Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Predator filmi hakkında burda birkaç topic var. Ama Predator serisini izlediğimden, Alien serisiyle felan kargacık burgacık bir karşılaştırma yapmak istiyorum. Alien'ın DVD'lerini şubat tatilinde bitirdim. Ayrıca Predator 1'in DVD'si, 2'nin VCD'sini aldım ve pazar günü izledim. 1. film çok güzel kurgulanmış. Alien 1 kadar rahat ilerliyen bir film olmasa da, doyurucu bir filmdi. Predator'e hayran kaldım her sahnede. Ancak merak ettiğim birşey var. Attığı şu mavi laser, adamın kolunu keserken, niye bir başkasını sadece ittiriyor (ya da acıtıyor, yuvarlıyor vesaire). Mesela zencinin kafasına isabet etmişti, ve kafasına birşey olmamıştı. Oysa diğer bir adamın kolu kopmuştu. Diğer bir soru, bu yaratık insan kafası koparıyorsa, cesetlerin kafası niye kopuk değildi? 2. film de çok zevkliydi. Hele o sonda adamın diğer predatorlerle yüzleşme sahnesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Çok zevkli filmlerdi sonuçta. Keşke 2.sinin de dvdsini bulsaydım da, yabancı versiyonunu izleyebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 da 2. filmdeki adam o filme gitmemisti bence ne bilem yaslı baslı adam catılarda hopluyo zıplıyo :) daha genc biri daha iyi olurdu derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 o dikkatimi çekti. adam iyi oynuyor. ancak ne yaparsa yapsın filmde çok ezik duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 danny glover.. ne bilem ben sevmem 2. filmi arnold var 1 de 2 çok geyik ayrıca 1 de orman ortamı süper predator tam avcı gibi şehir yakışmamış[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Aliens vs Predator oyunun oynayanlar Predator un shulder cannon unu hatıralyacaklar, charge lı bir silah, az charge ile ateş ettiğin zaman, sadece ittiriyor, ama fll charge edince parçalıyordu. Sanırım öyle bir şey...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 olabilir ama oyunda ben öyle birşey yapma olanağına kavuşamamıştım[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Okuyunca aklıma avp1 in soundtrack i geldi çok güzel seri 2. başlarını sevdim[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ikincisi tamamen $ahsi fikrim fiyasko, ilkinin ardindan hadi bakalim bi$iler daha yapalim biraz daha para topluyalim gibi. Hepsini seyrettim. Alien serisi var evimde, hatta Dvd leri olanlar serin 2. sinde filmden cikaralin sahneler var, baksinlar :) O sahneleri seyrettikten sonra Alien ne yaw, zavalli bir yaratik diyosun zaten ondan cikarmislar sahneleri. Olayda Motion Sensetive Atomatic Turret olayi, Alien larin topunu dumduz ediyo, Ammo bitiyoda yavrucaklar rahat nefes aliyo :) Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 predato 2 o kadar da fiyasko değil. Fiyasko film diye alien 4 e derim ben[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Arlooax, 21 Şubat 2003 02:01 tarihinde demiş ki: Motion Sensetive Atomatic Turret GRRR DÜŞMAAAN KABUUUS abi az çekmedim ben onlardan! bi de avp yi multiden oynayanlar bilir, smart gun ın alienlara çektirdiği işkence hoş gerçi, klanca 10 kişi dalıyoduk, marine in şansı olmyodu kendini patlatmaktan başka :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 klan, multiplayer valla avp de en .çok yapmak istediğim şey multiplayer oynamak. özellikle avp2 e,de. ama hiç sanşım olmadı.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 mplayer.com da ölümüne oynardım bi aralar alienlarda bayaa elitlerin arasına karışmıştım :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Alien serilerinden 3-4 dışında bilmemde. Predator serilerine hastayım. Yok böyle karizma maskeli yaratık heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Predator-, 25 Şubat 2003 00:38 tarihinde demiş ki: Alien serilerinden 3-4 dışında bilmemde. Predator serilerine hastayım. Yok böyle karizma maskeli yaratık heh :) hayran olduğun anlaşılıyo nickten zaten :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar