zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Devletimiz laik olduğu halde neden kadrolu imamı var hep merak etmişimdir ? Kadrolu peder yada yahudi din adamları da var mı ? Varsa laik devlette neden var ? Yada yoksa imam varda neden peder veya yahudi yok ? laik devletin kadrolu din adamı bulundurması ne kadar doğrudur ? [signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. [Bu mesaj zarek tarafından 04 Aralık 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 islam dininin tarikatların eline bırakılarak yozlaştırılması istenmemiştir. Çünkü osmanlı'nın son devri böyle idi. bu sebeple dinin korunması amacıyla kuruldu diye biliyorum. Atatürk'te dinin saflaştırılmasına önem verdiğini işitmiştim....(sadece işittim diyorum kaynak istemeyin)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 buyuralım burdan yakalım..hatta hiç zahmet etmeyin şöyle olucak: -harbi abi, nedir yani herkes kendi yağıyla kavrulsun, avrupada falan kiliseler devletten destek almıyo hede hödö -olur mu abi türkiye müslüman bi ülke, %99 müslüman -hayır sen türkiye müslüman bi ülkedir diyemezsin ulan laikiz biz -sen değilsin ama türkiye müslüman, o cami minareleri bi yerine mi battı? -benim kendi dinim var, devlet bana da din adamı atasın o zaman, nerde bu devlet?hep bu hükumetin altından çıkıyo bu işler, laiklik elden gidiyo.. -din elden gidiyo -laiklik elden gidiyo -hede hödöye kafam girsin..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 güzel :) ama cidden bu sözler çıkar bu topictende...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 allah yok mu diyosun sir onu soyle sen bana, gene kivirdin.[signature][hline]kasim 2005 seti
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: sir, 04 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki: buyuralım burdan yakalım..hatta hiç zahmet etmeyin şöyle olucak: -harbi abi, nedir yani herkes kendi yağıyla kavrulsun, avrupada falan kiliseler devletten destek almıyo hede hödö -olur mu abi türkiye müslüman bi ülke, %99 müslüman -hayır sen türkiye müslüman bi ülkedir diyemezsin ulan laikiz biz -sen değilsin ama türkiye müslüman, o cami minareleri bi yerine mi battı? -benim kendi dinim var, devlet bana da din adamı atasın o zaman, nerde bu devlet?hep bu hükumetin altından çıkıyo bu işler, laiklik elden gidiyo.. -din elden gidiyo -laiklik elden gidiyo -hede hödöye kafam girsin.. e konuşcak bişey kalmadı nolcak şimdi :([signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Dela, 04 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: allah yok mu diyosun sir onu soyle sen bana, gene kivirdin. nası yani ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 dela şurda iki dakka rahat vermedin, iki fikir empoze edicez alt tarafı eyt ya[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sir laik misin şeriatçı mısın çabuk söyle ?[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yeni trend : anti müslümanlık. yakışırrrr.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 adam sabahtan beri her topicte allahin varligini reddediyor. yok oyle bi guc oyle bi kudret olmazlar, yok buyrun size hazirini verelim demeler kul hakki yemeler. allahsiz misin ulan![signature][hline]kasim 2005 seti
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: aquila, 04 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: allah yok bugun, yarin tekrar arayin... döncem ben sana ayrılma.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yine başladık sonumuz hayırlı olsun[signature][hline]laverda yalan oldu..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: aquila, 04 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: allah yok bugun, yarin tekrar arayin... dalga malga hoşta aman kırmızı çizgiye basmayalım... bastıysakta kaldıralım ayağımızı :P[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ahohaehuah dan başka bişey yazamadim[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Dela, 04 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: adam sabahtan beri her topicte allahin varligini reddediyor. yok oyle bi guc oyle bi kudret olmazlar, yok buyrun size hazirini verelim demeler kul hakki yemeler. allahsiz misin ulan! said: Dela, 04 Aralık 2005 20:01 tarihinde demiş ki: no allah no muhammed. ronaldinho'yu açıkla bana! [signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça [Bu mesaj sir tarafından 04 Aralık 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 allaha inanmiyosun da ronaldinhoya mi inaniyosun bre zindik? kuran fotoşap mi diyosun? film hilesi mi ulan yarilan denizler aylar?![signature][hline]kasim 2005 seti
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 el cabuklugu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Dela Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ceviri yaptim orda arkadasim, elciye zeval olmaz.[signature][hline]kasim 2005 seti
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 açıklama: pes 5'te ronaldinho ile taaa 35 metreden golüm var.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 çeviri kazı yanmasın dela asdadsd[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
laverda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hepimiz yanacağız. hem de çok kötü.. ğıaoahaa(başka türlü iğrenç gülmeyi bilmiyom idare edin)[signature][hline]laverda yalan oldu..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Dela, 04 Aralık 2005 21:53 tarihinde demiş ki: allaha inanmiyosun da ronaldinhoya mi inaniyosun bre zindik? kuran fotoşap mi diyosun? film hilesi mi ulan yarilan denizler aylar?! Töbe yaa. Akşam akşam gülme krizine gireceğim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Allah bugun yok, yarin arayin . Ben baş melek Dinsiz, nasıl yardımcı olabilirim ? (LoL)
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bir de şunu çok iyi ele almamız lazım. [spo1=18+]http://www.secretspy.net/flashs/eSalak-Oflu_Hoca01.htm[/spo][signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Öne çıkan mesajlar