Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Süper Sporlarla başlayalım sonra touring, enduro, chopper gideriz..isteyen olursa ekler.ben model model koyacam sırayla.(dev resimler eklemiyorum sayfa yamulmasın) Yamaha YZF R6 Yamaha YZF R1 Yamaha YZF R7 Honda CBR 600RR Honda CBR 1000 RR Fireblade Kawasaki ZX6 RR Kawasaki ZX6 R Kawasaki ZX10 R Kawasaki ZX12 R Suzuki GSX R 600 Suzuki GSX R 750 Suzuki GSX R 1000 Suzuki GSX 1300R Hayabusa Ducati 1000 DS Ducati 999s Ducati 749R Aprilia RSV 1000 R Aprilia RSV 1000 R Factory Aprilia Tuono 1000 R Factory[signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Honda CBRler çok güzel yaa[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Honda CBR 600RR makine spr yaa..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben bi yıl kadar suzuki hayabusa kullandım..gecen sene 19 milyara almıstım kuzeni aynı paraya sattım..kullandıgım sürece cok memnun kalmıstım almayı düsünenler warsa tawsiye ederim.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hayabusa dude hayabusa wallpaperhayabusa wall2[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 diğer moto resimlerini bi kaç gün içinde koyarım bunlarla idare edin =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Buda benim istediğim :).[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Honda Goldwing: Kokpit:D:[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and FightingT.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 resimlerin bi kaçı patlamış =/[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bende diom kendi kedime ulan bu resimleri görmüştüm:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Şu Goldwing'e motor demeyin hasta etmeyin adamı =P Bildiğin otobüs işte şuna bak ya. Konsolu hedesi piskopat zaten. Aşmış bir motor, tam uzun yolluk. Oralarda bi GSXR - 1000 gördüm, k4 kasa galiba o. K5 i var, simsiyah (bkz: ghostrider) o rahatsız birşey. Motor tutkudur, kullanmayan bilemez diyorum.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Y2K Turbine Motor değil helikopter![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ducati 1000 ve Honda CBR 600RR süperler ya....[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 O Y2k denen motor, helikopter motoru üzerine kurulmuştur. Jet tirbünü var. Yakıtı fln herbirşeyi özel, ama sokakta kullanmak için dizel yakıt ile çalışıyormuş. Fiyatı 150.000$ Eğer motor 400km/h hıza ulaşamazsa, şirket parayı geri veriyormuş.[signature][hline]ABH [Bu mesaj Greeny tarafından 30 Kasım 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Resimlerin çoğu gözükmüyor.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Lakers, 01 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Resimlerin çoğu gözükmüyor. çoğu anlayışını yirim ben senin =) 24 resmin 4 ü gözükmüyor :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hayabusa'dan gerisi yalan :)[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: SunBird, 01 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki: Hayabusa'dan gerisi yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hayabusanın esprisi nedir onuda anlamıyorum, SS değil o motor sport touring yapmayın etmeyin, 217 kilo ya.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bende de bundan var harley davidson - sportster 883 signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 02 Aralık 2005 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bencede en güzeli bu [spo1=Motorsiklet][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Fistan, 01 Aralık 2005 00:52 tarihinde demiş ki: said: Lakers, 01 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Resimlerin çoğu gözükmüyor. çoğu anlayışını yirim ben senin =) 24 resmin 4 ü gözükmüyor :) RofL Fistan ne adamsin sen ya .. :-P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar