Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U.F.O.lar hakkındaki bütün gerçekler ve daha fazlası

Revell

Öne çıkan mesajlar

Haklısın arkadasım ben görene kadar senin gibi düşünüyordum kimseyede idda edmiyorum dedim basta sadece neden inandığımı söyleme amaclı dedim benim gördüğüm bir ısık olayı deildi nesneyi gördüm o sekil uCak veya baska birşey görmedim hayatım boyunca duymadımda ve o sekilde giden hızıda az deildi.![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 25 Ocak 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
NICOSIA – LARNACA ANAYOLU – 21 Mayıs 2005 akşam saat 8:45; Kıbrıs’ ta ikamet eden bir İngiliz anayolda ilerlerken bir UFO gördüğünü ve diğer şoförlerin de olayı izlemek için yavaşladıklarını belirtiyor. “Obje benim önümdeydi ve ben onu görür görmez arabamı yavaşlattım, benim önümdekiler de yavaşladılar. Sonra inanılmaz bir hızla birkaç saniye içinde gözümüzün önünden kayboldu. Hızı saatte yüzlerce mil olabilir. Çok şaşırtıcı bir durumdu. Yüksekliği bir helikopter ya da alçakta seyir eden bir uçağınki kadardı. Bu yüzden ilk önce garipsemedim ta ki hareket etmeye başlayana kadar! Tam olarak hızlandığı zaman bunun çok garip bir durum olduğunu düşündüm. Obje, havada asılı duran parlak beyaz bir küre şeklindeydi.”[signature][hline]D&C Online Forum
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum herhangi bi sayfada sözü edildi mi,topiği incelemek de istemiyorum ama Tanrıların Arabaları-Erich Von Daniken'in çoğu düşüncelerine katılmamak elde deil...[signature][hline]Elessar Palantir-WOW
Elessar Palantir-UO
Elessar Palantir-KO
Elessar Palantir-NWN,etc...
Sosyal ağlarda paylaş

ya nedir bu kaç gundur ufolar pisişik gucler yada kara delik 4 boyut teoremleri fln başlıkları.anlamadım gitti valla.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

ya guzel ilginc konularda öheh dedirtti hepsi üst üste. bu arada ne bulacan magazin dergisinde :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu uzaylilar adamlar hakkında bu akdar konustugumuzu bilseler cidden adamlar baya eylenirler ki biliyolarlardir kesin heheh eylence cıkıyo adamlara dur aha rizeye gidiym bi kac laz kokutiym gibi :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 28 Mayıs 2005 10:34 tarihinde demiş ki:
karadenizli ufodan mufodan korkmaz ceker vurur.

zaten korkar demedimki adamalar korkutalim diodur ama lazlari görünce taş atarken naapsinlar :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

o siteye baktım,serius a.foto arşivine girdim,birçok montaj foto var.özellikle en son sayfada rakamlı olan var.sağ ükstünde 1,2,3 gibi rakamlar yazıyo.tam bi montaj.adam kumsalda yengeçi ters çevirmiş resmen ufo diye yutturuyo.:lol:[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 28 Mayıs 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere kumsal da oturuyoruz arklarla. bkaıyoruz işte gökyüzüne fln. 2 tane martı geldi. uçuyolar hemen tepemizde. bi anda hızlanıp cot diye kayboldular. Baktık yoklar bide ay dolunay zamanında yani öyle kolayca gidemezler. çok hızlı kayboldular ve çok tırstık arklara. 3 kişiydik. Bunu unutmam. onra sorduk martılar geceleri uçmazmış. bide olduğumuz yerde martılarda olmazmış. liman tarafınd aolurlarmış. biz limana yaklaşık 30km kadar uzaktaki yanlız koy daydık. Martılarda garipdi zaten biraz. kanatları küçücüktü tammen kalem gibiydiler. hızlı manevra yapıyorlardı ama büyüklüklerini anlayabiliyoduk yakınalrdı çünkü baya. bi anda kaybolmaları b,izi çok ürükttü harbiden. yazayım dedim bu anımı..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ufolar ya da uzaylılar varmıdır yokmudur diye sorma geregi bile duymuyorum cunku onların varlıgını inkar etmek bana gore tamamen bencilliktir olaya dini acıdan bakarsanız koskoca evrende sadece kendimizin oldugunu dusunmek allahın gucunu kucumsemekten baska 1 sey deildir ki okumamama ragmen !!! kuranda da dunya dısı varlıklardan bahsedildigini duymustum snra 1 konu daha aklıma takılıyor bu uzay bilimleri arastırmalarında amerikanın acık ara onde olmasınıda belkide dusen ufoları arastırmalarına baglayabilirmiyiz ... Bunun dısında mısır piramitlerinide 3 kez ziyaret etmiş biri olarak (2 sinde rehber esliginde) o boyutta mukemmel 1 mimariyle yapılmıs bir yapının suanda ki teknolojiyle bile inşa edilebilecegine inanmıyrm unutmadan her piramidin ustu kadar birde yerin altında tabanı var yani bir buzdağı gibi !!! hadi su suyu 5 gunde losyona cevirme, sutu yogurt yapma olaylarına falan hiç girmiycem yada coplerin kokmaması cunku pek coguna sahit oldum !!! kısacası pitamitlerin gununmuz teknolojisiyle inşa edilebilecegi iddia edilse bile bazı ufak ayrıntıların nasıl yapılacagi goz onunde bulundurulmamakta!!! bunlardan en onemlisi olen kıralların uzerine yılda 2 kere gunes ısıgı gelmesi olayı gunumuzde ısıgın daha nereden geldigi bile cozulememişken eski mısır ne kadar gelişmiş olursa olsun piramitlerin %100 insanlar tarafından yapılmıs olmasına gordukten sonra bnm mantıgım elvermiyor !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...