Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tek gecelik kiralık dağevi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlarla yılbaşı için böyle bir ev kiralamak istiorz bolu bölgesinde google da arama yapıorz şuan ama pek bi sonuç yok.. daha evvel böle bişi yapmış olan varsa lütfen nerden bulabileceimizi ve izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim..çabuk olursa ii olur 1 ay vakit var para biriktirmek için=)[signature][hline]ride the winds of change with tyrael..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bizde istiyoruz boyle bişey..
varmıdır iblgisi olan
cok bilgi isterim ben
oyle azı yetmez bana
alem yapcam[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

saol da biz daha çok o filmlerdeki gibi olsn dedik işte=) kız arkadaşlarımızla ufak bi grup olarak gitmeyi planlıorz..önce kartopu fln sora şömine..Rize'de öle bi kar olmaz sanırsam..ne kadar para gerekir açıkçası onu bile bilmiorz..ısıtma olması çok da şart değil şömine yeter ondan sora yorganla fln hallederiz işi die umuyoruz..yine de teşekkürler..
açıkçası uzun zamandır adam gibi giremediğim için internete google dışında nereye bakılır ne yapılır bilmioyrum o bakımdan yardım edebilirseniz çok sevinirim![signature][hline]ride the winds of change with tyrael..
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrael bende yılbaşı için ne yapcam diyodum gelebilirmiyim plsssssss

not : ciddiyim :p yanınızda tanımadığınız patiden bi ark isterseniz gelebilirim ehehe :P Bolu tarafında belki bişilerde ayarlıya bilirim babam sayesinde ama bi sormam lazım :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 28 Kasım 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Fazla amerikan filmi tarzındada olsa güzel olmuş, hatta çok iyi bir fikir özendim yemin ederim :)

abi ne alaka turkler yapamazlarmı böle bişey bence güzel bi fikir dag evınde frp oynuyacaksınız aslına off off :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 28 Kasım 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
abi ne alaka turkler yapamazlarmı böle bişey bence güzel bi fikir dag evınde frp oynuyacaksınız aslına off off :)

Oha frp dedi adam öyle bir ortam hele yılbaşında, kafanızı kaldırın sosyalleşin =P[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

Benim babam oradaki bir kaç askeri tanıyor (malüm eski asker) gireceğinizden daha ucuz yer kiralar :P ahaha al sana vaad nihohoho :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...