Fonksionist Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Şey... Ben geldimde onu haber veriyim dedim.meraba. Alıntıla
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hosgeldin =) .[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" 04 aralik 2005'de gerceklesmis Bir msn dialoğu, Griswold: sana ne lan dingil mix:din sensin. gil de sana girsin Griswold: kendi kendine gir kerem lylide.. Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Merhapa Hoşgeldiniz =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hosgeldin[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 merhabalar. ben demiştim sen bu foruma gelcen diye =) yalan. demedim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hosgeldın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 merhaba[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hoşş geldin :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.