Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex Change Şeysi.

Mithr

Öne çıkan mesajlar

Evet Changel's Anger (Böyle yazılıo galiba) questinin ödülü olarak cinsiyet değiştirme scrollu veriliyor.:lol:Varmı daha önce kullanan,Kadın char açmıştım erkek oluyor değilmi? Ayrica piyasadaki fiyatını bilen varmı?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla Rare item olduğu için baya para eder.Ama Troy'da satamazsın çünkü milletin daha k.çına don alacak parası yok :D

Elime geçen tüm lootları düşünmeden satıyorum.Level 20 altı tüm lootlara satacağım quest droplar dışında :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde bir tane sex change scroll var :D 500k ya bırakırım diye düşünüyorum

quest 16 lvl da alınıyor ama time avalible yanı belirli bir zaman içinde quest yapılırsa scroll veriliyor.Tiger Questindeki gibi.

3 saat içinde yapılırsa Tiger Scroll diye bir şey veriliyor ben questi aldığım halde baya bi sonra yaptığım için alamadım :D Aynı şeyi yapmadım bu questte.

Sanırım bu questin 4 saat zamanı var.Ben 3 saat civarında yaptım.Kolay ama çok çok uzun 200 Bandit Bowman kesilecek ki tek yerde çıkıyorlar ve orada 35 kişi oluyor :D Kolay gelsin size :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız No Limit Yazıyor Niohah.

Neyse nasılda benim konum istediiim gibi saptırabilirim :horace:
Şimdi reskill yapacağım lvl 20de.Neyse reskill yapinca statlarimida yeniden verebilecekmiyim veremiyeceksembile Re-Stat yapabilirmiyim acaba?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...