Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. geleneksel paticik basketbol maçı...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar. Basket maçini ileriye atalim ben 15 inde istanbula gelicem allahin izniyle. tatil anca bitecek. Geliyim beraber oynayalim olmaz mi?? kariştiriyorum biraz işleri ama .. Rica etsem? Benim gibi pivot ve tırmanma şeridi tipli bir adam olmadan basket oynanir mi? Yapin bir güzellik bana.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

kobe nin felan smaç basmasına gerek yok ki ben basarım onun yerine :-P
Benim orada anlatmak istediğim topun ağırlığı ve renginden çok havası ve tırtırlarının önemiydi ama bunlar o kadar önemli değil gene oynarım.
Isınırken size smaç şov yaparım ben hem :-P :-P Aslında bana NBA den teklif geldi de yok dedim okulumu biterecem dedim
:-P Yok yani yalanın bu kadarı olur :)[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 10 August 2003 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar. Basket maçini ileriye atalim ben 15 inde istanbula gelicem allahin izniyle. tatil anca bitecek. Geliyim beraber oynayalim olmaz mi?? kariştiriyorum biraz işleri ama .. Rica etsem? Benim gibi pivot ve tırmanma şeridi tipli bir adam olmadan basket oynanir mi? Yapin bir güzellik bana.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

eee yavrukuş sen de tatilin bi tarafına koydun, gel işte salı-çarşamba oyna. olmazsa bi daha yaparız sen geldikten sonra[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...