Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ya ben winamp a ek$i browser indirdim ama ayarları da yapmama rağmen çıkmıyo bi yardım pls gerçi tüm sözler aklımda ya neyse :Pp[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 burda görüntülü anlatmışlar halen mi yapamadın ? [hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Options -> Preferences -> Setup -> "Using LAN Internet Connection" seçeneğini işaretleyip öyle dene birde. Sorun ne ki? Yani hiç mi açılmıyor, paticik.com/lyricz mi açılmıyor? Bizim lyricz açılmıyor ise; Options -> Preferences - > Plug-ins -> General Purpose -> "Ekşi minibrowser plugin"i seç, configure de, URL olarak "http://www.paticik.com/lyricz/lyrics.php?s=%s&b=%a" yaz. Olmazsa ne olduğunu yaz yardım edelim ehe =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bismillahirahmanirrahim ingilizce deilmi anlatımı :P[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Çok özürdilerim soran gremlinmiş o ingilizceden anlar az çok çok pardon bende ayarlayayım iyisi winampa[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hehe arthur okudum mesajı len ne dio bu dedim :Pp ingilizcem iyidir merak etmeyin de lyrics açılmıyodu tekrar bi bakiim[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ek$i plugin winamp'in en son versionuyla calismiyor diye hatirliyorum problem yaratiyordu bendede.. 2.90di sanirim desteklenen version?[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar