Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu lyrics olayı

Gremlin

Öne çıkan mesajlar

ya ben winamp a ek$i browser indirdim ama ayarları da yapmama rağmen çıkmıyo bi yardım pls gerçi tüm sözler aklımda ya neyse :Pp[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

Options -> Preferences -> Setup -> "Using LAN Internet Connection" seçeneğini işaretleyip öyle dene birde.

Sorun ne ki? Yani hiç mi açılmıyor, paticik.com/lyricz mi açılmıyor? Bizim lyricz açılmıyor ise;

Options -> Preferences - > Plug-ins -> General Purpose -> "Ekşi minibrowser plugin"i seç, configure de, URL olarak "http://www.paticik.com/lyricz/lyrics.php?s=%s&b=%a" yaz.

Olmazsa ne olduğunu yaz yardım edelim ehe =]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe arthur okudum mesajı len ne dio bu dedim :Pp ingilizcem iyidir merak etmeyin de lyrics açılmıyodu tekrar bi bakiim[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...