Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoftun SON BOMBASI Encarta

SunBird

Öne çıkan mesajlar

gavur yapıyo harbiden :D[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Sosyal ağlarda paylaş

@VipeR ne alaka? bilmediğin bişeyi direk sorabiliyorsun ve yanıtını alabiliyorsun.
matematik işlemi dahi yapabiliyorsun.hesap makinası gibi kullanabiliyorsun. şu nedir dediğinde fotografıyla birlikte söylüyor.
32x+8=1.3 yaz x kaç bulsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 01 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
@VipeR ne alaka? bilmediğin bişeyi direk sorabiliyorsun ve yanıtını alabiliyorsun.
matematik işlemi dahi yapabiliyorsun.hesap makinası gibi kullanabiliyorsun. şu nedir dediğinde fotografıyla birlikte söylüyor.
32x+8=1.3 yaz x kaç bulsun.

My source for this information is inaccessible at the moment. Please give me a few seconds and try to ask your question again.
Exception details: too many failed requests to "MSNSearch API".

Yok valla bulamadı böyle bişiler dedi :)[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.
Cemaat : İYİ bilirdik!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Oha bi an noluo dedim be :D İstiklal Marşı çalmaya başladı :) Süper valla gurur duydumda. Bu elemana biz işlem falan yaptırabiliosak acayip işe yarar.

Fistan bi tarif etsene nası yaptırcaz buna işlem falan.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler link var da ben mi goremiom yoksa hepiniz google dan aratıp mı baktınız? ben demosunu buldum encartanın bi link verin ya.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SunBird, 01 Aralık 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 01 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
32x+8=1.3 yaz x kaç bulsun.

My source for this information is inaccessible at the moment. Please give me a few seconds and try to ask your question again.
Exception details: too many failed requests to "MSNSearch API".

Yok valla bulamadı böyle bişiler dedi :)

bulamadı değil o. ard arda soru sormuşsun az sonra sor diyo jnms. :/[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

Denemek için küfrettim. Sonra bana lütfen kabalaşma gibi bişi dedi. Sonra ok dedim oda ok dedi. Özür diledim , önemli değil dedi :D Gavur yapıo kardeşim :)[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...