Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 party falan yapıyoruz da ex falan gelmiyor. itemler paylaşılmıyor. nasıl bişi bu ya.. yada benmi yanlış dikkat ettim bunların hepsi oluyormu :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Party tabından item/exp paylaşımını ayarlıyabiliyorsun. (Kısayolu p sanırım) Ama questlerde neye göre öldürdüğün sana veya partydeki diğer kişilere yazılıyor bilmiyorum.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 partyde seçenekler mevcut. ister item veya exp i paylaşıyorsunuz (8kişi) ama belli bi uzaklıkta olmalısınız birbirinize. istersenizde herkez kendi item ve expini alıyor (4 kişi) ama %10 exp fazla alıyor herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Birde şu saçmalık ypmışlar ve bu sistem sayesinde ks yapmaya zorluyorlar milleti. Örneğin ben şuan bandit bowman görevini yapıyorum yaratığa en son vuran alıyor quest sayısını. herkez birbirininkine dalıyor. küfürleri görsen. çoğunu anlamıyorum ispanyolmu ne artık :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en son vuran değil sanırım en çok damage veren alıyor. Ben baya denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok ya ne en çok vuranı bende buna deli oluyorum en çok vuran sadece itemleri alıyo çok salakça yapmışlar bunu[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hı bende item olarak düşünmüştüm. öldüren en son vuran olarak geçiyor sakat gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Evet questlerde oyle bir saçmalık var.Dün gece 50 bandit görevini yapmaya çalışıyodum.Bu kadar basit bir görevi 2 saatte bitiremedim.12 tanede çıktım.Deli oluyosun vur vur vur adam geliyo son vuruşu yapıyor gitti ona.Saçmalık.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ayrıca Şu returning scroll satılıyormu. sadece drop ladım şimdiye kadar. mecbur tabana kuvvet hep :((([signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 en fazla hasar veren loot u alır son vurusu yapan kill i alır ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Gift15h, 05 Aralık 2005 17:58 tarihinde demiş ki: Ayrıca Şu returning scroll satılıyormu. sadece drop ladım şimdiye kadar. mecbur tabana kuvvet hep :((( satılıyor. jinjin datıyordu sanırım tanesi 5k[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Gift15h, 05 Aralık 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Birde şu saçmalık ypmışlar ve bu sistem sayesinde ks yapmaya zorluyorlar milleti. Örneğin ben şuan bandit bowman görevini yapıyorum yaratığa en son vuran alıyor quest sayısını. herkez birbirininkine dalıyor. küfürleri görsen. çoğunu anlamıyorum ispanyolmu ne artık :D valla bende hiç olmadı 200 taneyi rahat rahat kestim bazen geldiler daldılar ama :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar