Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Dün akşamdan beri bir bağlantı problemi yaşıyorum ve nedenini henüz bilmiyorum. Kısaca sorunun ne olduğunu söyleyeyim; Normal olarak Internet Exp.'da sitelerde surf yapabiliyorum yani siteler açılıyor bir sorun yok. Ama Yahoo Mail, Hotmail gibi mail servisi veren sitelerde accountumla login olamıyorum, MSN'le login olamıyorum, WoW'a bağlanmıyor, herhangi bir siteye ping attığımda "istek zaman aşımına uğradı" diyor fakat Ağ Bağlantı durumunda veri alımı ve gönderimi düzgün görünüyor. Bunlar olurken (Mail hesaplarına login olamama, ping atamamak, oyuna bağlanamamak) sanki herşey yolundaymış gibi internet siteleri açılıyor. **ADSL lojmanda ortak kullanılıyor.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 cookilerle ilgili bi sorun heralde ama, nedendir anlamadım. Firewall ayarlarına bi bak eğer kullanıyosan.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Firewall da sorun olacağını hiç sanmıyorum çünkü ayarlarında hiç değiştirme yapmadım. Dün akşam WoW oynarken bir anda disconnect oldu oyundan ve bu duruma geldi. Şimdi ne MSN, ne MMOGler sadece surf yapabiliyorum çok kötü bişey :([signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yok yardım eden :) kaldım böyle[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sadece 80.port açıktır belki modeme reset atıp deneyin derim[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sağol bi deneyim.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hey allahım ya, lojmanda internetle sorumlu olan adamı aradım bana diyorki; "İnternette sorun varsa herkeste vardır, kimsede yoksa yoktur." nerden öğrenebilirim diyorum "Öğrenemezsin... bilmiyorum." dedi ya...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yokmu başka çözüm önerisinde bulunan :) illaki gidip modeme resetmi attırcaz.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 adsl mi kullanıyosun suan aynı sorun bendede var[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bize Adsl dendi alınırken :) modemi bile görmek nasip olmadı hangi blokta tutuyorlar onuda bilmiyorum. Ama inşallah en kısa sürede düzelir. Hala devam ediyor. Sadece Webde Sörf yapabiliyorum. Hotmail, Yahoo Mail, Bankacılık İşlemleri hiçbirine Login olunmuyor, Ping bile atılmıyor ama burda forumlarda gezebiliyorum bir anlasam[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende msn e giremiyorum[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ping attığında veriler geliyormu? kaç "ms" gibi...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 geliyor[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o zaman aynı problem değil :( Ben ping attığımda; "istek zaman aşımına uğradı" tamam madem ping atamıyorum nasıl download yapabiliyorum :D veya ne biliyim paticik.com a girebiliyorum[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Services Pach2 var ise iptal et ole dene..Güvenlik Duvarı Ping olayına karşı biraz hassasta ddos ve benzeri dos attacklardan seni uzakt tutmak için geliştiridi.Bazen bu tip ters tepkiler yarata biliyor.. Sorun devam ederse duzgun çalışan bir zamana sistemi geri al. Ama blokttaki arkadaş modemle oynadıysa port açma kapama gibi yanlışlık yapmış ihtimalide yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 demin bir kaç kişiyi aradım, sorun SP2 de olamaz diye düşünüyorum çünkü bütün herkeste varmış. Senin dediğin gibi büyük bir ihtimalle port olayındadır o zaman... Yetkiliye telefon açıyorsun ben bilemem diyor. Gidip yüzyüze görüşmek lazım yarın[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 05 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 genel olarak tum adsl lerdede olabilir sorun bende internette surf yapabiliyorum rahatlikla download yapabiliyorum ama msn e giremiyorum giriyorum dusuyo yada mesajlarim gitmiyo vs vs bugun basladi bu sorun anlamadim[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Muhtemelen MSN'de bi problem var; ya da en azından bağlantımızın MSN'le bi alıp veremedii var. Yoksa böyle yapmaması laızm. Deminden beri çıldırıyoruz yahu...[signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bende de bir sorun var sanirim.256 adsl kullaniyorum.Antalyadayim.24 MB lik bir dosya download edeyim dedim.0.01 le cekmeye calisiyor. kiracam simdi modemi :hrr:[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dnslerini değiştirsene[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 neye göre değiştircem :) ortak kullanıyor net, modem bizim evde değil DNS de sabit herkeste 192.168.1.1[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar