Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlantı Problemi (Yardım)

Revell

Öne çıkan mesajlar

Dün akşamdan beri bir bağlantı problemi yaşıyorum ve nedenini henüz bilmiyorum. Kısaca sorunun ne olduğunu söyleyeyim;

Normal olarak Internet Exp.'da sitelerde surf yapabiliyorum yani siteler açılıyor bir sorun yok. Ama Yahoo Mail, Hotmail gibi mail servisi veren sitelerde accountumla login olamıyorum, MSN'le login olamıyorum, WoW'a bağlanmıyor, herhangi bir siteye ping attığımda "istek zaman aşımına uğradı" diyor fakat Ağ Bağlantı durumunda veri alımı ve gönderimi düzgün görünüyor.

Bunlar olurken (Mail hesaplarına login olamama, ping atamamak, oyuna bağlanamamak) sanki herşey yolundaymış gibi internet siteleri açılıyor.

**ADSL lojmanda ortak kullanılıyor.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Sosyal ağlarda paylaş

Bize Adsl dendi alınırken :) modemi bile görmek nasip olmadı hangi blokta tutuyorlar onuda bilmiyorum. Ama inşallah en kısa sürede düzelir. Hala devam ediyor. Sadece Webde Sörf yapabiliyorum. Hotmail, Yahoo Mail, Bankacılık İşlemleri hiçbirine Login olunmuyor, Ping bile atılmıyor ama burda forumlarda gezebiliyorum bir anlasam[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Sosyal ağlarda paylaş

Services Pach2 var ise iptal et ole dene..Güvenlik Duvarı Ping olayına karşı biraz hassasta ddos ve benzeri dos attacklardan seni uzakt tutmak için geliştiridi.Bazen bu tip ters tepkiler yarata biliyor..
Sorun devam ederse duzgun çalışan bir zamana sistemi geri al.
Ama blokttaki arkadaş modemle oynadıysa port açma kapama gibi yanlışlık yapmış ihtimalide yüksektir.
Sosyal ağlarda paylaş

demin bir kaç kişiyi aradım, sorun SP2 de olamaz diye düşünüyorum çünkü bütün herkeste varmış. Senin dediğin gibi büyük bir ihtimalle port olayındadır o zaman... Yetkiliye telefon açıyorsun ben bilemem diyor. Gidip yüzyüze görüşmek lazım yarın[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|

[Bu mesaj Revell tarafından 05 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...