Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evet Changel's Anger (Böyle yazılıo galiba) questinin ödülü olarak cinsiyet değiştirme scrollu veriliyor.:lol:Varmı daha önce kullanan,Kadın char açmıştım erkek oluyor değilmi? Ayrica piyasadaki fiyatını bilen varmı?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla Rare item olduğu için baya para eder.Ama Troy'da satamazsın çünkü milletin daha k.çına don alacak parası yok :D Elime geçen tüm lootları düşünmeden satıyorum.Level 20 altı tüm lootlara satacağım quest droplar dışında :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 darkında dediği gibi bu bi rare item. baya pahalıdır...[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Mithr, 04 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Kadın char açmıştım erkek oluyor değilmi? Mithr tanımıyorm seni :D Edit:imza deneme /iimza için ÇİZİK yap SAÇMALIYOSAM UYAR BENİ Buzkirpisi [Bu mesaj Buzx tarafından 05 Aralık 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yaws ben herzamanki gibi erkek açmıştım ama tüm droplarım famale kafayı yicem. hepsini vendor alra satıyorum tabi ama hala kıçımdaki donu tamir ettirecek parayı bile bulamadım, 20 lvl olucam ama açım :P[signature][hline]Asdasddas asdasd asda Daytttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Male açıyorum female armorları düşüyor, female açıyorum male armorları düşüyor... Bi cünupluk var ama anlamadım gitti[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Elimde bir tane sex change scroll var :D 500k ya bırakırım diye düşünüyorum quest 16 lvl da alınıyor ama time avalible yanı belirli bir zaman içinde quest yapılırsa scroll veriliyor.Tiger Questindeki gibi. 3 saat içinde yapılırsa Tiger Scroll diye bir şey veriliyor ben questi aldığım halde baya bi sonra yaptığım için alamadım :D Aynı şeyi yapmadım bu questte. Sanırım bu questin 4 saat zamanı var.Ben 3 saat civarında yaptım.Kolay ama çok çok uzun 200 Bandit Bowman kesilecek ki tek yerde çıkıyorlar ve orada 35 kişi oluyor :D Kolay gelsin size :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 satmayın saklayın derim. İleride bi unique item gelir elinize ahanda bi bakarsınız female fakat siz male'sınız. Hah işte o zaman scroll davasına girersiniz.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yanlız No Limit Yazıyor Niohah. Neyse nasılda benim konum istediiim gibi saptırabilirim :horace: Şimdi reskill yapacağım lvl 20de.Neyse reskill yapinca statlarimida yeniden verebilecekmiyim veremiyeceksembile Re-Stat yapabilirmiyim acaba?[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 No Limit yazıyor ama zamanı var :) baya süre veriyor ama kolay quest zaten sanmıyorum kaçırasınız :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar