Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Turkiyede Knight online sunucusu olsaydi nasil olurdu merak etim bir anket gibi birsey yapalim dedim ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Allah korusun[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ali sb mi aldı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hayatta orada oynamazdım...Orada oynayacağıma tavla oynardım hem de kendi kendime daha iyi...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: bilinc, 05 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Hayatta orada oynamazdım...Orada oynayacağıma tavla oynardım hem de kendi kendime daha iyi... +1 bencede[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda şifresi deişmeyenler tıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Olur mu asıl orası eğlenceli olurdu. Gm notice geçiyo ###Notice: bilinc Cz'de beni kestiin içün 3 days muted### ###Notice: Dupe yapmayın gelin ben size satarım Ytl'ye### :D:D:D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ [Bu mesaj Theridone tarafından 05 Aralık 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dupe lag dolandırıcılık ks kufur edıt charlar :D baska kaldımı bazılarınız dıyıcektır her kotu sey turklerdemı dıye oyuna bakın yapmıyolarmı yalansa yalan dıyın ıyılerde var ama kotu cogunlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 herkezde lvl 80 herkezde +10/100 raptor +10/25 shell falam heheheh :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hic ko oynamadım ama sanırım orda oynayan arkadasların akıl saglıgı pek iyi olmazdı[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Denemeden nasil bilebilirsiniz demi denemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 alis en son uo serverı acıyodun sen? :D huahauha[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Adam gibi adamların eline verilirse bence hiç bir problem olmazdı Su an ki serverların GM lerinin adam gibi adam olmayısından dolayı bi ton problem yasıyoruz ... ama sunlarda olmaz olmaz degil : mesela CZ deöldürdün beni diye baslar sora küfürlesme olur ... genclerden bi tanesi der adresini ver .. digeride verir ... yarın gazetelerde oyun yüzünden arkadasını av tüvefiyle vurdu :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bilinc greyhawk la kanka mi oldunuz naptiniz cz de ne zmn karsima greyhawk ciksa sen sen ne zmn karsima ciksan greyhawk oralarla dolasiodu o_0[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ultima yalan olmus[signature][hline]All I wanna say is that They don't really care about us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Thegelbra laf oturtmasini istiormusun ? oturtayim mi yani ? Bunu mu istiorsun milletin ortasinda rezil mi edeyim seni ? reklam olmasin 2 Sunucu var =) baska bir sey istedin mi kucuk arkadasim ? bence boyun kadar yazsan iyi olur konuyla alakasi olmayan seylere burnunu sokma bence .. Laf yetistirmeye kalkacagina isini yap daha iyi haksizmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Adam gibi adamlarin elinde olursa neden olmasin ? K2 Network için 100 lerce başlik açiyorsunuz çok mu adil sizce ? Char'lariniz sitedeki sorunlar yüzünden ellerinizden gidiyor sorununuzu kim paylaşiyor sizinle ve bir çoğumuz Premium kullanicisiyiz kaç kişi 60+ charin'dan oldu kaç kişi Hack'lendi ve tam anlamda sorunsuz yardim aldi ? Bunlari düşünerekten söylüyorum arkadaşlar. Usko - Myko - Japko yerine bir çok KO - KE Server'lari olsaydi ( alternatif ) sizce kullanici kaygisindan yeterli desteği sağlamayacaklar mi sorarim ? Türk'lerin kuracaği iyi bi server olabilir elbette negatif bakmamali eğer adam gibi kişilerle yola çıkılırsa neden olmasin sizce ? Ha şöyle söyleyim bana birisi PM atip dese gel aga server kurduk oyna Oynarmıyım ? Oynamam oda ayri bir konu.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Guzel yaklasim takdir etim.. Ko uzun suredir girmedim baya olaylar olmus glba =) belli surekli baslik acilior =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 welcome to TRko Server list Aga1 Aga2 Aga3 *aga1' e girmeye çalışılır aşağıdaki mesaj ile karşılaşılır * " Too many dupers are logged in "[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Murtaza, 05 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: welcome to TRko Server list Aga1 Aga2 Aga3 *aga1' e girmeye çalışılır aşağıdaki mesaj ile karşılaşılır * " Too many dupers are logged in " ;][signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 heh cidiyim turkiyede bir sunucu acilmaya planlanior bende sorayim bir halkimiza ne olur diye..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Alis, 05 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Thegelbra [signature][hline]All I wanna say is that They don't really care about us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ßen tr sunucusu acmayı dusunmustum fakat k2network'ile yaptımız diyalog,da yıllık 1000$ client ücreti sadece bunla kaLsa dıyorkı 6 adet win server ve en az 12 mbit baglantı :) kı bunlar kafadan aylık 20 mılyar yapar bunu yapacak turku tanımadım ıcın ımkansız dıyorum tr serverı olması xD[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: dory, 05 Aralık 2005 22:40 tarihinde demiş ki: said: Alis, 05 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Thegelbra Ona hep ole diom[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: PaMiR, 05 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki: ßen tr sunucusu acmayı dusunmustum fakat k2network'ile yaptımız diyalog,da yıllık 1000$ client ücreti sadece bunla kaLsa dıyorkı 6 adet win server ve en az 12 mbit baglantı :) kı bunlar kafadan aylık 20 mılyar yapar bunu yapacak turku tanımadım ıcın ımkansız dıyorum tr serverı olması xD wow sunuculari icinde ole denmisti ama bir sey var ki =) takmiorlar.. para kazanmiadigin surece bu iste veya para gutmedigin surece bir sey yapilamaz yani ve ayrica 12 makine demisler 1 sunucu icin deil tum sunuculari icin ole.. 12 mbit baglanti tum sunuclari icin gereken baglanti =) dogrultayim ;)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lol . ben bızımle yaptıkları diyalogdan söz edıyorum bıze denılenler bunlar. sunucu fıyatlarından bılgın yok sanırım www.anet.net.tr gir de incele tr nın en dandık datacanteri..[signature][hline]Name: YASiN31 clan: Recruits Server : Ares Lvl: 6x np : 36k Nation: Karus Job: Shodow Knight I'love You ::PuPPeT:: xD I'love You polifonik_osuruk I'love You ::End:: I'love You Keagon_Lich I'love You stratavorious I'love You PirateSS I'love You OmarR xD yeter bu kadar :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar