Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar benim bilgisayar normalde çok gürültülü çalışıyor.Ancak kasanın yan kapaklarını çıkartarak rahat kullanabiliyorum.Kapaklar kapalıyken çok fazla ısınıyor.Kasada zaten dışarı havayı atacak bi delik yok, sadece power supply kısmında delikler var o kadar.
Sıcaklığın sebebinin ps ve cpu, gürültünün nedeninin ise cpu fanı olduğunu biliyorum ama onları değiştirmekle uğraşmayı pek istemiyorum.
Bana şöyle iyi soğutan ve sessiz bir kasa önerebilir misiniz?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 11 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 11 Kasım 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sessiz bi kasa mı? Özelliklerine baktım ama 4 fanında desibelini vermiş ayrı ayrı.Onların toplamı mı oluyo genel gürültü?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN
Mesaj tarihi:
Bu bölümde de var aynı kasa.
Üstelik şekli de fena diil.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Mesaj tarihi:
Çok güzel kasalar ama fiyatları çok fazla geldi bana.Daha ucuza böyle bir kasa bulabilir miyim?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN
Mesaj tarihi:
coolermaster stacker derim ben[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
Armor VA8000 BWS

Bu kasa nasıl sizce? Sessiz midir bu da? Ve iyi soğutur mu? :)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
O zaman bir de psu tavsiyesi isticem :D Benim psu 300w gibi bişey sanırım.2 kere yaktım psuyu bu üçüncüsü :)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN
Mesaj tarihi:
Stacker ve Kandalf içinde psu almam gerekir mi? Benim psu kaç watt tam olarak bilmiyorum,nasıl öğrenebilirim?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 13 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim psu 300W mış.Kandalf yada stacker alırsam sanırım 400w bana yeter? Psu da sessizlikte sorun çıkarır mı?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

NMN
  • Yeni Oluştur...