Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acilll AB(+) pazitif kan aranıyor

gs_burak1905

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 6 yaşında bir kız çocuğu var ve kalbi delik çarşamba günü ameliyat olucak ama kan bulunamıyor eğer kan bulunmazsa amelayat tarihi 3-4 ay geriye sarkıcak duyarlı arkadaşlardan msj bekliyorum ayrıca bana mail adresimden de ulaşabilrisiniz [email protected] dalga geçilecek bir konu değil yarın bir gün bizimde başımıza gelebilir arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca telefon numarası falan verirsen msnde dagıtmaya basladıgımda daha verimli olur.
Birde hangi şehir ?[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

[Bu mesaj Mayhem tarafından 04 Aralık 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon olsaydı daha güzel olurdu ya. Neyse ben msnden forwarda baslıyorum, isteyen buradanda alabilir forward mesajını.

[spo1=forward]Acil AB(+) KAN ARANMAKTA; İstanbul 'da yasıyan 6 yasındaki kalbi delik olan bir kız cocugu icin acil AB(+) Kan aranıyor. Kan uzun ugraslar sonucu ne yazıkki bulunamamakta, eger kan bulunamazsa ameliyat tarihi 3-4 ay ileriye aksatılıcak ve aksatılan tarihe kadar genc kızın yasıyacagı kesin degil. Kan vericek arkadaslar [email protected] mail adresine mail ile ulasabilir veya msn ekliyebilir.
Lütfen bu mesajı vicdanımıza sıgınarak listemizdeki herkeze ulastıralım.[/spo][signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...