Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 buralarda böyle deniyor sanırım, hepi pörtlek ve türevleri.. evet bugün zaugna khaldunun doğum günü. doğum günün kutlu olsun canıms. evet, bak konu açtım işte. =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 iyi ki doğdun nice mutlu senelere[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 doğum günün kutlu olsun Balina[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 doğum günün kutlu olsun orti ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice senelere[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice senelere...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 iiki dodun:)[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Nice senelere[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces***
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice yıllara[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:)
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ehehe uo anılarımız için nice uosuz senelere :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice yıllara.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Kreese Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tanımıyorum ancak doğmuş işte kutlu olsun doğum günü de
xarion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice yıllara :) bende tanımıyorum ama olsun paylaşmak güzeldir :)[signature][hline]harbi?
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kutlu olsun :tebrikz:[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bende kutluycam. HEPİ PÖRTLEK ! :)[signature][hline]i see dead people ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Doğum günün kutlu olsun[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 heppi neeyşın :tebrikz:[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice senelere zaugna :tebrikz:[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
malik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kutşı olsun:tebrikz:[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice yillara zaugna! =) . herseyin gönlünce olmasi dilegiyle!![signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide..
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kutlu mutlu olsun[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice mutlu senelere...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
dory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kutlu olsun efendim:)[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nice mutlu yıllara![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 doğum günün kutlu olsun kardeş.. nice patili yıllara..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
Öne çıkan mesajlar