xarion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aslında cric kadar olmasada üzerine gidilmesi gereken bişey hunter vb için sebebi mesela agilityniz düşük fakat cric iniz yüksek 1.si atışlar normalden faha fazla missliycek. dolayısıyla aslında %20 olan şans ıskalamalardan dolayı kendi kendine düşücek.. 2.si crit ile verdiğiniz damage ranged attack poweınız düşük olacağından buna bağlı olarak dps inizin de düşük olacağından fazla ama daha az etkili olucak.. eğer agility yüksek ve cric diğerine göre daha düşük ise agility bu farkı az da olsa kapatıcak ayrıca daha az "Miss" görücez.. ve ranged atack powerımıza bağlı dps imiz daha yüksek olucağından critlerle vericeğimiz dmg daha fazla olucak.. bence crit şansı değil agility kısacası :)[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 attack power düşük olur da agility hit chance etkilemez[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hadi ya : / o zaman onca hesap boşa çıktı..[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Demekki tek gereken su an için BS shoulderı almam. Ve tabi neck, trinket ve ringlerde guzl itemlar cıkarmak. Ne yazıkki MC onyxia ve BWL itemları henuz uzak bana :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 DM northtan ogre forged hauberk ve leggings of destruction baya iyi parçalar. bir de questle gelen backwood helm var. hepsi 1% crit ve guzel statlar veriyo[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Instance larda kullanmak icin Tanished Elven Ring almanı tavsiye ederim, Hit Chance ve 15'er Agi verecekler. bude %2 hit chance + 60 ranged attack power eder. Birde Barbarous Blade alıp +15 agility encn. yaptırırsan pradan da 90 Ranged Attack Power gelir. Instance'larda full crit gitmek soylendigi gibi Miss leri arttırıyor buda hunter'ın gereksiz bir class gibi görünmesine neden oluyor.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Burning Legion - Invadoria Night-elf Hunter, Glebriwyn. [Bu mesaj Konn tarafından 10 Eylül 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Full BS setin guzelliği 80 attack power vermesi en sonnunda ve %1crit yanındada birkaç bişi ve HP falan. Kısacası DM itemlar kullanıyor isen ringler ve trinketlerin falan HP veriyor olması lazımki kolay ölme. Amann işte ne biliyim ne buluyorsan onu takacam ama eskisini atmayacanki begenmez isen geri takabil :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yeni konu açmayıp eskisini uplayayım dedim, raged crit i nasıl hesaplarım? agility ve attack power ın etkisi nedir? ilgilenen arkadaşlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Earenwen, 05 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: yeni konu açmayıp eskisini uplayayım dedim, raged crit i nasıl hesaplarım? agility ve attack power ın etkisi nedir? ilgilenen arkadaşlara teşekkürler Ranged crit hesaplamaları bukadar karışık değilki ya Hunterda melee crit i diğerlerinde olduğu gibi Agility arttırıyo yani agilityden gelen crit i "P" ya bastığınızda gelen menüden görebiliyosunuz Melee crit + talentden aldığın % 5 crit (bu sadece ranged crit çünkü) = ranged crit şansınız ki bunu DMG meterda görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 barb blade legging of destruction alırsın dm den çok güsel olur.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ahanda DM deki hunter lootları Warpwood Binding Tarnished Elven Ring Leggings of Destruction Ogre Forged Hauberk hunter için gerçekten çok iyi itemler ayrıca Enchantment Shaman a da süper gider [Bu mesaj yevaud tarafından 05 Aralık 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 abso agility kas derim sana salla crit chance mrit chance napacan :D ben PVP de direk Crit verenleri giriyorum 100 de 25 26 civarları crit galiba, inşallah doğru saymışımdır. Hunterın instantları çoook. 100 de 20 crit in olsun damage atıyorum 420 olsun yerine 100 de 10 crit olsun 480 damage olsun daha iyidir benim için. Ne kadar crit o kadar agro.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Asphodel, 05 Aralık 2005 18:19 tarihinde demiş ki: abso agility kas derim sana salla crit chance mrit chance napacan :D ben PVP de direk Crit verenleri giriyorum 100 de 25 26 civarları crit galiba, inşallah doğru saymışımdır. Hunterın instantları çoook. 100 de 20 crit in olsun damage atıyorum 420 olsun yerine 100 de 10 crit olsun 480 damage olsun daha iyidir benim için. Ne kadar crit o kadar agro. şaka mı yapıyosun 420 olsun crit şansın %20 olsun 10 atışta verdiğin dmg 5460 460 olsun crit şansın %10 olsun 10 atışta verdiğin dmg 5290. ki %20 şansla 1050 vurmak la %10 şansla 1150 vurmak arasında dağlar kadar fark var.. ağlatmayın beni.. hesaplama yapın anlamıyorum cric yerine agi diyen amcamları..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bide instant çok demişsin vuruşuna + dmg veren tek atış var o da multishot.. tabi bu arada saymıyorum scatterı dps ile o kadar da alakası olmayan bi büyü.. aimed instant değil. %10 fazla ihtimale %250 dmg vermek ile 40 dmg fazla vermek arasında dağlar kadar fark var..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar