jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bende getırıyım belkı gıyerım :p sabo hangı renk senınkı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 siyah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 benımkı mavı :p ıyı ozaman sıyah ıstıyodum ama bı bu kalmı$ :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ben de geleceğin yıldızları basket okulu formamı mı giysem lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 :p ben getırcem dde herhalde pha ya verırım o ıstedı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya bi gidin işinize başka forma mı yok :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 estel shaq formasını gıycekmı$ :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yakışır baba'ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 estel gelmiyo ama[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yine de yakışır, isterse denize girerken giysin formayı, yine yakışır[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 gömleke gelecem[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: BabacumMostors, 10 August 2003 23:50 tarihinde demiş ki: gömleke gelecem[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart gömlekle gelmesen şaşardım zati euah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sabo dynamick babacum jaan jankis phalanx jacabo arcane dralnu axedice kenderleme Olduk. Perşembe diyosunuz 17:00 kal önü diyosunuz. Uyar Yanlız 11 kişiyiz biri daha olsa 3erden turnuva olurdu negzel[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 arcane'in sesi soluğu çıkmadı hiç, öyle dalgasına sordu sanırım ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 axedice benimde ismimi ekleyebilir misiniz ? Bende gelmek isterim tabii uygunsa ...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sabo DynamicK (yıldızların adı büyük yazılır) babacum jaan jankis phalanx jacabo arcane dralnu axedice kenderleme selamon[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: DynamicK, 11 August 2003 12:06 tarihinde demiş ki: sabo DynamicK babacum jaan jankis phalanx jacabo arcane dralnu axedice kenderleme selamon[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net wa bea kadroya bak avrupa samp. sında bıle ı$ gorur wallla :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 11 August 2003 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jacabo tarafından 11 August 2003 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 jacaboı gene esprik yapacam derken batırmışsın benim ismim gene büyük yazılmıs siznkiler sadece bold :P farketmes gene ön plana cıkıyorum sahadada forumdada konusuyos yane :) hade beyler ben kaçtım sakarya ya gidiyorum sınavlara giricem çarşamba ogleden sonra istde olurm perşembede 3lükleri konuştururum artıkın :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bu mac oynandimi oynanacakmi beyler bende gelseydim ya topu gostermem yaa eskiden efes altyapidaydim :)[hline]Dunyayi Kurtaran Adam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: LvL_Sabo, 11 August 2003 04:26 tarihinde demiş ki: arcane'in sesi soluğu çıkmadı hiç, öyle dalgasına sordu sanırım ?gelio arcane[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kendercik de geliyo arcane axedice babacum dralnu dynamick jaan jacabo jankis kendercik kenderleme lvl_sabo phalanx selamon urza 14 kişiyiz şu an[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 2 kişi satar 12 oluruz lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Usta maclar ist. teyse bende geliom hula :)[hline]Dunyayi Kurtaran Adam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 iyide dralnu oynarmi? ben izlemeye gelecek diye biliyorum[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dralnu izler doğru spyro gelmiyo mu izlemeye :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar