Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW Account - Burning Legion ve City of Heroes - Justice

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Elimde bos bos duruyo bu oyunlar...
Zamanında oynarım oynarım diye satmadım lakin simdi fark ettimde uzun zamanıdr oynamadığım gibi bidaha uzun sürede oynıycak zamanım olmıycak.. Sonuc olarak satıcam 2 sinide önce buraya bakiyim dedim alıcak varsa kasmiyim açık arttırma siteleriyle...

WoW Account - Burning Legion(EU)
LvL 60 NE druid..(Mavi set 1 kafalık eksik)
Ayrıca 20 üstü bissürü karakter olmalı yanlıs hatırlamiyosam en azından Hunter ve Priesti hatırlıyorum.. Sanki rouge da kasmıştım ama =/ Açıp bakıcam acci bu günlerde..Yani 1 aylık açık olucak bide.Kutusu cd leri duruyo...
----------
City of Heroes - Justice(US)
LvL 30 fire/fire blaster var..
10 üstü 4 tanemi ne karakter var bide...

Almak isteyen fiyat versin PM den..1 kere uplarım bu konuyu sonrada burda satamazsam açık arttırma sitelerine ugriycam..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Sayın Totem ,

Sizin bu druidinizi ben biliyorum
Üstünde tamamen doğayı yansıtan bir set olmasına karşın kafasında maden çalışanı şapkası var .
Bu nedenden dolayı ekmek parası için dilenen memur imajı çizmekten öteye gidememekle beraber orantısız night elf vücuduynen reina bodyguardı gibi durmasını beklediğimiz bu arkadaşımızın üstündeki kıyafetin rengi mor ağırlıklı olduğu için o kefeye de koyamıyoruz kendilerini .

Şaka bir yana gözüm kaldı bu charda ancak satılması gerekiyor . Teklif verin beni kızdırmayın , turuncu rengini kırmızı yaparım ben buraların . Cibiliyetim var , yeterim .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Ah be o sapka gitti daha iyisi var su anda ustumde ama onun seklini cok seviyodum bea =P

Allah seni kahretsin darkmaster bi sapka vermedin ya 29 kere denedim...

Ayrica druid seti mor lan napiyim..Otlu motlu sufer..
Ah cok icimde kaldi gercekten o kus seklinde sapkayi takamadim ki 29 denemede...Acaba acci acip sapkayi cikarip kendimi tatmin ediptemi satsam =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...