bezginank Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arama yaptım ama bulamadım titana benzer action sırasında mana ve heal azaldığı zaman oto yazan dosyayı nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 SCT? Edit: Ayrıca arkadaşlar UI değil, aradığınız şey Addon. UI, Kullanıcı arayüzü demek. Addon ise eklenti demek. Eğer aramayı ui diye yaparsanız bulamazsınız ama addon yazarak ararsanız bulabilirsiniz. [signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... [Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 05 Aralık 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşın sct die dediği, scrolling combat text. biraz google arayın canım. e çok tembel gördüm sizi hahha[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar