Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Arkadaşlar. Basket maçini ileriye atalim ben 15 inde istanbula gelicem allahin izniyle. tatil anca bitecek. Geliyim beraber oynayalim olmaz mi?? kariştiriyorum biraz işleri ama .. Rica etsem? Benim gibi pivot ve tırmanma şeridi tipli bir adam olmadan basket oynanir mi? Yapin bir güzellik bana.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 1 hafta sonra bidaha yaparız estelcim sen iste yeterki :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kobe nin felan smaç basmasına gerek yok ki ben basarım onun yerine :-P Benim orada anlatmak istediğim topun ağırlığı ve renginden çok havası ve tırtırlarının önemiydi ama bunlar o kadar önemli değil gene oynarım. Isınırken size smaç şov yaparım ben hem :-P :-P Aslında bana NBA den teklif geldi de yok dedim okulumu biterecem dedim :-P Yok yani yalanın bu kadarı olur :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Estel_Anorien, 10 August 2003 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar. Basket maçini ileriye atalim ben 15 inde istanbula gelicem allahin izniyle. tatil anca bitecek. Geliyim beraber oynayalim olmaz mi?? kariştiriyorum biraz işleri ama .. Rica etsem? Benim gibi pivot ve tırmanma şeridi tipli bir adam olmadan basket oynanir mi? Yapin bir güzellik bana.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır eee yavrukuş sen de tatilin bi tarafına koydun, gel işte salı-çarşamba oyna. olmazsa bi daha yaparız sen geldikten sonra[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bu arada kaç kişiyiz lütfen gelecekler benim yazdığıma eklesin: sabo dynamick jankis babacum jaan ekleyiniz...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 phalanx var arcane var dralnu da büyük ihtimal ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bende warım yahu pıvot um 1.60 boy war ama olsun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bende war tane nayk ama eskıdı az getırmıyımde begenmezsınız fılan dyn getırsın yenıymı$ de ama ıstersenız yedek olarak getırem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya işe yarar topları getirin dyna nınki geçen seferkiyse yanlış hatırlamıyosam onla oynamıştık iyiydi bikaç kişi daha getirsin hem maç oynanırken diğerleri atış yapar sıkılınmaz hem de yedekte durur toplar[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bıde baksanza tam olarak ne zaman? ona gore randevularımı ertelıyım :P[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 perş 17.00 kal önü[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ok saol sabo dynamick jankis babacum jaan phalanx jacabo arcane dralnu bu kadar mı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 10 August 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 benden alcak arkada$ da :p bu arada eet ben tam bılmıyorum ondan 16,45 de trıp de bulu$caz gelebılırsınız benım gıbı bılmeyenler[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: jacabo, 10 August 2003 17:36 tarihinde demiş ki: ok saol sabo dynamick jankis babacum jaan jankis phalanx jacabo arcane dralnu bu kadar mı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize jankis i 2 kere yazmışsın bende 10 kişimi olduk diye bakıyom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eheh duzeltıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 2 kişilik adamız olm :) cüsse değil kişilik (ne alaka euhea)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya biraz geç oldu ama bişi dicem 2. kez yapılan bişi nasıl geleneksel olur e benim güzel sabom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kal yaramaz bi yer gidin kalamış ta oynayın ayrıca taktik ve bilgi isteyen icq ya gelsin 72634682 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: DynamicK, 10 August 2003 19:03 tarihinde demiş ki: ya biraz geç oldu ama bişi dicem 2. kez yapılan bişi nasıl geleneksel olur e benim güzel sabom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net esprisi orda ;) reek he evet evet ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bab the kenk taktik verirmisin bi kilo olsun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hüüş! eşşekbaşımıyız burda! yazın oraya beni de bakim![hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Deja-vu misali... :D said: ReeK, 10 August 2003 19:31 tarihinde demiş ki: kal yaramaz bi yer gidin kalamış ta oynayın ayrıca taktik ve bilgi isteyen icq ya gelsin 72634682 [hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: DynamicK, 10 August 2003 19:03 tarihinde demiş ki: ya biraz geç oldu ama bişi dicem 2. kez yapılan bişi nasıl geleneksel olur e benim güzel sabom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net no sense of humour (in turkish: AYI)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: PhalanX, 10 August 2003 17:55 tarihinde demiş ki: Ya beyler rica etsem İvy forması giymeseniz olur mu Sabo falan? :)[hline]Just gris.. imkansız malesef (ciddiyim), ezelden beri giyerim de[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kavga ederlermiş ikiniz de giyin lam nolucak eauha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar