Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yavuz Çetin'i tanımayan olabilir, tanıyıp da daha bilgi isteyen olabilir. Bu gece Dream TV'de Yavuz Çetin'i anlatçaklar, kliplerini gösterceklermiş.. Mutlaka izleyin. Adam Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden. Şarkı sözleri de çok ilginç. Geçen istanbula gidişimde adamın cd'sini (en sonunda) almıştım. Ankarada bol bol dinledim. Hatta müzik bölümüne yazıyım da belki birilerinden birkaç bilgi alırım diye düşünmüştüm. Bugün gaztede görünce çok şaşırdım...[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hasan cihat orter su tosun pa$anın muzugunun bestecisi demi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 izleyemedim tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 aaa naıs kaçtı nie göemdiiiiiim ![hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar