Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: scarab, 23 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki: bu uzaylıların başka işi yokmuymuş ta bu piramitleri yapmışlar. insanlığa faydası ne olmuş.o dönemde çok gelişmiş bir medeniyet yaşamış ve daha sonra bütün sırlarıyla yok olmuş olamazmı.hala abidik ubidik resimlerle bunları ispat etmeye çalışıyorlar.anlamıyorum.uzayda tek yaşam dünyada olmayabilir fakat bu olaylar bu şekilde bilimden uzak kulaktan duyma laflarla ispat edilemez.sadece böyle boş boş konuşuruz.şu sayıyla şu sayıyı çarp dünyanın bilmem nesini verir de çarpımda kullandığın sayı nasıl bulunmuş yani neyi ifade ediyor.çok komik hiç bir bilimsel açıklama yok. gerçekten bu sayı neyi ifade ediyor çok merak ediyorum. bumerang üçgenininde mantıklı bir açıklaması var. o piramitler aslında uzay gemileri için iniş yerleri. gemileri de piramit şeklinde olunca direk cuk diye oturuo.. akıllıca dii mi?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok ufo flm yalan onlar - amca tut su tabagı - ufo gören masum köylü saka bi yana evren sadece biz varsak çok gereksiz büyük olmuş değil mi? biz onu kesfetmeden yok olacak bir türüz.[signature][hline]Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 şahsen daha ufo görme şansına erişemedim ama inanıyorum çevremde biri de ufo görmedi ama ben inanıyorum genede :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aaahh ah... ne zaman uzayı kolonize etmeye başlicaz acep.. torunlarım görür mü dersiniz?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 "Brezilya Hava Kuvvetleri Brezilyalı araştırmacılara, içlerinde son elli yılın en büyük üç olayının raporlarının da bulunduğu UFO dosyalarını açtı. 1997 yılındaki tek bir rapor bile sadece 100 den fazla Hava Kuvvetleri fotoğrafı içeriyor. Brezilya Ufolojiyi ciddi bir aktivite olarak kabul etti. Bu yüzden askeriye UFO' ların doğasını ve uyruğunu tamamıyla anlayabilmek için büyük çaba sarf etti. Brezilya Hava Kuvvetleri İletişim Merkezi başkanı Tuğgeneral Telles Riberio "Onlarca yıldır bizim tarafımızdan saklı tutulan konu hakkındaki tüm bilgileri UFO komitesi aracılığı ile halka açıklamak istiyoruz." şeklinde konuştu. 20 Mayıs' ta Hava Savunma ve Hava Trafik Kontrol Entegre Merkezlerinde sivil UFO araştırmacıları ve ordu arasında iki toplantı düzenlendi. Cindacta' da gerçekleştirilen toplantıda araştırmacılara prosedürler ve Hava Kuvvetleri personelinin UFO' ları nasıl tespit ettikleri hakkında konferans verildi." İşte bir ülke daha kabul etmiş.[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaten Meksika acayip alıştı UFO'lar görmeye.. adamlar her akşam falan görüyo artık.. kabul etmeseler salak durumuna düşerdi hükümet[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sadece Meksika görmüyor. Belki bilmiyorsun ama Hergün Dünya'nın çeşitli bölgelerinde gözlemleniyor bu cisimler ve rapor ediliyor.[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ulan millet ultimadan Beyninin içine sıçmış yaa baktımda biraz cevaplara yazık bu uo oynayan tiplere acıyorum vallaha... Ne diyim ya off off... Basket oynarken abim bende onu izliodum evde annemle birlikte hava kararmıştı dendiği gibi Bumerang şeklinde bi uzay gemisi baya yakındı yada cok büyük olduğu için biz sorunsuz görebilmiştik. / / / / cizerek gidiyordu zik zak mı ne deniyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: DoguJr, 23 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Sadece Meksika görmüyor. Belki bilmiyorsun ama Hergün Dünya'nın çeşitli bölgelerinde gözlemleniyor bu cisimler ve rapor ediliyor. iyi de bu raporları kim tutuyor.biz nerden bilecez bunların doğru olduklarını.resmi bir yer var mi bunu açıklayan.bilimsel bir kurum filan?mexika demeyin adamlar sadece reklam yapıyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Resim flnda hikaye artık arkadaşlar! Gözünüzle görmeden inanmayın! Cem Yılmaz hesabı -Onlarla sevişen arkadaşım var onuda getirecem :lol:[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 walla şu ufo muzesine gitmiştmde zamanında.yani gidipte inanmamak elde degil.resimler var yazılar var.hadi lan kimi keklion sen kolpa bunlar diyemiosun.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Diablo, 23 Haziran 2005 21:55 tarihinde demiş ki: walla şu ufo muzesine gitmiştmde zamanında.yani gidipte inanmamak elde degil.resimler var yazılar var.hadi lan kimi keklion sen kolpa bunlar diyemiosun. müze nerde?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Beni ufolar kaçırdı desem inanmazsınız dimi. Beni ufolar kaçırdı. Hadi bakalım.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kulaktan dolma saçma şeyler bunlar. Herkez ortaya bişey atıyo sonra Gerçek bunlar belgeleri var yok yazılar var bilmemne. Nerde hani belgeler Nerde hani yazılar Onlar var ama biz göremiyoruz Ufo mu lan bu belgeler yazılar Yok halka açıklama yapılmışta bilmemne Hani halkım ben kimsede açıklama yapmadı bana. Konuşacağınıza 1 tane adam akıllı belge sunun Yeter.... Ha ufolara inanıyomuyum inanıyorum. Ama meksikada görüldüğüne inanmıyorum :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: DoguJr, 23 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Sadece Meksika görmüyor. Belki bilmiyorsun ama Hergün Dünya'nın çeşitli bölgelerinde gözlemleniyor bu cisimler ve rapor ediliyor. evet de, meksika çevresinde falan acayip fazla görülüyor. Onu demek istiyoruz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Beyler olaya bide dinsel yöndern bakalım; Eğer U.F.O varsa bunlar bizden üstün yaratıklar oluyorlar. Hani tanrının yarattığı en bilgili varlıktık.Hani en zeki bizdik. Bu bakış açısından bakılırsa bu U.F.O'nun ispatı ile dinin bitmesi gerek bence.Birbirlerine çakışıyorlar...[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ok.. dini hiç karıştırma. Tanrı manrı yaratmadı bizi.. Din sadece eskiden, şimdiki bilgimiz, teknolojimiz yokken bize doğru yolu göstermiş, daha cevabını bulacak kadar gelişmemiş olduğumuz sorulara cevap bulup bizi ebedi :-?lıktan kurtarmış bir araçtır. Eğer hakikaten bütün galaksideki en zeki yaratıklar olduğumuza inanıyorsan.. sana dicek laf bulamam. Aslında bulurum ama ingilizce[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 23 Haziran 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evet dünyadaki en üstün varlık biziz AMA BİZ BEYNIMIZIN KAÇTA KAÇINI KULLANIYORUZKİ? Şu an bizden daha üstün teknolojileri olduğu kesinlikle belli.Hani fix cizilen uzaylı varya Beyin damarları fırlamış Simsyah göz Eller Dize kadar Kısa boylu Yaratıklar Bence beyinlerinin %30 40 ını kullanabildikleri için o damarlar çıkmış diye düşünüyorum ben.Sonuçta Beyin gücünü kullanarak yapıyorlar herşeyi.Ben şahsen bi uzaylının eline düşmek isterdim Elimi tabik i / yaparak :D (heryerde sanırım barış diye geçiyordur :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tamamda ben uzaylılara inanıyorum die ta başlarda demiştim bu sadece bir bakış açısı kendi görüşüm değil[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Of ya! tam frp tik ya harika! düşünsenize Mars gezegeni uzaylılarla ittifakız.Xxx gezegeniyle düşman OF yaaa Keşke bunları görebilsem AVP deki gibi bence avp gerçekleri söylüyor bana göre cok doğru Predator gibi bi uzaylılar kendilerinden oldukca zayıf bir ırk bularak onları eğitmeye başlıyor ve uzaylılar DOSTLARIMIZ! sayesinde bu hale geliyoruz.AH Be uzaylılar keşke şunu okusanızda bizimle birlik olsanız :( Şu marduku yok etsek nası olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Erutan, 23 Haziran 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Evet dünyadaki en üstün varlık biziz AMA BİZ BEYNIMIZIN KAÇTA KAÇINI KULLANIYORUZKİ? Şu an bizden daha üstün teknolojileri olduğu kesinlikle belli.Hani fix cizilen uzaylı varya Beyin damarları fırlamış Simsyah göz Eller Dize kadar Kısa boylu Yaratıklar Bence beyinlerinin %30 40 ını kullanabildikleri için o damarlar çıkmış diye düşünüyorum ben.Sonuçta Beyin gücünü kullanarak yapıyorlar herşeyi.Ben şahsen bi uzaylının eline düşmek isterdim Elimi tabik i / yaparak :D (heryerde sanırım barış diye geçiyordur :P) bu olaya çok basit olarak bakmamızı sağlayan bir bakış açısı. Bu yüzde olayı.. teknolojinin daha ne kadar gelişebilme potansiyeli olduğunu gösteriyor. Düşünün.. biz eskiden calculus.. kimya falan bilmiyoduk.. Niye? Çünkü kafamız ermiyodu.. Anlayamıoduk.. Perceptionımız, algılamamız kısıtlıydı.. Yıllar boyu geliştik.. teknolojimizi geliştirdik.. artık herşeye daha bir geniş açıyla bakabiliyoruz.. olayların "scientific" sebebini bulabiliyoruz.. o top niye ordan zıplayınca buraya çarptıysa bunun sebebini HESAPLAYABİLİYORUZ. Neden? Çünkü geliştik ve gelişirken beynimizi de kullanmayı öğrendik.. Ama gelgelelim hala sadece 3-4% ünü kullanıyorsak.. Önümüzde daha çooooook yok var demektir. Bu yüzde bizim gerçekte neler yapabileceğimizi göstermektedir.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Gladros, 23 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Beyler olaya bide dinsel yöndern bakalım; Eğer U.F.O varsa bunlar bizden üstün yaratıklar oluyorlar. Hani tanrının yarattığı en bilgili varlıktık.Hani en zeki bizdik. Bu bakış açısından bakılırsa bu U.F.O'nun ispatı ile dinin bitmesi gerek bence.Birbirlerine çakışıyorlar... o zaman ufo yoktur di mi ? sana göre ya da varsayalım ki din biter. eee sana ne ? sen neden dini koruyorsun ? eğer din bir yalansa bitmesin mi ? yani yanlış olduğu ispatlansa bile inanmaya devam mı edelim ? yani adam sallamış da din yapmışsa ya da afrika yerli dinlerinden bir farkı yoksa da devam mı edelim ? dinler zaten çoktan bitti. ama bu bir sır. kimseye söylemiyorlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aslında bütün uzay bir beta[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet For those About to ROCK.. we SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Gladros, 23 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Beyler olaya bide dinsel yöndern bakalım; Eğer U.F.O varsa bunlar bizden üstün yaratıklar oluyorlar. Hani tanrının yarattığı en bilgili varlıktık.Hani en zeki bizdik. Bu bakış açısından bakılırsa bu U.F.O'nun ispatı ile dinin bitmesi gerek bence.Birbirlerine çakışıyorlar... Yanlış. Eğer ki uzaylılar da insan kavmi ise, ki dini kitaplarda insan kavmini sadece bir yerde topladık demez, o zaman aynen olabilir. Dini kaynaklarda, hatta Kur'an-ı Kerimde uzaylı bir kavimden bahsedilir. İnsani olması, bizim aynımız olacak değil, nasıl asyalılar sarı, afrikalılar siyah oluyorsa bunlar da yeşil ya da başka birşey olabilir, ancak dini tasviri uçuk sarı renkli diye yapılmıştır. Her neyse, konu sapmasın ama dini yönden yanlış diyemeyiz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: armra, 24 Haziran 2005 05:06 tarihinde demiş ki: said: Gladros, 23 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Beyler olaya bide dinsel yöndern bakalım; Eğer U.F.O varsa bunlar bizden üstün yaratıklar oluyorlar. Hani tanrının yarattığı en bilgili varlıktık.Hani en zeki bizdik. Bu bakış açısından bakılırsa bu U.F.O'nun ispatı ile dinin bitmesi gerek bence.Birbirlerine çakışıyorlar... o zaman ufo yoktur di mi ? sana göre ya da varsayalım ki din biter. eee sana ne ? sen neden dini koruyorsun ? eğer din bir yalansa bitmesin mi ? yani yanlış olduğu ispatlansa bile inanmaya devam mı edelim ? yani adam sallamış da din yapmışsa ya da afrika yerli dinlerinden bir farkı yoksa da devam mı edelim ? dinler zaten çoktan bitti. ama bu bir sır. kimseye söylemiyorlar. 2 post yukarıya baksaydın yazdığım şeyi görürdün lütfen okumadan yazmayın[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar