jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 cumartesi nasıl arkadaşlar herkese ?![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bööeeah ben de öle bişiyler duydum da inanmamıştım alternatif patsosçu var mı =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 baya bi yerlerde patsos satılır oldu..yanlıs görmediysem tek büfedede var artık patsos..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 futboldakiden iyiysen gelme phalanx hoca :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yav arkadaşlar mümkünse beni de dahil edermisiniz pek severim basket oynamasını heleki paticikle beraber olursa çok çok daha güzel olur[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 baksanıza biraz ertelesek şu maçı canlar? benim bu hafta salı çarşamba 3 tane final sıanvım var universitede pls ya bakın 1. yi yapma fikri benden cıktıydı hem en kral basketçiniziz yane :) kırmassınız demi :) siz bu hafta bi iice calısın falan haftaya yapalım he :p[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 valla ertelemeleyelim pek babacumdan da izin çıktı yanımda :P herkes bi ağızdan ben de geliyim falan diyo da ortada faaliyet yok hangi gün yapıcaz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 siz erteleyin ben geçen seferkine tamam bugün yapıyos dedim yaptık otoriter yönetim sergileyecek elemanınız yok şu an oralarda basketiniz zehrolmasın[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 erteleyelim yazcağıma ertelemeyelim yazmışım kusura bakma dyna ne zamana düşünülüyo zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Phalanx arkadaşımız geçen gün basketim futbolumdan daha iyidir diyordu valla bilemicem :)[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 beyler boylar kaç? (merkatan soruyorum da) Bi de kaç kişi kal da okuyor veya okumuş? Maç içinse erteleme olayı benim için de uygun.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: [b]PhalanX, 06 August 2003 05:10 tarihinde demiş ki:Diyorum ya jankis yalan olmuştur artık olsun ama gelmek isterim bende.. Saçlarımı da örerim sizin için iverson formamı kaptım mı :)[hline]Just gris.. hop hop iverson forması kapılmış durumda başka forma bul kendine :) (1. geleneksek basket maçında ben giydim valla heh)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 06 August 2003 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 erteleme olarak diyorumki 1 haftalık erteleme yane bu hafta sonu deil bidahakine yapalım. boy lar mı kaç abicim boy deil işlevin önemli mesela tek yapamadıgım sey smaç basmak onun dısında 360 dönüp 3 lük soktugumu bilirim ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 dadas bendede war nolcak sımdı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 şimdi bu cumartesi değil diğer cumartesi son karar mı?! herkese uyuyo mu belirtiverin .. mekan kal dır yine[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 mekan kal diil topuklarından vururum seni cankız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben de geliim mi gençlik ? 2.10 boyundayım ve zenciyim :P[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 maalesef sakatım hala :p yoksa daıtırdım acımazdım o kadar deneyimimiz war hehe. nese.. seneye artık..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bende 1.50 boyunda endonezyalıyım gelıyımmı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 olm sabo st.joseph e giremeyecez hani girdik oynarız giremessek nereye gitmeyi düşünüyosun[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 halakatrar veremedinizmi?[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kal diyoduk adam bi st.joseph çıkardı estel orda okuyo ben giremiom diyo biz nası gircez anamadım .. tamam deneriz eyvallah zati okulun yanı ama büyük olasılık kal da cereyan edecek yine olay niye sabo tepki gösteriyo ben annamadım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 rezil potalar ve rezil yer (yani harbi yer bastığımız yer heh)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 KAL'daki potalar yamuk be arkadaş... Şut atıyorsun girmiyor, turnike bile kaçıyor yani. :D[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben sizi bi ikna edebilsem bahçelievlere gelin dicem de bizim burda baya ii her attıgın şut turnike giriyo yüksek de degil :) etrafı telle kaplı urzanın pasların cok cok uzaga gitme ihtimalide yok :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar