Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadaşlarla yılbaşı için böyle bir ev kiralamak istiorz bolu bölgesinde google da arama yapıorz şuan ama pek bi sonuç yok.. daha evvel böle bişi yapmış olan varsa lütfen nerden bulabileceimizi ve izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim..çabuk olursa ii olur 1 ay vakit var para biriktirmek için=)[signature][hline]ride the winds of change with tyrael.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aklıma mumu'nun yaptığı film geldi :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 alem mi yapcaksınız .. stiflersız alem olmaz..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yedi göller, abant da var öyle apart evler.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aslında bizde istiyoruz boyle bişey.. varmıdır iblgisi olan cok bilgi isterim ben oyle azı yetmez bana alem yapcam[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fistan netten veya telden ulaşabilirmyz?[signature][hline]ride the winds of change with tyrael.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 telefon bilmiyorum sorarım arkadaşlara bulursam yazarım. şimdilerde gitcekseniz gidin yer rahat rahat bulursunuz.yılbaşı için tel lazım tabi.rezervasyon için.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bır tane de bana pls 31 aralık aksamı ıcın[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 şuan mümkün deil..yılbaşı sadece ya bi zahmet bakıver bana pm den haber ver lütfen..sapancada olur bu arada[signature][hline]ride the winds of change with tyrael.. [Bu mesaj Tyrael tarafından 28 Kasım 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Fazla amerikan filmi tarzındada olsa güzel olmuş, hatta çok iyi bir fikir özendim yemin ederim :)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çalmayın lan:P çalıcaksınzda bizede hbr verin=) amerikan filmi deilde eski türk filmi gibi işte:P şömine karşısında kar masajı:P deilde şömide karşısında sıcak şarap güzel olabilir=)[signature][hline]ride the winds of change with tyrael.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Rize'nin Ayder yaylasında bol var boyle evler ama bu zamanlar biyeriniz donar orda.Birazda uzak kaçar malum.Yazın gideceriz diyorsanız beklediğiniz kabahat derim çünkü mükemmel ötesi bir yer.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 saol da biz daha çok o filmlerdeki gibi olsn dedik işte=) kız arkadaşlarımızla ufak bi grup olarak gitmeyi planlıorz..önce kartopu fln sora şömine..Rize'de öle bi kar olmaz sanırsam..ne kadar para gerekir açıkçası onu bile bilmiorz..ısıtma olması çok da şart değil şömine yeter ondan sora yorganla fln hallederiz işi die umuyoruz..yine de teşekkürler.. açıkçası uzun zamandır adam gibi giremediğim için internete google dışında nereye bakılır ne yapılır bilmioyrum o bakımdan yardım edebilirseniz çok sevinirim![signature][hline]ride the winds of change with tyrael.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 korku filmi mi çekeceksiniz?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tek gecelik dağ fantezisi... İlginç...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tyrael bende yılbaşı için ne yapcam diyodum gelebilirmiyim plsssssss not : ciddiyim :p yanınızda tanımadığınız patiden bi ark isterseniz gelebilirim ehehe :P Bolu tarafında belki bişilerde ayarlıya bilirim babam sayesinde ama bi sormam lazım :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Ardeth, 28 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: korku filmi mi çekeceksiniz? Evet ya direk benim de aklima o geldi : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 feristah'in fantezilerini animsadim birden. "yilbasi gecesi muhremin ilen dag evinde bas basa somine karsisinda oturup kirmizi saraplarimizi yudumlarkene, edelelerini edeta gozume gozume sokuyordu..." :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Greeny, 28 Kasım 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Fazla amerikan filmi tarzındada olsa güzel olmuş, hatta çok iyi bir fikir özendim yemin ederim :) abi ne alaka turkler yapamazlarmı böle bişey bence güzel bi fikir dag evınde frp oynuyacaksınız aslına off off :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evil dead filmi geldi aklıma nedense :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 parasını hallederiz olsunda :) uludag tarafı daha cazip aslında unigroup fln yapar böyle şeyler? not:grubuna dahil olmak istiyorum yabancı sessiz arkadaşınız katiliniz olurum :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 goarth ilk ben dedim baane :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Hardter, 28 Kasım 2005 19:51 tarihinde demiş ki: abi ne alaka turkler yapamazlarmı böle bişey bence güzel bi fikir dag evınde frp oynuyacaksınız aslına off off :) Oha frp dedi adam öyle bir ortam hele yılbaşında, kafanızı kaldırın sosyalleşin =P[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: BeIlow, 28 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki: goarth ilk ben dedim baane :P arkadaşım önemli olan zamanla değil etkileme bak ben vaadlerde bulunuyorum para diyorum hanım arkadaş diyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Benim babam oradaki bir kaç askeri tanıyor (malüm eski asker) gireceğinizden daha ucuz yer kiralar :P ahaha al sana vaad nihohoho :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar