Quentin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İyi günler Benim serverımdaki her yaratıktan rastgele artılı çıkıyor.Sorum şu:Örneğin sadece +3 çıkmasını istesem yaratığın scriptinin loot kısmında ITEM= den sonra ne yazmalıyım? NOT:Serverdaki bütün yaratıklara bakıp araştırdım böyle bir komuta rastlayamadım.Kafadan atıp birşeylerde denedim ama yinede olmadı.Bu yüzden niye araştırmıyor demez ve direk cevaplarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Quentin, 14 August 2003 19:09 tarihinde demiş ki: İyi günler Benim serverımdaki her yaratıktan rastgele artılı çıkıyor. eksilisi yokmu? said: Quentin, 14 August 2003 19:09 tarihinde demiş ki: Sorum şu:Örneğin sadece +3 çıkmasını istesem yaratığın scriptinin loot kısmında ITEM= den item'dan sonra daha önceden başka bir dosyada belirlediğin template'in adını yazacaksın: örnek [nbl scriptlerinden vereyim]: ITEM=loot_dragon daha sonra başka bir dosyada.. [TEMPLATE 120000] DEFNAME=loot_dragon CATEGORY=Item Templates SUBSECTION=Evil Loot Templates DESCRIPTION=Dragon CONTAINER=i_backpack ITEM=RANDOM_WEAPON_RUIN [TEMPLATE 101595] DEFNAME=RANDOM_WEAPON_RUIN CATEGORY=Item Templates SUBSECTION=Random Weapons DESCRIPTION=Ruin ITEM={ RANDOM_SWORDTYPE_RUIN 1 RANDOM_BOWTYPE_RUIN 1 RANDOM_FENCINGTYPE_RUIN 1 RANDOM_MACETYPE_RUIN 1 RANDOM_AXETYPE_RUIN 1 } [TEMPLATE 101570] DEFNAME=RANDOM_SWORDTYPE_RUIN CATEGORY=Item Templates SUBSECTION=Random Swords DESCRIPTION=Ruin CONTAINER=i_bag ITEM={ i_SCIMITAR_RUIN 1 i_HALBERD_RUIN 1 i_BARDICHE_RUIN 1 i_CUTLASS_RUIN 1 i_sword_viking_RUIN 1 i_KATANA_RUIN 1 i_BROADSWORD_RUIN 1 i_sword_long_RUIN 1 } böyle gidiyor eğer incelersen anlarsın, her biri başka bir template'e link veriyor en sonunda da item'lara.. itemlere değil! said: Quentin, 14 August 2003 19:09 tarihinde demiş ki: NOT:Serverdaki bütün yaratıklara bakıp araştırdım böyle bir komuta rastlayamadım.Kafadan atıp birşeylerde denedim ama yinede olmadı.Bu yüzden niye araştırmıyor demez ve direk cevaplarsanız sevinirim. Ayrıca ne oynadığınızı, neyle uğraştığınızı daha okuyamıyorsanız bile, sizde ultima online oyununa nebula diyenler kervanına katılmışsınız demektir.. Bırakın server kurmayı, hatta oyun cd'sini de kırıp atın, gidip cs oynayın.. O bile fazla.. [sorry fazla ağır oldu ama dayanamadım, itemleri versene bab, gateyi açarmısın piliz gibi şeyler delirtiyor da..][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 14 August 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 baba lamerlere bak ya hepsinden +3 itemler çıkıyor ne ayak server bu ya babs brite gateyi patlatıver pilips de gidelim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 örnektir herşeyin altında olmayabilir = [TEMPLATE 101570] bunu arat scpler arasında yaratıkların lootlarında bunlardan vardır kaldırırsan bişey çıkmaz ama lootları teker ayarlıyacaksan itemlerin id lerinide kullanabilirsin.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar