarla uyarıyorum :D o söylediğin bir de düzgün havada sisleri açanlar için olsun. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 2005 Mini Cooper S, 163 PS John Works Kit ile insallah ~200 PS olacak. Bide Mondial ZAT 150 scooter.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Diyorum ki a3 o kadar tutuldu ki gencler arasinda cogu univde en cok tercih edilen araba, bu gencler buyuyunce diyecek bende kucukken a3 vardi super arabaydi akillarinda unutulmaz bir yeri olacak ve yaslari ne kadar buyurse buyusun audiye karsi ilgileri olacak al sana potansiyel musteri. Bazi firmalar reklamlarla cocuklari kitle aliyordu (BP reklami mesela 5 yasinda cocukla benzin istasyonunun ne alakasi var 20 sene sonraya yatirim) audi bunu gercek hayatta yapti. Sahsen ben bundan sonra araba alirsam yine Audi dusunurum. Ileride Audi'nin Turkiye'de marka sorunu yasayacagini dusunmuyorum hatta en cok tutulan Alman bile olabilir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, _Mordrac_ yine ağlattın beni :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar