Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki party sistemi...

Gift15h

Öne çıkan mesajlar

Birde şu saçmalık ypmışlar ve bu sistem sayesinde ks yapmaya zorluyorlar milleti. Örneğin ben şuan bandit bowman görevini yapıyorum yaratığa en son vuran alıyor quest sayısını. herkez birbirininkine dalıyor. küfürleri görsen. çoğunu anlamıyorum ispanyolmu ne artık :D[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ne en çok vuranı bende buna deli oluyorum en çok vuran sadece itemleri alıyo çok salakça yapmışlar bunu[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet questlerde oyle bir saçmalık var.Dün gece 50 bandit görevini yapmaya çalışıyodum.Bu kadar basit bir görevi 2 saatte bitiremedim.12 tanede çıktım.Deli oluyosun vur vur vur adam geliyo son vuruşu yapıyor gitti ona.Saçmalık.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gift15h, 05 Aralık 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
Ayrıca Şu returning scroll satılıyormu. sadece drop ladım şimdiye kadar. mecbur tabana kuvvet hep :(((

satılıyor. jinjin datıyordu sanırım tanesi 5k[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 20+

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gift15h, 05 Aralık 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Birde şu saçmalık ypmışlar ve bu sistem sayesinde ks yapmaya zorluyorlar milleti. Örneğin ben şuan bandit bowman görevini yapıyorum yaratığa en son vuran alıyor quest sayısını. herkez birbirininkine dalıyor. küfürleri görsen. çoğunu anlamıyorum ispanyolmu ne artık :D

valla bende hiç olmadı 200 taneyi rahat rahat kestim bazen geldiler daldılar ama :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...