sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben estel gimli dynamick jankis babacum 6 kişi oynayacaktır herhalde başka gelmek isteyen varsa buyursun yazsın. yukarda saydıklarımda oynayıp oynamayacaklarını belirtsinler[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu sefer ben de oyniyim mümkünse efeem[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben varım da estel istte yok sanki ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 aaaaaa ben estel'siz oynamam, yoksa kimin sırtına binicem :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 04 August 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben de oynayabilir miyim abiler? (tam küçük merah tribi oldu ama olsun)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 oynayın hocam herkese açık olay sabo kalda mı yapıyos yine yoksa aklında daha uygun bi yerler var mı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben de olayım bare .... Ama ben de Estel isterim[hline]:D Born to be a kender :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yok estel size[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben yteni geldim bugün iğrenç ötesi bi gündü feci sinirli ve yorgunum nekadar kötü sey varsa beni buldu geçen hafta basket macında adamın teki ile carpıstık havada dizi benim sırtımda kıc tarafmda böbrek e yakın biyerdeki kaburgaya carptı catladı herhal halan arıyo ama bikaç güne arısı cok kalmaz işallah bakam bi cumartesi falan yapamam maç(gs macına giderim herhal ), haftaya salı- carsamba universitede sınavım var . bu hafta içi gi gün mü ayarlıyonuz ? mesela bizim burda yaparsak macı benim açımdam kral olur :) resimlerini upload edim bizim buranın istiseniz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben sadece perşembe doluyum sora hergün uygundur[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bende gelem ama iyi oynamıyorum bu arada kal'damı olacak?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kal da mı ? Kal düşündüğüm okul mu? yoksa alaksız bir yer mi?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu arada tarih ne zaman olacak acaba?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nerde oynayacaksınız seyirci açısından soruyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hobaaaaa urza var yaa maçta urza yoksa ve basket maçından sora kal'da minyatür kale maç yoksa ben yokum ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hakkaten yaa 5-6 senedir nminyatür kale maç yapamıyordum okulda :) ben de varım ağalar![hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 beyler Kal daki potaların son durumu ne? Denize bakan kalenin arkasında okula doğru olan pota (favori potamdı hey gidi hey) hala yamuk mu?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hepsi yamuk en az yamukta oynuyoz euhau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nasıl yamulttunuz lan o potaların hepsini? Oha kardeşim ya o müdür denen yamuk herif düzelttirmiyor mu potaları? Neyse onyarız yamuk poat normal pota fark etmez bize. maçı sabırsızlıkla bekliyorum.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben bu sefer st. joseph yapalım diyorum. ve ısrar ediyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 almıyolarmış st.joseph e[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 alırlar alırlar, deneriz ayrıca nolucak? almazlarsa almazlar. ne kaybedicez ki[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 çıkışta patsosu basar mıyız !? bence basarız ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 patsossuz kadıköy olmaaaz... (hatta internet kafeye bilem gidip oyun oyayalım :) )[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 mumkunse bendeıd e yazın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar