Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acilll AB(+) pazitif kan aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar 6 yaşında bir kız çocuğu var ve kalbi delik çarşamba günü ameliyat olucak ama kan bulunamıyor eğer kan bulunmazsa amelayat tarihi 3-4 ay geriye sarkıcak duyarlı arkadaşlardan msj bekliyorum ayrıca bana mail adresimden de ulaşabilrisiniz [email protected] dalga geçilecek bir konu değil yarın bir gün bizimde başımıza gelebilir arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
Evet sticky olsun, msnden suan herkese yazıcam.

Geçmiş olsun bu arada.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

[Bu mesaj Mayhem tarafından 04 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ayrıca telefon numarası falan verirsen msnde dagıtmaya basladıgımda daha verimli olur.
Birde hangi şehir ?[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

[Bu mesaj Mayhem tarafından 04 Aralık 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ameliyat kayseride oluşak ama istanbuldan gidicek ameliyat olan kız çocuğu yani şehir önemli değil arkadaşlar yeterki kan bulunsuz bi şekilde aldırılınır hangi şehirde olursa olsun.
Mesaj tarihi:
Telefon verirsen daha cok yardımcı olabilicem ciddi anlamda ?[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
Telefon olsaydı daha güzel olurdu ya. Neyse ben msnden forwarda baslıyorum, isteyen buradanda alabilir forward mesajını.

[spo1=forward]Acil AB(+) KAN ARANMAKTA; İstanbul 'da yasıyan 6 yasındaki kalbi delik olan bir kız cocugu icin acil AB(+) Kan aranıyor. Kan uzun ugraslar sonucu ne yazıkki bulunamamakta, eger kan bulunamazsa ameliyat tarihi 3-4 ay ileriye aksatılıcak ve aksatılan tarihe kadar genc kızın yasıyacagı kesin degil. Kan vericek arkadaslar [email protected] mail adresine mail ile ulasabilir veya msn ekliyebilir.
Lütfen bu mesajı vicdanımıza sıgınarak listemizdeki herkeze ulastıralım.[/spo][signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun.[signature][hline]thelegbra, 30 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
yok o teot11x değil 13x tahminimce..
k-Potti, 30 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
evet 13x te olabilir.

[Bu mesaj Heimdall tarafından 05 Aralık 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...