Solomnus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: FRP_Master, 19 Ekim 2004 20:12 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 19 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki: gerçekten etkileyici bir yazı .. peki bu kadar şey doğruysa ki bu varlıklar neden bizim dünyayımızı istila etmiyorlar ? en çokta bundan korkuyorum zaten. niye istila etsin kardeşim ? delimisin ? belki dost olmak istiyorlar aman hemen uzaylı = düşman yani ne adamsınız.. Dost olmaktan ne kazanırki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Dwinz, 19 Ekim 2004 21:17 tarihinde demiş ki: dunya tam olarak bir küre deildir.. bunu göz onunde bulundur bida sferoid bir şekli vardır diye geçer - yani küremsi - yani ağırlık merkezi ortasında (merkezinde). sorgulamak iyi bişeydir. dünyada, uzayda isteiğinize sorun kendiniz deneyin görün bu şekillerin ağırlık merkezi neresiymiş , dünyanın ağırlık merkezi neresiymiş ![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: armra, 19 Ekim 2004 21:04 tarihinde demiş ki: HellFire, 19 Ekim 2004 19:43 tarihinde demiş ki: said: Bilimsel Kanıtlar; bilimsel kanıt böyle verilmez arkadaşım. Böyle bir yazıya da bilimsel kanıt denilmez. sadece bilgin olsun diye bu herhangi bir bilimsel makalenin linkini veriyorum. muhakkak bak. bu tür bir makale reddedilemez. bir çok yönden değerlendirilir ve kanıt değeri taşır. buraya yazdıkların ise daha çok insanlara zorla bir şeyleri kabul ettirmeye çalışmaya benziyor. çok saçma ve hemen hepsi uydurma. said: Keops piramitinin 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon kat bloktan oluşmuştur. bu rakamların doğru olduğuna dair bir kanıtın var mı ? bu "kat" sözü ile ne demek istiyorsun ? onu çıkarınca cümle daha anlamlı oluyor! üst üste koyulması demek değildir herhalde zira her taş blok 1cm olsa 2.500.000 santim gibi bir uzunluk baya anlamsız oluyor! said: Günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 yıl sürer.. ayrıca günde bin taş blok yerlestirilmesi ile 6.64 yıl sürer ki - bu ne anlama geliyor ? günde kaç taş blok yerleştirildiğini bilmediğini mi? yoksa yukardaki önermede verdiğin rakamın dogmatik bir kabul ile kabul edilmesi halinde çok saçma bir iş yapılmış olacağını mı anlatıyor ? said: Ve bu taslarin temin edilibilecegi en yakin mesafe yüzlerce km. uzakliktadir. Bu taslarin nasil getirildigi bilinmemektedir.bu doğru ise ki hepsi gibi bu da şüpheli ! bu taşların getirilemeyeceğini ima ediyorsun eğer öyleyse bunu senin hafsalan almadığı için tüm insanlık böyle mi kabul etmeli ? said: Piramitin üstünden geçen meridyen karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böler o meridyenleri modern insanlar uydurdu! yani dünyanın üzerinde öyle çizgiler yok o meridyenler birileri gelip kafasına göre sallasın diye değil saat farkı, konum belirleme gibi işlere yarasın diye uyduruldu. şu bilgisayarının saatinde yazan g'ye göre +2 -3 gibi şeylerde ilk meridyenin geçtiği yer olarak kabul edilen greewich'e göredir. sadece dünyada bir yer seçtiler ve buna göre şurası 1. meridyen şurası 10. meridyen dediler. karaları ve denizleri tam iki eşit parçaya nereden olursa olsun bölene bende bir çukulota hadi bakalım. said: piramitin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunur.işte tam bir komedi bunu nasıl yazar bir insan kürenin ağırlık merkezi neresidir? küre yüzeyindeki herhangi bir yerden asılacak olursa, kürenin merkezi ile yüzeydeki nokta arasından geçen yarıçap doğrultusunda sabitlenecektir. kürenin ağırlık merkezinin tam ortası - dünyanın ağırlık merkezinin tam ortası dünyanın merkezidir. hayatımda bilimsel kanıt diye okuduğum - gördüğüm en cahilce ve saçma yazıyı yazmışsınız ya da buraya c/p yapmışsınız. gerisine cevap bile vermemek lazım. lütfen o saçma sapan şeyleri buraya yazıp sonrada o dogmalara inanmayanlara hakaret eder tarzda yazı yazmayalım. Herkesin farkı düşünceleri ve yorumları olabilir. Bunları söylemekte de özgürsünüz. Ama lütfen biraz dikkat edin başkalarının düşünce ve fikirlerinede saygılı olun kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Bu yazıyı inanlardan biri olarak yazdım ve her türlü eleştiriye açık bir topic. Dediğim biraz daha düşünce ve fikirlere biraz daha saygılı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bir yazıya bilimsel ya da bilimsel kanıt demek için gereken şartlar yerine gelmeden bilimsel denemez. yoksa isteyen tabiiiki istediğine inanır ama bu bilime girmez! bilimseldir diye yalan söyleyerek, şarlatanlık yaparak hayatını kazanan insanlar var. bilimle alakası olmayan insanlar. bilimsel bir iş ortaya çıkarmak ne kadar zorsa, önüne gelen şeye "bilimseldir" demekte o kadar kolay olmuş artık.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben ordaki dünya küredir muabbetine taktım.. sen bi kutuplardan tak ipe.. bide kutuplarla ekvator arasındaki bi yere tak baalım kesişimini al tam ortada çıkıomu..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :) abi hiç gülesim yoktu giza piramitlerini uzaylılar inşa etmiş güç ünitesiymiş of yaa cahil buluyolar kandırıyorlar sizde inanıyosunuz[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 afedersin sen çok biliyorsun galiba bir bilgin varsa paylaş istersen ? neye dayanarak inanamıyorsun bi ispatın var mı?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: HellFire, 19 Ekim 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Piramitin üstünden geçen meridyen karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böler ve piramitin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunur. piramit tam olarak grinwiçin altında ve ekvator çizgisinin üstünde mi duruyor? bahsetmek istediğin tam olarak nedir? Haritalar çeşit çeşittir, amerika merkezli haritayla ingiltere merkezli haritalar birbirinden farklıdır. said: Yüksekliğinin (164 m.) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki uzaklığı verir. yüksekliği 146m imiş. güneşle olan uzaklığımız ise 150bin km imiş.. ayrıca biz şu an bu uzaklığı nasıl hesapladıysak, onlar da aynı yöntemle hesaplamış olamaz mı? Yani direk güneş'e araç gönderip aradaki mesafeyi ölçmedik ki? said: Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını verdiğini piramitin bir özelliği değil midir zaten bu? Ayrıca pi bulunuyorsa noluyor yani? Uzaylılar çok mu seviyor pi sayısını? said: Piramit kimin adina yapildiysa, onun bulundugu odaya, yilda sadece 2 kez günes girmektedir.(dogdugu ve tahta çiktigi günler) güneş üstünde takıntılı olan ırkların güneş anıtları yaptıklarından bahsetmiştim, piramitte de bu yöntemi kullanmışlar. said: Mumyalarda radyoaktif madde bulundugundan; mumyalari ilk kez bulan 12 bilim adami kanserden ölmüstür. bunun uzaylılarla bağıntısını çözemedim? çok "cool" durmaktan başka ne işe yarıyor? uzaylılar bilim adamlarını kanserden öldürmek için mi koymuş o radyoaktif maddeyi? said: Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar çalismamaktadir. bu aletlerin çalışma prensibini bilmediğim için kesin bir yorum yapamıycam. Daha kesin birşeyler yazarsan sevinirim. said: Kirletilmis suyu, bir kaç gün Piramit'in içine birakirsaniz; suyu aritilmis olarak bulursunuz. vaaav. karşımızda üç seçenek var: 1- ya piramitte çok gelişmiş nano teknoloji kullanmışlar, biz de nano teknolojik aletler üretebiliyoruz, peki o zaman neden bu gelişmiş nano teknolojiyi tespit edemiyoruz? 2- piramit sıradan taşlarla yapılmş ancak üstün bir fizik tekniği kullanılmış ki o su temizlenebiliyor. Peki o zaman bu fizik tekniği nedir? Bu fizik tekniğini piramidi yapanlar uygulamış olamaz mı? ya da piramidin sonucu bu su temizlenme olayı çıkmış olamaz mı? 3- yalan haber olabilir, test edilişini görmeden inanmam. said: Piramit'in içerisinde süt, bir kaç gün süreyle taze kalir ve sonunda bozulmadan yogurt haline gelir. benim buzdolabımda süt daha uzun süre taze kalabiliyor. Ayrıca yoğurt dediğin zaten bakterilerle felan uygulanan bir metodla yapılmıyor muydu? Yoğurt yapmanın usulleri üzerinde daha çok bilgin varsa paylaşabilir misin? said: Bitkiler Piramit'in içinde daha hizli büyürler. nereye göre daha hızlı büyürler? Bitkinin büyümesi için, hava, su ve güneş gerekmez mi? Hadi nemli hava var diyelim, güneş olmadığında bitki nasıl büyüycek? said: Piramit'in içine birakilmis su, 5 hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanilabilir. kendinle çeliştin farkındasın di mi? su temizleniyor diyorsun, şimdi de yüz losyonu olarak kullanılabilir diyorsun.. said: Çöp bidonu içindeki yemek artiklari hiç koku nesretmeden Piramit içinde mumyalasir. bu salak testi bile yapmışlar diyorsun? ya da laf olsun diye yazılmış bir olay? yemek artıkları nasıl mumyalaşır? insanları mumyalamak için sarmalamışlar ve kimyasal bazı metodlar kullanmamışlar mı? o zaman bir adamı yemek artıklarıyla birlikte çöp bidonuna koyup piramite koymak çok daha kestirme bir çözüm olmuycak mıydı? neden radyoaktif maddelerle kasmışlar ki? said: Kesik, yanik, siyrik gibi yaralar büyükçe bir Piramit'in içinde daha çabuk iyilesme egilimi gösterir. bakteriler? hava? nem? yoksa uzaylılar gizli gizli nano teknoloji mi yerleştirdi? said: Piramitlerin bazi odalarinin içinde ne oldugu hakkinda bir bilgi yoktur. Arastirmacilarin çogu ya içinde kayboldu yada ayni yerde bir kaç tur attilar, fakat içlerini göremediler. çok korkunç, feci korku filmi yapılır bundan.. ancak pek gerçekçi değil. gelişmiş teknolojiyle, hangi rotada gittiklerini hesaplıyabiliriz. içini göremediğimiz odaları veya duvarları özel kameralarla görebiliriz ve duvarları kazabiliriz. said: Piramitlerin yazin içi soguk, kisin içi sicak olur... pimapen mi kullanmışlar acaba? ya da belki de pimapen'in uyguladığı bir fiziksel metodu kullanmışlar olabilir? yoksa ufolar nano teknolojili klima mı koymuş? bu klimanın kime faydası olmuş? piramitler ev olarak mı kullanılmış?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ekim 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aa dur benden önce armra konuşmuş zaten, bu yazdıklarım onun yanında fos kalır, neyse.. ehehe[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 gözlemler yada diğerleri konusunda pek bişey söyleyemem ama piramitler hakkındaki olayın tamamen safsata olduğunu söyleyebilirim benim görüşüm bu böyle düşünmeye : eğer piramitleri yapanlar uzaylılar olsaydı ilk yapılan tarihlendirilmesi giza piramitlerinden eski piramitlerde muazzam boyutta ve düzgün olurdu yapım aşamasında çökmezdi ayrıca giza piramitleri dönemin mimarisiyle tam bir uyum içinde gökten inmiş gibi bir izlenimi yok üçüncü olarakta derste hocanın gösterdiği mısır piramitleri inşası ile ilgili dia bu saçmalıklara inandırmıycak kadar yeterli kanıt :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 22:25 tarihinde demiş ki: aa dur benden önce armra konuşmuş zaten, bu yazdıklarım onun yanında fos kalır, neyse.. ehehe Olsun sende lafı gediğine oturtmuşsun.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bence her gördüğünüze/duyduğunuza şıp diye inanmayın. fotoşap+hayal gücü bu tür kanıtların çoğu. evimin önüne inip önümde dikilmedikçe şu yaratıkların dünyaya geldiklerine inanmam. benim organım 15 cm, 100000000le falan çarpınca güneşe uzaklığımız hesaplanıyo. uzaylılar yaptı[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: zamo, 19 Ekim 2004 17:18 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 11:53 tarihinde demiş ki: Din ve ölüm korkusu neler yaptırır insana biliyor musunuz siz? 70.000 köle, aylarca ölümden sonraki yaşamı elde etmek için, Anubis kalplerini yemesin diye çalışıyor, rampalarla yüzbinlerce blok taşıyor. İçerideki mezar odalarını, tek parça granitten işleyerek yapıyor. Ben Eski Mısır'a feci derecede meraklıyım. Bir kere de gittim, umarım tekrar edeceğim en kısa sürede. Dünyada gidebileceğiniz en otantik yerlerden. Ve piramitleri hem gezdim, hem de içlerine girdim. Sadece bir mezar olamaz demişsin, evet öyle değildi zaten bir güç merkeziydi. Ama firavunlar mısır tanrıların dünya üzerindeki temsilcileridir, böyle bir mezarı yaptıracak hem siyasi hem de dini güçleri fazlasıyla vardır. Ayrıca, Mısır'da adam gibi 4 tane piramit vardır. Keops, Kefren, Mikerinos ve şimdi kralın adını hatırlayamadığım, mimar İmhotep in yaptığı basamaklı piramit (bu ilk piramit). Öyle bisürü piramit dediklerin ufak ufak şeyler, genelde yüksek yöneticiler ve kraliçeler için falan, iş değil onları yapmak. Mısırda kölelik yoktu diye biliyorum ben.Discoveryde bir belgeselde ve Mısırla ilgili okuduğum kitaplardan böyle hatırlıyorum. Mısırla ilgili okuduğun kitapları Christian Jacq yazdıysa tabiki olmaz =) Mısırda kölelik vardı ama günümüzdeki gibi değil de din kölesi şeklindeydi. Yani onlar kendilerini köleden çok tanrıların hizmetkarı olarak görüyorlar ve pek tabi görevleri olarak firavunlarına hizmet ediyorlardı. Şöyle bir örnek mesela, krallar vadisinin yapımında çalışan tüm işçiler, projenin en başındaki yüksek mimar hariç yapımda görev alan herkes yapım bittikten sonra öldürülürdü ki mezarın yerini hazine hırsızları bulamasın. Ve bunu bilmelerine rağmen orada çalışırlardı yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: mayfer, 19 Ekim 2004 22:37 tarihinde demiş ki: bence her gördüğünüze/duyduğunuza şıp diye inanmayın. fotoşap+hayal gücü bu tür kanıtların çoğu. evimin önüne inip önümde dikilmedikçe şu yaratıkların dünyaya geldiklerine inanmam. Öyle bişey olduğunda korkudan mıçmamakta ayrı bir çaba ister :P[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: HellFire, 19 Ekim 2004 19:38 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 11:45 tarihinde demiş ki: Piramitlere UFO yapımı demek, orada çalışan 70.000 insana küfür etmektir açıktan açığa. Gerçekten gelişmiş bir toplumu (hem bilimsel hem de sosyal yönden) inkar etmek bu kadar kolay mı ya. Kafaları basmaz onların, kesin ufolar yapmıştır. UFO ymuş, rofl. Peki Keops Piramidi’nin yüksekliğinin bir milyara çarpımının yaklaşık olarak güneşle dünyamız arasındaki uzaklığı vermesi bir rastlantı mıdır? Piramidin üstünden geçen meridyenin karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya bölmesi bir rastlantı mıdır? Taban çevresinin, yüksekliğin iki katına bölünmesinin Pi sayısını vermesi bir rastlantı mıdır? Piramitte dünya ağırlığını gösteren hesapların bulunması bir rastlantı mıdır? Piramidin kurulduğu kayalık alanın büyük bir özen ve doğrulukla düzeltilmiş olması bir rastlantı mıdır? Bugünkü teknoloji ile yapılamayacak bir şeyi, eski Mısırlılar basit teknoloji ve sade aletleriyle nasıl yaptılar? Sevgili arkadaşım, Mısırlıların ilkel olduğunu nereden çıkardın? Teknolojiye ulaşmak için sadece elektrik ve bilgisayar mı gereklidir? Astronomi ve matematik biliminde çok ileri bir toplum o saydıklarını yapamaz mı? Ayrıca günümüzün aletleriyle nereye yapamıyorsun piramitleri?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 horace'yi quotelamayı unutmuşum.. horace: said: ufo vardır[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Korax, 19 Ekim 2004 21:01 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 11:53 tarihinde demiş ki: Bir kere de gittim, umarım tekrar edeceğim en kısa sürede. Benide götürsene :) Tamam =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: LethE, 19 Ekim 2004 21:15 tarihinde demiş ki: mısırda kölelik dmeiş bir arkadaş.ylanız normal köle ile piramid kölesi çok farklıydı.. naturel geographic dede göstermişlerdi bazı piramitlerin ynaında binlerce küçük/büyük başş hayvan kemiği bulunmuş. yani adamları besliyolar adam gibi güçlendiriyolar sonra ölesiye çalıştırıyolar.. öyle aynı deil şehir köleleriyle :d uzaylı diyen herşeye inanmayın.. din gibi birşeye çevirdiler bence bunu.. inanıyosan aklında inan.. kanıtını da kendin ara (Sende bir arroway ol!!! [bkz: contact] ) Şehir kölesi demedim zaten, tapınak kölesi bunlar. Köle tanımında da kastettiğimi yukarıda yazdım[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 11:53 tarihinde demiş ki: Mikerinos ve şimdi kralın adını hatırlayamadığım, mimar İmhotep in yaptığı basamaklı piramit (bu ilk piramit). Öyle bisürü piramit . soser mastapası olmasın imhotepin inşa ettiği ayrıca 4 tane yok piramit :) nasıl gezmişsin be 4 ten fazla ayrıca tapınaklarda var o konulara hiç girilmez teras tapınağı falan bunuda uzaylılar yapmıştır derler :)[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 19 Ekim 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Piramitlerin içi yazın soğuk, kışın sıcak olur lafına çok güldüm bu arada. Yol kenarlarındaki su çeşmelerinde de kışın sıcak, yazın soğuk geliyor su elime. Çok şükür ki ılık diye bir kelimeyi bulmuşlar böyle durumlar için. Rofl. Piramitte yara çabuk iyileşir, çöp şu olur, kirli su bu olur giib olaylar tamamen deli saçmasıdır. Bu deneyler asla yapılmamıştır. Zaten 2 dakka oturup düşünen mantıklı bir insan, böyle bir deneyi ancak bir ruh hastasının yapabileceğini düşünür. "La seyfi, gel olm bugün piramite çöp dökcez bakalım nolcak"[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: xueshen, 19 Ekim 2004 22:54 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 11:53 tarihinde demiş ki: Mikerinos ve şimdi kralın adını hatırlayamadığım, mimar İmhotep in yaptığı basamaklı piramit (bu ilk piramit). Öyle bisürü piramit . soser mastapası olmasın imhotepin inşa ettiği ayrıca 4 tane yok piramit :) nasıl gezmişsin be Soser olabilir hatırlamıyorum dediğim gibi. 4 tane adam gibi piramit var dedim nasıl okudun anlayamadım. Firavunlar için yapılmış olan ve ayakta duran 4 adet piramit vardır, diğerleri kraliçe, başrahip vs. içindir. Ufaktır zaten onlar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ha bana gelip de krallar vadisinde mezarlar piramite benzetilmiştir falan deme gözünü seviyim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yok abicim burdaki herkes bilim adamı , doçent doktor, dinayet işleri başkanı :lol:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Ha bana gelip de krallar vadisinde mezarlar piramite benzetilmiştir falan deme gözünü seviyim. yok öyle bir derdim :) hepsi adam gibi yapılanların eğride olsa yamukda olsa tarih bu mısıra gitmedim ama konu hakkında bilgim az buz var :)[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 19 Ekim 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: theKingpin, 19 Ekim 2004 22:59 tarihinde demiş ki: yok abicim burdaki herkes bilim adamı , doçent doktor, dinayet işleri başkanı :lol: O diyanet olucaktı. İmza : Türk Dili ve Edebiyatı Ordinaryüs Profu :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar