gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar 6 yaşında bir kız çocuğu var ve kalbi delik çarşamba günü ameliyat olucak ama kan bulunamıyor eğer kan bulunmazsa amelayat tarihi 3-4 ay geriye sarkıcak duyarlı arkadaşlardan msj bekliyorum ayrıca bana mail adresimden de ulaşabilrisiniz [email protected] dalga geçilecek bir konu değil yarın bir gün bizimde başımıza gelebilir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sticky gerek buna . Geçmiş olsun ben bakınıyorum hemen .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evet sticky olsun, msnden suan herkese yazıcam. Geçmiş olsun bu arada.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 04 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ayrıca telefon numarası falan verirsen msnde dagıtmaya basladıgımda daha verimli olur. Birde hangi şehir ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 04 Aralık 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar ameliyat kayseride oluşak ama istanbuldan gidicek ameliyat olan kız çocuğu yani şehir önemli değil arkadaşlar yeterki kan bulunsuz bi şekilde aldırılınır hangi şehirde olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Telefon verirsen daha cok yardımcı olabilicem ciddi anlamda ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar ben bu sitede acanmiyim bu konuyu hep baş sırada tutabilirmiyiz ben bilmiyorum da. öyle bir olasılık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bir yetkili görürse sticky yapar konuyu , görene kadar tutmaya çalışırlar en tepede .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şu an telefon numarası veremiyorum çünkü kana ihtiyacı olan kızın ailesine ulaşamıyorum yarın tel yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Telefon olsaydı daha güzel olurdu ya. Neyse ben msnden forwarda baslıyorum, isteyen buradanda alabilir forward mesajını. [spo1=forward]Acil AB(+) KAN ARANMAKTA; İstanbul 'da yasıyan 6 yasındaki kalbi delik olan bir kız cocugu icin acil AB(+) Kan aranıyor. Kan uzun ugraslar sonucu ne yazıkki bulunamamakta, eger kan bulunamazsa ameliyat tarihi 3-4 ay ileriye aksatılıcak ve aksatılan tarihe kadar genc kızın yasıyacagı kesin degil. Kan vericek arkadaslar [email protected] mail adresine mail ile ulasabilir veya msn ekliyebilir. Lütfen bu mesajı vicdanımıza sıgınarak listemizdeki herkeze ulastıralım.[/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Geçmiş olsun, up.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: yok o teot11x değil 13x tahminimce.. k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: evet 13x te olabilir. [Bu mesaj Heimdall tarafından 05 Aralık 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bulunmuş Kan Tekrardan geçmiş olsun...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya şu an yardım edemeyecek durumdayım. ama geçmiş olsun. inşallah yakın zamanda bulunur[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşlar göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden ötürü çok saolun aranan kan bulunmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar