LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben o öğretmeni hiç anlamamıştım. adam insan ama gel gör tokatlıyo önüne geleni utanmasa solo alıcak graili. bu arada VN e yada fate serisine göre excaliburun sesini kısmışlar gibi geldi bana, o kadar bağırmıyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 based ufotabledan bi FSN animasyonu gelicek ama henüz confirmlenen bişey yok eğer heavens feel gelirse http://i.imgur.com/Ioi0lby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 heaven's feel olursa belirli bir uzvumdan belirli bir yapışkan madde fışkırır hf best route Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yeni topak açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Prisma Ilya dan bahsetmiyosunuz di mi:p Gerçi ufotable diil o eheh^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=01Ji6nrHht8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ufotable re-make çıkartıcakmış edit: sakura route ile :((((((((((((((((( fak da sistem :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sen şimdi heavens feel geliyor diye üzüldün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 heavens feel is the best route Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 evet dostum. sakura'yı sevmiyorum. isterlerse dark sakura cosplayı yapan kızla seks yapmamı sağlasınlar. sdfpgsdjfpg gene de sevmiyorum kahpeyi. routeyi karakter için harcıyorum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar