dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 1. sınıfta çektiğimiz, geyik bir o kadar da aptalca maceralarımızı net alemine sunuyoruz. Skeçlerden oluşan bu videolar da üni. hayatımızı biraz olsun özetliyor sanırım..Yorumlarınızı bekliyoruz :) http://gokart.cankaya.edu.tr/geyik/[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Gereksiz bence. Kendinize saklamanız daha iyi olurdu.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lınk calişmiyo[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 nahah repcileri izledim , güzelmis =) digerlerine de bakacagim simdi. eglenmissiniz baya , anlasilan.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben de izledim rapçileri orda tokat sesleri sonradan mı eklendi yoksa harbici tokat mı onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: taz, 04 Aralık 2005 15:27 tarihinde demiş ki: ben de izledim rapçileri orda tokat sesleri sonradan mı eklendi yoksa harbici tokat mı onlar :D yok abi o sesler, elin suratın önünde tutulup, ele vurulması suretiyle çıkan sesler :) süper visual effects yani..[signature][hline]|-Geyyik.com-| | Webmaster & Admin | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ehe bizim okulda ne sanatci ruhlu arkadaslar varmis :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hoş olmuş ellerinize sağlık...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Haha, firefoxa göre degil site ona yandım. Resimlerden indiremiyorum. İlla explorer istiyor. Daha bir tanesini izledim hoş =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mafya babasi olayi iyiymiş. Gerisi, pek basari degil bence..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 normal olarak çok profesyonel değil ama çok güzel anılar bizdede var böle bi kaç video kemerlerle girişiyoruz herife ehehehe[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Repci genclerin dramı guzelmiş :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya bunlara bayılıom ya :D hala izledikçe gülerim, gaza geldim bi daha çekelim :) Bi ara kamera getireyim okula :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eheueehe silah aleti kopardı beni lal[signature][hline]laverda yalan oldu.. [Bu mesaj laverda tarafından 05 Aralık 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar