Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. geleneksel paticik basketbol maçı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar. Basket maçini ileriye atalim ben 15 inde istanbula gelicem allahin izniyle. tatil anca bitecek. Geliyim beraber oynayalim olmaz mi?? kariştiriyorum biraz işleri ama .. Rica etsem? Benim gibi pivot ve tırmanma şeridi tipli bir adam olmadan basket oynanir mi? Yapin bir güzellik bana.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Mesaj tarihi:
kobe nin felan smaç basmasına gerek yok ki ben basarım onun yerine :-P
Benim orada anlatmak istediğim topun ağırlığı ve renginden çok havası ve tırtırlarının önemiydi ama bunlar o kadar önemli değil gene oynarım.
Isınırken size smaç şov yaparım ben hem :-P :-P Aslında bana NBA den teklif geldi de yok dedim okulumu biterecem dedim
:-P Yok yani yalanın bu kadarı olur :)[hline]NO PAIN NO GAIN

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 10 August 2003 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar. Basket maçini ileriye atalim ben 15 inde istanbula gelicem allahin izniyle. tatil anca bitecek. Geliyim beraber oynayalim olmaz mi?? kariştiriyorum biraz işleri ama .. Rica etsem? Benim gibi pivot ve tırmanma şeridi tipli bir adam olmadan basket oynanir mi? Yapin bir güzellik bana.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

eee yavrukuş sen de tatilin bi tarafına koydun, gel işte salı-çarşamba oyna. olmazsa bi daha yaparız sen geldikten sonra[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
bu arada kaç kişiyiz lütfen gelecekler benim yazdığıma eklesin:

sabo
dynamick
jankis
babacum
jaan

ekleyiniz...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
bende war tane nayk ama eskıdı az getırmıyımde begenmezsınız fılan dyn getırsın yenıymı$ de ama ıstersenız yedek olarak getırem[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ya işe yarar topları getirin
dyna nınki geçen seferkiyse yanlış hatırlamıyosam onla oynamıştık iyiydi
bikaç kişi daha getirsin
hem maç oynanırken diğerleri atış yapar sıkılınmaz hem de yedekte durur toplar[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
ok saol

sabo
dynamick
jankis
babacum
jaan
phalanx
jacabo
arcane
dralnu

bu kadar mı?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 10 August 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benden alcak arkada$ da :p bu arada eet ben tam bılmıyorum ondan 16,45 de trıp de bulu$caz gelebılırsınız benım gıbı bılmeyenler[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 10 August 2003 17:36 tarihinde demiş ki:
ok saol

sabo
dynamick
jankis
babacum
jaan
jankis
phalanx
jacabo
arcane
dralnu

bu kadar mı?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

jankis i 2 kere yazmışsın bende 10 kişimi olduk diye bakıyom
:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 10 August 2003 19:03 tarihinde demiş ki:
ya biraz geç oldu ama bişi dicem
2. kez yapılan bişi nasıl geleneksel olur e benim güzel sabom
www.dynamick.net

esprisi orda ;)

reek he evet evet ..[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
Deja-vu misali... :D

said:
ReeK, 10 August 2003 19:31 tarihinde demiş ki:
kal yaramaz bi yer gidin kalamış ta oynayın
ayrıca taktik ve bilgi isteyen icq ya gelsin
72634682
[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 10 August 2003 19:03 tarihinde demiş ki:
ya biraz geç oldu ama bişi dicem
2. kez yapılan bişi nasıl geleneksel olur e benim güzel sabom
www.dynamick.net

no sense of humour (in turkish: AYI)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
PhalanX, 10 August 2003 17:55 tarihinde demiş ki:
Ya beyler rica etsem İvy forması giymeseniz olur mu Sabo falan? :)[hline]Just gris..

imkansız malesef (ciddiyim), ezelden beri giyerim de[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...