Blademaster123 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Herkeze İİ Gunler Britain Bankanın orya duzenledim bir suru item koydum ama koyduklarim haritada gozukmuyor bunu nasıl yapabiliri Yardımcı olurmsunuz??
Godric Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Multi.mul'u patchleyerek yapabilirsin sanıyorum. Yaptığın şey spherede bulunan default binaların yerine yeni binalar yerleştirmek tir. izlemen gerekn bazı adımlar var ilk önce radarda gözükmesini istediğin yerde dizaynı yap sonra .extract komutu ile şehrin köşelerini seçerek eşyaları herhangi bir txt e gönder. (.extract bizimcity1.txt1) bu bizimcity1.txt1 i multi patcherla multi.mul'e yükle. patchlediğin multi.mul ları servera ve playerlara yükle. sonra patch bilgilerini script olarak sunucuya eklemek. sonra restart server .add i_mult_bizimcity. (scp olarak kaydettiğin bilgilerin defname i ) umarım anlatabilmişimdir (eksikler olabilir)
Akillis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 map0.mul vs. falan editliyeceksin sanirsam.[signature][hline]Whoever wins... We lose...
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Godric, 03 Aralık 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Multi.mul'u patchleyerek yapabilirsin sanıyorum. Yaptığın şey spherede bulunan default binaların yerine yeni binalar yerleştirmek tir. izlemen gerekn bazı adımlar var ilk önce radarda gözükmesini istediğin yerde dizaynı yap sonra .extract komutu ile şehrin köşelerini seçerek eşyaları herhangi bir txt e gönder. (.extract bizimcity1.txt1) bu bizimcity1.txt1 i multi patcherla multi.mul'e yükle. patchlediğin multi.mul ları servera ve playerlara yükle. sonra patch bilgilerini script olarak sunucuya eklemek. sonra restart server .add i_mult_bizimcity. (scp olarak kaydettiğin bilgilerin defname i ) umarım anlatabilmişimdir (eksikler olabilir) programın ismini vermeyi unutmuşsun :D[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 multi patcher demiş ya işte.[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
kickass Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 map .mul editlemek ??? O_o[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Talon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150276
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bir nevii mapi değiştirmek Caner[signature][hline]http://www.fantastic.coskusu.com/
Öne çıkan mesajlar