kallon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 selam arkadaşlar ben de ko oyuncusuyum ama ko mahvoldu bıraktım buda online bi oyunmuş dediler ve başlamamı tavsiye ettiler bana bu uyn hakın da biraz bilgi veriri seninz sevinirim sistemi nasıl onu bilmek istiyorm koya benziyormu benzemiyor mu bunarı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yuh be bilader kaç tane topic var okusana yenisini açacağına alla allaa! b.kunu çıkartcanız ortamın her teraf bilgi konusu dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu konuyu açan 1000. kişi olduğunuz için bulaşık makinesi kazanmış bulunmaktasınız. İşte bu yüzden Knight Online oynayanları sevmiyorum.Hayır "oyun nasıl" " bilgi lütfen" vs. gibi topicler en üst sıradayken çıkıp nasıl bir oyun diyen adamın mantığından şüphe ederim ya da fake derim. dp: Evet knightçilara acımıyorum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ehehe adamım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Benzemiyor bu iğrenç bişi.Aslinda ko daha iyi aç yeni bi char yeni serverda oyna bence.Sana ko hayatinda başarılar diliyorum.Bye.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Lag + Kalabalık felam var burda.Hani derlerya nerde çokluk orda bereket değil işte.Ko mis gibi oyun bırakılıp gelinirmi buraya yahu :P[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende başlamayı düşünüyorum ama ferentus gibi 1-2 hafta oynayıp bırakırız diye düşünmeden edemiyorum malum ferentus içinde 1234 tane topic açılmıştı şimdi oynayan kaldımı bilmiyorum[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar