Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomatik olarak saldırma

akita

Öne çıkan mesajlar

Daha öncede böyle bi başlık açmıştım ama kaybolmuş. Oyunda böyle bişeyin olmaması gerçekten çok kötü yada varda hala ben mi bulamadım. Yerde otururken geliyo bi yaratık dalıyo bizim adam kalkıyor ve ayakta böm böm yaratığa bakıyor yada 3-4 yaratık birden saldırıyor birini öldürünce diğerine geçmiyor.

Action bölümünde AutoAttack diye bişey war ama nasıl kullanıldığını anlayabilmiş değilim yada ne işe yardığını
Sosyal ağlarda paylaş

Auto Attack olayı şöyle oluyor: Normalde yaratıklara attack verebilmen için 2 kere tıklaman lazım bunun olayı ise şu, bunu kısayola alırsın aşağıya koyarsın yani. Yaratığı seçersin ve tuşa basarsın otomatik dalar. Yaşadığın olayı anlıyorum öyle böm böm bakıyor sana saldırdımı bi npc ama böyle işte oyun. Aslında AutoSelect olsada iyi olurdu bazen lagdan yaratıklara tıklayamıyorum.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

evet auto attack macroya giriyor ama agro olayı olmalı.Mail atsak vs. belki düşünürler çünü nereden agro alıyorum farkında değilim.Bana saldıranı bulana kadar attack verene kadar çoktan yarı can gidiyor :D

Agro isteyruz :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Agro şimdi nasıl desem ,

bir açıdan düşmana target lock etme.Mesela SWG'de TAB'a basınca en yakındaki düşmanlara lock ediliyor ve vuruş mesafesine gelince yaratığa tıklamadan vurabiliyordun.

Yani Mousesiz bile iş yapabilirdin :) Silkroad'da kontrol bu yüzden zor inşallah patch ile yaparlar.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...