Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW Account - Burning Legion ve City of Heroes - Justice

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde bos bos duruyo bu oyunlar...
Zamanında oynarım oynarım diye satmadım lakin simdi fark ettimde uzun zamanıdr oynamadığım gibi bidaha uzun sürede oynıycak zamanım olmıycak.. Sonuc olarak satıcam 2 sinide önce buraya bakiyim dedim alıcak varsa kasmiyim açık arttırma siteleriyle...

WoW Account - Burning Legion(EU)
LvL 60 NE druid..(Mavi set 1 kafalık eksik)
Ayrıca 20 üstü bissürü karakter olmalı yanlıs hatırlamiyosam en azından Hunter ve Priesti hatırlıyorum.. Sanki rouge da kasmıştım ama =/ Açıp bakıcam acci bu günlerde..Yani 1 aylık açık olucak bide.Kutusu cd leri duruyo...
----------
City of Heroes - Justice(US)
LvL 30 fire/fire blaster var..
10 üstü 4 tanemi ne karakter var bide...

Almak isteyen fiyat versin PM den..1 kere uplarım bu konuyu sonrada burda satamazsam açık arttırma sitelerine ugriycam..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Pmden konusuruz..

ekliyim hemen..Normalde istanbulda yasiyorum lakin kiz arkim ankarali oldugu icin 2 haftada 1 ankaradayim.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Merhaba Sayın Totem ,

Sizin bu druidinizi ben biliyorum
Üstünde tamamen doğayı yansıtan bir set olmasına karşın kafasında maden çalışanı şapkası var .
Bu nedenden dolayı ekmek parası için dilenen memur imajı çizmekten öteye gidememekle beraber orantısız night elf vücuduynen reina bodyguardı gibi durmasını beklediğimiz bu arkadaşımızın üstündeki kıyafetin rengi mor ağırlıklı olduğu için o kefeye de koyamıyoruz kendilerini .

Şaka bir yana gözüm kaldı bu charda ancak satılması gerekiyor . Teklif verin beni kızdırmayın , turuncu rengini kırmızı yaparım ben buraların . Cibiliyetim var , yeterim .[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
Ah be o sapka gitti daha iyisi var su anda ustumde ama onun seklini cok seviyodum bea =P

Allah seni kahretsin darkmaster bi sapka vermedin ya 29 kere denedim...

Ayrica druid seti mor lan napiyim..Otlu motlu sufer..
Ah cok icimde kaldi gercekten o kus seklinde sapkayi takamadim ki 29 denemede...Acaba acci acip sapkayi cikarip kendimi tatmin ediptemi satsam =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
Onur benimle konuşmadan bişi yapma bakiim. PM attım. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
  • Yeni Oluştur...