Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz ve iyi soğutan kasa

DiadanLocke

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim bilgisayar normalde çok gürültülü çalışıyor.Ancak kasanın yan kapaklarını çıkartarak rahat kullanabiliyorum.Kapaklar kapalıyken çok fazla ısınıyor.Kasada zaten dışarı havayı atacak bi delik yok, sadece power supply kısmında delikler var o kadar.
Sıcaklığın sebebinin ps ve cpu, gürültünün nedeninin ise cpu fanı olduğunu biliyorum ama onları değiştirmekle uğraşmayı pek istemiyorum.
Bana şöyle iyi soğutan ve sessiz bir kasa önerebilir misiniz?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 11 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 11 Kasım 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Armor VA8000 BWS

Bu kasa nasıl sizce? Sessiz midir bu da? Ve iyi soğutur mu? :)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Stacker ve Kandalf içinde psu almam gerekir mi? Benim psu kaç watt tam olarak bilmiyorum,nasıl öğrenebilirim?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...