Spycher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 +9 Crystal Robe + +6 Bardish Fiat Bilgisi Almak İstiyen Bizde Satılıyoda ::))
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Lol be pazar alanina kardesim burda ne isin var[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: CotigoLovely, 04 Aralık 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Islak Maysi-Kasim 7 ay eder ayrica sana hesaplama yapmak zorunda deil kendi isine bakçMileete laf atacaginaadam gibi adamlara her zaman saygi duy mesala axi gibi sana birsey ispat etmek zorunda deil bilmem anlatabiliyor muyum? Anlatma kabiliyetin "0" bu belli neyse senle polimiğe girmeyeceğim Bu arada adam gibi adam diosunda Axi ne zaman adam oldu ? zuahha Adam phahaha yarıldım :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D
honoured Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sen ona nob diyorsun ama gelipte bu forumda konu calan iken birisine direk konuşman kaliteyi ortaya çıkartıyor ıslakçım yaklıştıramadım sana bunun bir oyun olduğunu kimse unutmamalı evet bu clan eski bir clandır şimdilik bir gm in elinderir hiç bir clana yapılmayan şey yapılmıştır ama hiçbir zaman bütünlük bozulmıcaktır :D poli ben karusa geçecem yerimi sana ayırtayım hehe cz de seni kesmesem olmaz maden sen morad oluyon bende karus olup aynen devam :D
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: PSX, 04 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki: buutn clanlar bozulcak yeniden kurulcakmıs sabah notice gecti dün cswde durup dururken dc olduumuzda bi seylerden killanmistik zaten chris kaleyi alamayinca servere restart attirip csw yeniden mi basliyor felan dedik ama serverler geldiinde csw bitmis ve kale bizde kalmisti ama daha sonra bir notice gecti savas sayilmayacakmiymis neymis vs vs o arada Xrated pmden chris baba duruma el koydu felan diodu xD savunmasiz kaleyi almak chris icin daha kolay olacakti tabiki clan bugu bahane ederek tüm clanlara disband cekilmesi güzel bi fikirdi ama o kadarinada cesaret edemediler sanirim xD neyse konu knights clani idi gecmish olsun kIzIn1i phosphor'un sevdiim bi lafi var YOU ABUSE YOU LOSE ^^[signature][hline]::Ujio::
deda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: CotigoLovely, 04 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Anlamadigim olay su 1.5 senedir olan bir clani yikamazsaniz .Deil biff kim gelirse gelsin bu clan gene dirilir. Mantiksiz GMler(ne ise yararlar muamma) birseyleri begenerek clan ismini almaya caismasi sacmalik.Bilmeyenler icin soleyim su anda Knights clani _biff_ ait.Ne hakla aliyor orasi bir muamma. Su anda Knights clani alt claninda yeniden duzenlenmektedir.Merak etmeyin hangi bahane ile olursa olsun bu clani kimse ama kimse yikamaz.Kimin eli var bilmiyorum ama sadece uknighted ve knights clanin hedef alinmasi sasirtici.Oyunda su anda yuzlerce clan +36 kiside.Arti clana daha onceden bir uyari gelmeden clani bozmak sadece mide bulandiriyor.Madem bir is yapiyorlar layigiyla yapip +36 butun clanlari banlasinlar.Kisiye gore muamele yapmak sadece sacmalik ve aptallik... 60 kişi olursa clan bozulur
CotigoLovely Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Islak isine bak.Kendi claninla ilgilenin size laf atan var sanki ya bide dostlarim hakkinda noob geyuqu yapmayin leveliniz npsiniz ve en onemlisi oyun kabiliyetiniz kadar konusun. Knights la ugrascaginiza kendi islerinize bakin ve en onemlisi dostlarima laf atmayin OK mi canum[signature][hline]Nick : LovelyGirl&Cotigo_Ergo_Sum LvL : 65&63 Job : Paladin&Arch Mage Nation : ElMorad Np : 4xxxx & 7xxxx Clan : (FOREVER) Knights
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bir tek sunu belirtmek istiyorum kimse kimsenin charına güçsüz diye laf söylüyemez hemde türkler hiç çünkü hepsinde hak etmediği itemler war dupe saolsun ıslak bu arada umarım hatırlamıssındır beni 6 7 ay oldu ama :)
CotigoLovely Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ve bugune son bisey daha ekleyrek kapaticam.Clanimiz 60 kisiydi ve o kadar degerli insanlar vardiki arkadan sovup saymayan insan gibi insanlar 36 kisiye dusurdugumuz clani sirf o insanlarin kalbini kirmamk icin 60a cikti pismanda deiliz o insanlari kaybetmeyelim yeter. dostlarimiza ve arkamizda olanlara kapimiz acik merak etmeyin biz ayaktayiz ve hep olacagiz. Yıkıcı deili yapici olun ve herkese davranilan gibi davranilsin kayirilmaya ve hor gorulmeyi istemiyoruz.herkese iyi oyunlar...[signature][hline]Nick : LovelyGirl&Cotigo_Ergo_Sum LvL : 65&63 Job : Paladin&Arch Mage Nation : ElMorad Np : 4xxxx & 7xxxx Clan : (FOREVER) Knights
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 0000000 ve F9devilin dedigi su nerde KARIZMA clanınıda birini gorsem acımıcam (0000000 MSN den konusmasıdır bu] bir tek sey söylemek istiyorum f9la nerede her gün konusuyorum ve bana böyle bir sikayette bulunmadı kendisi eski immortalsoulstan arkadasımdır
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: NightHunter666, 04 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: said: PSX, 04 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki: buutn clanlar bozulcak yeniden kurulcakmıs sabah notice gecti neyse konu knights clani idi gecmish olsun kIzIn1i phosphor'un sevdiim bi lafi var YOU ABUSE YOU LOSE ^^ deniz bir şey daha diyo GM'ler GM-1 N00bz-0 gibi bişey işte....böyle mutlu oluyolar ban attıklarında clan bozduklarında...:-)[signature][hline]Photo Uploded...
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Clanlarin 36 kisiye dusuruleceginin noticesi yaklasik 1 ay once gecmisti. BU bir patch vasitasiyla yapilacakti ama sanirim olmadi ve bu yolu sectiler. Bu yuzden bunu tartismak anlamsiz. Silinen clanlara gecmis olsun tekrar toplanirlar. Ama halen +36 clan var bunlarinda kisa surede kendilerine ceki duzen vermeleri lazim ve GM ler uyumasin, ha 2 kisi ha 20 kisi fazla olsun farketmez mademki limit 36 o zaman her clan max 36 olmali. A_Few _Good_Man ve Conqeriours halen +36 lar. [Bu mesaj JadeReal tarafından 04 Aralık 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :)...neyi tartışacagımızı belirleyemez kimse [signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: NightHunter666, 04 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: said: PSX, 04 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki: buutn clanlar bozulcak yeniden kurulcakmıs sabah notice gecti dün cswde durup dururken dc olduumuzda bi seylerden killanmistik zaten chris kaleyi alamayinca servere restart attirip csw yeniden mi basliyor felan dedik ama serverler geldiinde csw bitmis ve kale bizde kalmisti ama daha sonra bir notice gecti savas sayilmayacakmiymis neymis vs vs o arada Xrated pmden chris baba duruma el koydu felan diodu xD savunmasiz kaleyi almak chris icin daha kolay olacakti tabiki clan bugu bahane ederek tüm clanlara disband cekilmesi güzel bi fikirdi ama o kadarinada cesaret edemediler sanirim xD neyse konu knights clani idi gecmish olsun kIzIn1i phosphor'un sevdiim bi lafi var YOU ABUSE YOU LOSE ^^ u r gud gun baba :D
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Aralık 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 siz kızın1ii ne zannediyorsunuz? knights nasıl açıldığına dair bir kaç sey söyleyim knight kızın1ine lvl kasılması için açılmıs bir clan arzu tüm ezik mageleri clanına aldı lvl 40 adamı bile aldı çok iyi hatırlarım sadece voker vemage aldı arada bir kaç rouge alındıysa onu bilmem bunun nedenini açıklayim arzu zeki bir kızmıski ileriyi görebilmiş zamnında k.o. zamanında harpy spotunu elinde bulundurabilen clan her zmn en iyi clandır (İmmotal Souls iyi bir örnek) fakat yazık o magelere ares 3 çok laglıydı ve orada kasarlardı dier iki spot her zmn dolu olurduki harpy partysinde bilen bilkir bir tek doğru şekilde oynarsa priest ayakta kalır dierlerinin hiç bir zmn sansı yoktur (lag war ise) neyse böyle kendi clanındaki mageleri köpek gibi kullanarak lvl atlamıs birisi hoş sonradan o laglı zmnlar geçince herkez bir anda fırladı o ayrı o bayrem mesela zmnında +1 complate giyip partylere girmeye çalısırdı ama bayreme sözüm yok hiç yoktan baskaları üzerinden prim yapmadı kısaca lafım su kimseyi abartmayın belki siz ondan daha üstün olabilirsiniz (aranızda bazıları k...... uyduruyor diyebilir ama ben knights kurulduğu sıralar İmmortalSoulstaydım yani kimseye b.. atamya ihtiyacım yoktur) Dip Not:arzuya kontun selamını söyleyin
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Aralık 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ulan bi günde Cypher"da türkçe notice geçsin ya bu ne iş Gm türkçe yazıyor offf :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless
ArWeN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bencede clanın bir gm eline gecmesi kotu oldu ama bir neden olmalı oda herkesin yaptıgı gibi bence kıskanclık en kısa zamanda toplancagına inanıyorum.. Bu arada deginmeden gecmek istemiytorum klzin1i lvl 70 i 24 saat online olarak yaptı bunu a2 de lvl kasan herkez bilir sizde hedef belirleyin skılsanız bile lvl kasmaya devam edin sizde olursunuz.. kimse baskasının emegine laf etmesin pls :)[signature][hline]Sevgi Bizim En Güçlü Yanımızdı ve En Zayıf Yanımız,Ağlamayı Sevgilerde Öğrendik Biz...! [Bu mesaj ArWeN tarafından 05 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Aralık 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 quatolarlar ilgili sorunlari var arkadaslarin...[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :(
Informer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 destan gibi olmuş maşallah[signature][hline]::Informer::
HaSimatO Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [Bu mesaj Murtaza tarafından 06 Aralık 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Clan lideri olmak cok zor bana gore bu oyundaki her lidere saygi duymak lazim cunku bayagi yuklu bir is .. Ben kizin1 inide takdir ediyorum.Ama stratejik zamanlari ayarlamakta iyi lider olmanin bir vasfidir. Bence 36 kisiye dusulecekseki bu biliniyordu onceden hazirlanmali ve clani sildirmeden bir onlem almaliydiniz.Bu oyunun bir bugi idi ve kimse bilerek ve isteyerek bunu abuse etmedi. Ben ne kalabalkik olusunuzu nede baska bir isinizi elestirmiyorum. Muhakkak iyi dostluklarin kuruldugu bir surude aninizin oldu guzel zamanlar gecirmissinizdir. Sadece gecmis olsun diyorum ve umarim tekrar toparlanirsiniz. Bence bu konuda kapismanin anlami yok. Buradaki tek hataniz bile bile lades demek olmus. Kimsenin onunde savasa girmek gibi bir iddiam olmadi. Char olarak iyi bir oyuncu olup olmadigimi zaman gosterecek cunku cogunuzda olmayan zor bir charim var :) Ama iyi bir lider oldugumu ispatladigimi dusunuyorum. Benimde clanimdaki herkez benim icin cok degerli. Muhakkak knights clanindaki herkez de birbiri icin degerli olmustur.. Bence bu konuyu uzatmayalim. [Bu mesaj JadeReal tarafından 06 Aralık 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 lol :D knights veya baska bir clan ban yediyse hepsinin ban yemesi lazım bunu ilk 10 da olan clanlar için yapmaları sadece komiklik :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
Öne çıkan mesajlar