Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. geleneksel paticik basketbol maçı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben
estel
gimli
dynamick
jankis
babacum

6 kişi oynayacaktır herhalde başka gelmek isteyen varsa buyursun yazsın. yukarda saydıklarımda oynayıp oynamayacaklarını belirtsinler[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
aaaaaa ben estel'siz oynamam, yoksa kimin sırtına binicem :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 04 August 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
ben yteni geldim
bugün iğrenç ötesi bi gündü feci sinirli ve yorgunum nekadar kötü sey varsa beni buldu

geçen hafta basket macında adamın teki ile carpıstık havada dizi benim sırtımda kıc tarafmda böbrek e yakın biyerdeki kaburgaya carptı catladı herhal halan arıyo ama bikaç güne arısı cok kalmaz işallah bakam bi
cumartesi falan yapamam maç(gs macına giderim herhal ), haftaya salı- carsamba universitede sınavım var . bu hafta içi gi gün mü ayarlıyonuz ? mesela bizim burda yaparsak macı benim açımdam kral olur :)

resimlerini upload edim bizim buranın istiseniz[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
hakkaten yaa 5-6 senedir nminyatür kale maç yapamıyordum okulda :)

ben de varım ağalar![hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
beyler Kal daki potaların son durumu ne? Denize bakan kalenin arkasında okula doğru olan pota (favori potamdı hey gidi hey) hala yamuk mu?[hline]icq:108382340
Mesaj tarihi:
nasıl yamulttunuz lan o potaların hepsini? Oha kardeşim ya o müdür denen yamuk herif düzelttirmiyor mu potaları?

Neyse onyarız yamuk poat normal pota fark etmez bize.
maçı sabırsızlıkla bekliyorum.[hline]icq:108382340
  • Yeni Oluştur...