armra Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Gladros, 23 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Ben inanıyorum abi bunlar niye saklıyorlar bi anlamadığım o var.Acaba ne tür bir karları varda saklıyorlar? 2 sayfa geride bu post var (tatmin edici bişe yok yani) başka da bişe yok ne yazmışsın canım benim , sana zahmet bi daha yaz.[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 24 Haziran 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben inanıyorum demem yetmiyormu[signature][hline]Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 24 Haziran 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Uzaylılar bence kesin vardır.Yani herhangi bir gezegende yaşam oluşma ihtimali nedir? Milyonda 1 mi? Milyarda 1 mi? Trilyonda 1 mi? Her neyse işte Evren sonsuz olduğuna göre sonsuz tane trilyonda 1 içerir, yani evrende sonsuz tane farklı yaşam formu olabilir.Ama evrenin öbür köşesindemidir, güneş sistemindemidir, samanyolundamıdır bilemiycem.Ama vardır. Bence insanlığın tüm sorunları uzaylıların gelişiyle(gelişten kastım dünyaya müdahale etmesiyle) çözülcek. Ya gelicekler insanları eğiticekler dünya barışını sağlıycaklar yada gelip kökümüzü kazıycaklar ama tüm sorunlar bi anda biticek yani:D Nasıldı ya o.The Truth is out there miydi... Her neyse işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 OF YAAA DÜNYALAR ARASI SAVAŞ İSTİYORUM :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 http://www.nahpco.com/images/mini_ufo_ctf_c.wmv izleyin 1.17mb sadece,çinde ne kadar insanı keklemişler bunlarla düşünsenize çatıdan salıyosunuz bi tanesini :) İnanmıyo değilim,elbette evrende yalnız değiliz ama bazı şeyler gizlenmese din/inanç falan da kalmayacak uzaylılara tapanlar çıkacak.[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 pff napcanız be uzaylıları.Varsın var olsunlar bize ne,sanki protoss falan çıkcaklar.Zergler gelirse gorursunuz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: OF YAAA DÜNYALAR ARASI SAVAŞ İSTİYORUM :( War of the Worlds - 29th of June[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: scarab, 23 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: iyi de bu raporları kim tutuyor.biz nerden bilecez bunların doğru olduklarını.resmi bir yer var mi bunu açıklayan.bilimsel bir kurum filan?mexika demeyin adamlar sadece reklam yapıyorlar bence. Meksika Savunma Bakanlığı ve Brezilya Hava Kuvvetleri açıklıyor ve gösteriyor raporlarını. Ve bence bunlar bir resmi bir kurum sayılır.[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: spawn77, 23 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Kulaktan dolma saçma şeyler bunlar. Herkez ortaya bişey atıyo sonra Gerçek bunlar belgeleri var yok yazılar var bilmemne. Nerde hani belgeler Nerde hani yazılar Onlar var ama biz göremiyoruz Ufo mu lan bu belgeler yazılar Yok halka açıklama yapılmışta bilmemne Hani halkım ben kimsede açıklama yapmadı bana. Konuşacağınıza 1 tane adam akıllı belge sunun Yeter.... Ha ufolara inanıyomuyum inanıyorum. Ama meksikada görüldüğüne inanmıyorum :) Belgeler artık ortaya çıkmaya başladı. Ben orda Meksika açıkladı dedim Türkiye demedim. Eğer sen Meksikalıysan ve orda olup duymadıysan bilemem. Ayrıca sadece meksikada görüldüğünüde söylemedim. Dünyanın her tarafında hergün gözlem yapıyor.[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kuran’da Allah’ın İbrahim Peygambere Burak isimli özel bir hava taşıtı tahsis ettiği yazar: “Allah, Muhammed’in Burak’ını o zamanlar İbrahim peygambere de vermişti. İbrahim Peygamber Burak’a biner ve bulunduğu yerden 35 günlük mesafedeki Mekke’ye bir gecede giderdi.” (96:1/166). Muhammed, Burak’tan şöyle bahseder: “Burak güneş gibi bir ışıkla parlıyordu. İki yanında iki kanadı vardı, dileyince havada kanatları ile uçup gidiyordu; bir rüzgar gibiydi.” Diğer bir ayette Muhammed, Burak ile Mekke’den Kudüs’e gelişinden ve dünya dışı bir seyahatten söz eder: “Ta Kudüs’e geldik. Orada gökten meleklerin indiğini gördüm. Beni karşıladılar! Ansızın bir merdiven gördüm. Bir ucu bir büyük taşta idi, bir ucu da gökyüzüne uzanıyordu. İki tarafında direkleri ve ortasında basamakları vardı. O merdiven meleklerin yolu idi.” Muhammed’in Tanrının bulunduğu arşa çıkarken gördükleri ise oldukça anlamlıdır: “Sonra İsrafil ile birlikte büyük ve karanlık bir denize vardık. İçerisinde sayılamayacak kadar çok melek vardı. Bunlar hiç hareket etmeden bekliyorlardı. ‘Ey İsrafil, bu deniz ve melekler kim’, diye sordum. Bana Cebrail cevap verdi: ‘Onlar yer ve gök mahlukatının çoğunu oluşturan meleklerdir’…Birbirinden ayrı bu meleklerin genişliği 70.000 senelik mesafedeydi.” Buradaki deniz tabirinin uzay için kullanıldığı, meleklerin ise yıldızlar olduğu düşünülmektedir. İncil’in saklanan bölümlerinden biri olan İdris’in Kitabı’nda da uzayda yolculukla ilgili anlatımlar bulunmaktadır. İdris Peygamber, dünyadaki hizmeti bittikten sonra ateşten bir arabaya bindiler ve çok yükseklere çıkarılır: “ Ve beni yıldızların yöneticilerinin önüne çıkardılar…bunların koydukları kanunlar yıldızların gelişiminin öğretimini içeriyordu.” 72. - 82. bölümlerde güneş ve ayın yörüngeleri, yıldızlar ve gökyüzünün işlevleri hakkında şaşırtıcı derecede doğru ayrıntılar verilmektedir. Yine İncil’de M.Ö. 900’lerde yaşamış olan İlyas Peygamberin oğluyla birlikte Ürdün Nehri’ni geçişi anlatılır: “Onlar konuşarak giderlerken oldu; birdenbire ateşten bir araba ve ateşten atlar belirdi ve onları ikiye ayırdı. Ve bir kasırga İlyas’ı göklerdeki cennete çıkardı.” Bu bize göre çok net bir uçan daireye alınma hikayesidir. Bunun gibi daha çok bilgi var. İsteyen girip okuyabilir. http://www.siriusufo.org/responder.asp?url=html/tarihte_ufolar/kutsal_metinler_kitaplar.asp[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kanıtları var inanıyorum dıosunuz.E kanıtları varsa bu ınanmak degıl bılmek olur.Yannısmıyım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bi dakka peki uzaylılar var diye başlıyayım şimdi de! uzaylılar varsa neden 1940 'tan sonra böyle bir fenomenle tanıştık ? her bilimsel buluş insan ufkunu açar ve insanın hayal gücünü de o yönde kanalize eder. bilim ve sanat birer sevgilidir. herşey güce ulaşmak ister güç ise güzelliğe. güç bilimdir, güzellik ise sanat. mesela iki yüzyıl öncesine kadar, dünya yuvarlaktır diyen hiç bir din yoktu. bugün nasıl da unutuldu bunlar. bizim ufuklarımız bildiklerimizle sınırlıdır. bizim senaryolarımız hayal dünyamız bilimle açılır ve genişler. onu süsleyen insanlara sevdiren ise sanattır. çünkü bilim buz gibi soğuk ve katıdır. tutarlı ve zordur. sanat ise renkler kadar çeşitli ve sıcak, bir tüy kadar yumuşak bir lastikten daha esnektir. antik çağda herakleitos "aynı nehirde iki kere yıkanılmaz derken, parmenides "zamanın geçişinin bir aldanış olduğunu görünüşler dünyasına ait olduğunu söyler". bertrand russel geçen bu zamanda herakleitos'un parmenides'i her konuda yendiğini söyler. burada parmenides metafiziksel, herakleitos ise fiziksel bir çıkarımda bulunmuştur. uzaylıların fiziksel olarak varlığına ilişkin delil yokken, yokluk zaten bir delille reddedilemez. çünkü delil fiziksel bir şeydir. yokluk ise fiziksel bir tanım değildir. yokluğun olmadığı fiziksel olarak ispat edilemez. bu uzaylı belgelerinin varlığı konusunda bir şüphe olmasaydı aynı şey noel babanın varlığı konusunda süpermen konusunda ............... konusunda da olurdu. delillerin ispata yetmediği yerde inançlar başlar. inanç bilginin olmadığı yerde olur. bu fenomenin metafiziksel bir olgu oluşu zaten bilimsel olarak ciddiye alınmamasından bellidir. metafizik konusunda size söyleyeceğim şudur: objektif olanlarınız ömrü boyunca maddenin tabi olduğu fiziksel kurallar dışında bir şey göremeyeceksiniz. bu tür konuları hep duyabilir ya da kendinizi metafiziksel bir yanılsamaya zorlayabilirsiniz (ki bu da çok yapılır). sonuç itibari ile size çok basit gibi gelen uzaylılar, telepati, telekinezi gibi konular eğer ispatlanırsa; bilimsel olarak atomu parçalamak kadar, elektiriği bulmak kadar kıymetlidir. ancak bazı bir çok konuda yüzyıllardır en ufak bir ışık bile yoktur. oysaki unutulmuş çöpe atılmış milyonlarca hurafe vardır. en basitinden simya bugün ne kadar da komiktir. (simya: kimyasal tepkimelerle kurşundan altın yapmaya çalışmaktır.) ufo, tanımlanamayan uçan cisimler olabilir. bunların %99'u araştırılınca meteoroloji balonu çıkmaktadır. tanımlanamayan uçan cisimlerin olması, tanımlanamayan kimyasal moleküllerin olması, tanımlanamayan gök cisimlerinin olması (uzayda) v.s. sadece tanımlanamayan ya da tanımlanamamış olduklarını gösterir. bunların neden tanımlanmadığı ise; belki bu konuda yeterince araştırma olmamasına, belki bu konuda bilgimizin yetersiz olmasına, belki bu konuya ilgi duyulmamasına v.s. bağlıdır. tanımlanamayan uçan cisimlerle ilgili hayaller kurmak, bu ve benzeri fenomenleri hayatının temeline koymak, maddenin tabi olduğu kuralların dışında bir gerçeklik bulduğunu sanmak en hafifinden komiktir. aklınıza mukayet olun. metafizik insan aklına bulaşmış bir virüs gibidir. anti-virüs yazılımlar bile çoğu zaman silemez.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Uzaylılar yoksa evren niye bukadar büyük? Büyün evren insanlar için yaratılcak değil ya... Bize ufacık tefecik bi dünya bide güneş sistemi yetiyoda artıyo bile:D Evren okadar büyükse kesin başka bişiyler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hmm başlığa baktımda UFOlar hakkındaki BÜTÜN gerçekler çok iddalı bir söz olmuş heheh[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eskiden tek bir kıta da bize yetiyordu. ayrıca evrenin insan için yaratıldığını kim söyledi ? evrenin yaratıldığını kim söyledi ? evren hep vardı. bigbangde singuler bir nokta olarak vardı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 onu bunu bılmem bence varlar var olucaklar:)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 uzaylı var abi rael öyle diyo *!tapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Uazylılar var. Ama henüz taşdevrindeler yani biz gidicez onlara piramitleri falan yapıcaz daha.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 absalut ne duruyoruz gıdelım beraber verelım su prımıtlerın sırlarını zavallılara kasmasınlar :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ufo= Uçak Filan Olabilir. leman dergisi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 UFO diye bişey yoktur. olsaydı ilk benim haberim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: FUHRER, 26 Haziran 2005 14:30 tarihinde demiş ki: UFO diye bişey yoktur. olsaydı ilk benim haberim olurdu. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Absolut, 26 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Uazylılar var. Ama henüz taşdevrindeler yani biz gidicez onlara piramitleri falan yapıcaz daha. budur.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 uzayli cok yanlis bir kavram . dunya nerde ? uzayda . o zaman biz de uzayliyiz . dunya disi varlik demek lazim onlara . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 oha lag sil sil sil sil [Bu mesaj huun tarafından 26 Haziran 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar